2017-01-15

I write. Not for you to remember, but for me to.

Näyttökuva 2017-01-07 kello 0.16.22 30/10/16 SiivetYksin Vaasa Dance Challenge
Meidän matka kohti VCD:tä starttasi noin 4:30 sunnuntai aamuna. Haluttiin syksyyn jotain extraa, joten heräteltiin eloon mun ja Auroran duo, joka tehtiin Latviaan. Reissu iskikin sit yllättävän nopsaa ja paria päivää ennen tajuttiin, että täähän pitäis varmaan muistella ja laittaa taas lavakuntoon. Mitä siitä seuras ; no päätettiin sit vetää biisin loppu ihan uusiks. Vankan kokemuksen perusteella voin sanoa, että vaikka kenraali menis kuin huonosti ja biisi ois vielä vaikka kesken, niin meno esityksessä on ihan eri. Oltiin edellisenä iltana polteltu musat levylle ja autossa vielä viimeset koreografionnit.
Showtime: Muita esityksiä katsellessa tajusin ekaa kertaa kunnolla, että hei me todella erotutaan. Voimistelu, shownyky & hiphop oli genrejä, jotka valloitti ja sitten oli.. no me. Oltiin jotain aika erilaista. Mua ei jännittänyt ennen lavalle menoa yhtään, ja lavallakin oli vähän sellanen outo fiilis. Sit kun poistuttiin se iski. Ihan hurja adrenaliini. Taisin vasta tässä kohti aamua herätä. Syke veti satasia ja ravasin vaan lämpiötä ees taas miettien, että mitä mä just äsken tein. Kaikki meni kuitenkin aika hyvin, saatiin kunniakirja ja plussaa omaperäisyydestä kaiken suhteen ja mielenkiintoisuudesta, sekä parityöskentelyn toimivuudesta.
Näyttökuva 2017-01-07 kello 0.16.36Omat tanssit 28/11/2016 "Elä vuan"
11 hengen ryhmäbiisi, kahdet harjoitukset koko porukalla ja biisi valmiiks edellisenä iltana. Stereotyyppinen suomalaisuus, neutraalius ja rentomeininki oli ehkä avainsanat. Tää oli just meidän näkönen. Asiat ei vaan esityksessä menneet ihan niin kun oltiin sovittu, mutta sellanen hyväntuulen veto tää oli, ja ehkä tavallaan tribuutti meidän vanhalle porukalle. Hauskaa ja haikeeta.
Näyttökuva 2017-01-07 kello 0.16.48 10/12/2016 Gisellen ystävättäret maalaisvalssi
Ei olla koskaan vedetty näin pitkää tai haastavaa balettiakoreografiaa, mutta sanoisinko kuten meidän opettajakin, että aikas hyvin meni! Kenraalissa paikat vaihtu vähän sinne sun tänne, tuli ehkä pari törmäystä ja siinä vaiheessa kun kahdelta tippu alushame niin mun pokan pito yritykset ei vaan enää riittäneet. Mun osalta tää vaan oli vuoden huonoin veto. En oo koskaan saanut totaalista black outtia, tän esityksen aikana niitä tuli kolme. Jälkeenpäin kun katsoin videota, niin ykskään niistä ei varmaankaan yleisölle näkynyt, mutta mä itse näin ne ihan selvästi. Oon kuitenkin tosi ylpee meidän ryhmästä ja iloinen, että kuvattiin koko juttu videolle sillä kyllä tää(kin) baletti menee jo komiikan puolelle, kuten meillä yleensä.

1 kommentti:

  1. Vitsit haluisin nähä teidän balettiesityksen :-D Baletti on aina kiehtonut, tosi näyttävää ja jotenkin nätti lajina. Tykkäsin tästä postauksesta :-)

    VastaaPoista