2013-07-31

Minä & Kukka

DSC_0534

Mistäs oikein aloittaisin tän... no me ollaan Kukan kanssa tunnettu ainakin 7 vuotta, ja ollaan parhaita kavereita vaikka ei me koskaan olla 'määritelty' sitä.  Kun oltiin molemmat ala-asteella, leikittiin tosi paljon kaikenlaista, enimmäkseen rakennettiin majoja, leikittiin puistossa, kuvattiin omia videoita ja tv-ohjelmaa, leikittiin little pet shopeilla, 'maastopyöräiltiin', kaivettiin onkaloita, pulkkailtiin, varastettiin lainattiin rakennusmaalta ylijääneitä nauloja, vasara ja nauloja ja rakennettiin. Meillä on hirmu paljon muistoja, hirmu hyviä paljon ja muutamia huonojakin. 
yhteiskuvaAsutaan Kukan kanssa tosi lähellä toisiamme (onneks) ja nähdään paljon. Kukan kanssa voi puhua oikeesti kaikesta, ja kaikki ongelmatkin tuntuu aina heti paljon helpommilta kun keskustelee niistä. Vaikka ollaan aika erilaisia monissa asioissa (esim. musiikkimaku, luonne ja kiinnotuksen kohteet) löytyy meillä myös paljon yhteistä. Ja onhan se sanonta että vastakohdat täydentävät toisiaan ! (vaikka ei nyt vastakohtia ollakaan). 
Saan nauraa aina Kukan seurassa, ja kun kattoo vanhoja(ja myös uusia!) videoita mitä ollaan tehty tosi paljon, (jopa satoja) oon kuolla nauruun.
DSC_7934

Kukka myös on ottanut tänne mun blogin puolelle tosi monet asukuvat, ja me tehtiin tässä lähiaikoina se videokin yhdessä niin jos kiinnostaa sen voi katsoa TÄSTÄ *klik*. Nyt ollaan oltu ala-aste ja yläaste samassa, koulussa (siis Kukka menee nyt 9lk ja mä 8lk) mutta tän vuoden jälkeen aika varmasti ollaan sitten eripaikoissa tulevaisuudessa opiskelemassa. Ja vaikka jossain vaiheessa elämää muutettaskin eri paikka kunnille tai jopa maihin, toivon että silti nähtäis säännöllisesti ja pysyttäs hyvinä ystävinä. 


DSC_0562
Uskovaiset hylkäävät

sitä on turha miettiä
Ne ajaa ulos meistä

vääriä henkiä
Mutta mä tarvitsen sinut
laitan salaisen huoneen tyynyt
Sä oot mun ängeln i rummet
sinä vain minut tunnet
Sinä vain
kukan kanssaaa
DSC_0623Huudetaan parvekkeelta
ei saa tulla jatkoille
Sä olet mun eikä toiset
voi sua repii itselleen
Vaikka maailma on kylmä
ja meille vihainen
tänä yönä laitetaan
toistemme hiukset leteille
toistemme hiukset leteille

kukkajamäcollage

10 kommenttia:

 1. ei pahalla mut ei oikeen kiinnosta kun teet koko ajan jotai kaverimuistoja ja videoita... sulla on ainaki viis jotai kaverimuistot videota...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eli sua on kiinnostanut niin paljon, et oot laskenu?

   Ihania nää kaveripostaukset ja kertovat paljon susta!

   Poista
  2. ano// Tää o anskun blogi, se saa kirjottaa mistä ikinä haluaa? :D

   Ihana postaus ! <3

   Poista
  3. ano: jos joku postaus näyttää heti alussa, että on kaveripostaus tulossa niin miks sun pitää sitte lukee se tai kattoo ne videot jotka on kaverivideoita? :D ja sitte vielä et jos sua ei kiinnosta niin oot oikeen kattonu eli kiinnostaako vai eikö? :D:D:DD

   tää on just ihana ku teet tommosii kaverijuttuja, se osottaa oikeesti et välität sun kavereista. :)
   en muuten voinu klikata siitä justusta et pääsis siihen videoon? :(

   Poista
  4. Haha mulla on vaa 1 kaverimuisto video :D mut kiitos teille muille ja anteeks unohdin laittaa sen linkin videoon :d

   Poista
 2. Voi kun kiva postaus taas, toi kuva missä ootte pieninä halloweenina? On ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan siinä lähössä virpoo eli palmusunnuntai :D kiitos:)

   Poista