2015-04-05

PIDETÄÄN PULLAT PULLINA & KUULUMISET

_DSC0438 Hejssan alla! Ajattelin nyt vähän vaihtaa kuulumisia teidän kanssa (eli siis, kertokaa tekin ihmeessä omanne kommenttiboxiin). Oon aina ollut "not a morning person" ja syksyllä innostuin löytäessäni tuolla tekstillä varustetun yöpaidan! Nyt pahoin pelkään, että oon alkanut lähes pitää aamuista, ainakin viikonloppuisin. Aamut on ihan jees. Aamupalaa on kiva kokkailla, sängyssä voi kääntää kylkeään niin monesti kuin haluaa ja voi vaan chillailla lempi pyjamassaan._DSC0426 Musta on alkanut yhä enemmän tuntua myös siltä, että videoiden tekeminen youtubeen voisi olla se mun juttu. Oon salaa haaveillut GoProsta reilun vuoden, ja ai että mua harmittaa, kun missasin gigantin tarjouksen siitä! Lisäksi oon todenteolla nyt innostunut touhuamaan keittiössä (apua kuulostan ihan kotirouvalta!), joten jonkinlaisia resepti-videoitakin olisi kiva tehdä._DSC0432 Asiasta taas kolmanteen, musta tuntuu, että kevään myötä ihmiset aloittaa "kesäkuntoon 2015" projektinsa, tekee hulluna kyykkyjä ja juoksee ulkona pää kolmantena jalkana lenkkejä. (oliko toi vertauskuva niin huono, vaiko niin hyvä, että naurahdin jopa itse mielikuvalle noiden kahden suorittamisesta yhtä aikaa?) Mä lähes inhoan kyykkyjen tekemistä, etenkin painojen kanssa. Asia voisi tietenkin olla eri, jos tekisin salilla muutamia toistoja maksimipainoilla...Ehkä mulla ei siis ole  kesällä rannan pyöreintä peppua, mutta jos itse oon fine sen kanssa, muidenkin pitäisi olla.
 Onnellisemmaksi mut tekee rakastamieni lajien harrastaminen, kuin tuhansien kyykkyjen peppu.
_DSC0489 _DSC0472 Tein yli budjetin urheiluvaatehankintoja, mutta voin sanoa, että kaikki kyllä tuli tarpeeseen, ja on hintansa väärtiä. Enemmän näistä voitte kuulla (yllätys yllätys) videolla myöhemmin! Mun pääsiäisloma on tähän mennessä mennyt lähinnä katsoen popcorntimen leffoja, kavereita nähden ja ulkoillen. Tuntuu, että oon kauheen väsynyt näin yleisesti tällä hetkellä, niin näin paremmaksi vaihtoehdoksi vaan ottaa rennosti nää pari extrapäivää. Minkäs merkeissä teidän loma on sujunut?_DSC0503 Ps. Cinnamon Buns tuotti pettymyksen, pidetään pullat pullina!

16 kommenttia:

  1. itse taas kuulun siihen vähemmistöön (?) joka kuntosalilla aina odottaa niiden kyykkyjen tekemistä, se on kai mun "oma liike" :-D muutenkin mun mielestä kesäkunto-projektit on vähän niin ja näin, mieluummin vaikka sitten elämän kuntoon - projekti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, oispa mullakin näin, koska jos kyykyt ois mun suosikeissani niin kyllähän se "tuhansien kyykkyjen peppu" kelpais!:D

      Poista
  2. Eikö sua yhtää omatunto paina kun syöt koko ajan jotai bj's jäätelöö, muffinsseja keksejä ja vaikka mitä epäterveellistä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ees tiedä mistä alottaisin, ja mihin kaikkeen ottasin kanta.
      Miks mun omatunnon pitäis painaa, jos syön jotain epäterveellistä? Ihan kun kaikki salaatista ja proteiinirahkoista poikkeeva ruoka ois syntiä (huomaa liiottelu :-D).
      Ei tosiaan, niin kauan kun mun kroppa ja mieli voi hyvin, on mun ruokavalio just täydellinen.
      (Btw olin about puoli vuotta syömättä bj tässä, että "ihan koko ajan" on vähän huono vertauskuva)

      Poista
    2. Heti tosi hyökkäävää argumentointii XD joo en pahalla todella tarkottanut vaan ihan mielenkiinnosta, koska oon saanu käsityksen että urheilet suht paljon niin eikö susta yhtää tunnu et ne kulutetut kalorit tuplaantuu välittömästi.... Mutta tee niinku ite parhaaksi näät, ei sua kukaa käske muuttamaan tottumuksias :-)

      Poista
    3. Anna toisen syödä miten tahtoo. Muutenkin me täällä blogin puolella nähdään vain osa Anskun ruuista joten turha alkaa valittaa kun asioista ei kuitenkaan tiedetä tarpeeksi.

      Poista
    4. Jep nii oli, koska toi aihe ärsyttää mua niin paljon välillä tälleen "irl" koska en vaan jaksa kuunnella valitusta siitä kuinka herkut on synti:-D Sori jos nyt loukkasin, mut hyvä kun kysyit, jos mietityttää:) Mä en urheile kaloreiden kulutuksen takia, enkä laske kaloreita. Mutta jos esimerkiksi syön puolikkaan bjn jonain päivänä, luultavasti syön sillon muuten kevyemmin niin ei tuu niin raskas fiilis, jolloin se ei vaikuta millään tavalla:-) (paitsi no ravintosisältö nyt on mitä on)

      Poista
    5. Toi on myös niin totta Oona!:) Aloin just miettimään, että mähän en koskaan kuvaa mitään mitä ns. "Oikeesti syön" eli niitä ihan perus puuro/ruisleipä aamupaloja, tai arkiruokia, joita mä viikot pitkät syön :-D Koska postailen nykyään 1-2 krt/vk, melkein joka postaus saattaa just sisältää jonkun bjn tai muuta vastaavaa, ja siitä saa illuusion, että syön niitä joka monta viikossa :-D

      Poista
    6. Just niin, en yleensä lähde tälläisiin asioihin mukaan mutta alkaa välillä suututtamaan ihmiset jotka jaksavat vain arvostella toisia! Oot muuten mulle tosi iso inspiraation lähde, kiitos siitä :D

      Poista
    7. Toisaalta musta on ihana saada välillä jotain negatiivistakin, johon vastailla XD okei kuulostaa superoudolta, mut onhan toisten arvostelu vähän turhaakin :/ Waau hienoa kuulla❤️

      Poista
  3. Piristävää tekstiä & kuvia, ihana lukea!:--) ♥

    VastaaPoista
  4. Mukava teksti :) mä oon lomalla vaan ottanut rennosti ja herkutellut paljon! :D

    VastaaPoista
  5. pakko sanoo että ihana banneri ja tosi kiva postaus ❤️ tykkään sun kirjotustyylistä ja postaustahtikin on tosi jees :) haha, sama täällä, en jaksa ymmärtää tota kesäkuntoon hehkutusta, mä ainakin oon ihan hyvällä omalla tunnolla mässytelly pullaa ja suklaamunia koko pääsiäisen, sitten arkena voi taas tasata ja käydä lenkillä jos siltä tuntuu :) ihania urheiluvaatteita oot hankkinu :) ❤️ ja hei joku resepti jutska ois kiva nähä tääl blogissa :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Nelli❤️ Mulla on suklaamunat vähän jääneet, samalla kun jäi virpominen :( Tietysti voin toteuttaa kuvienkin kanssa reseptiä tänne!

      Poista