2015-04-10

THE BRIDGE OF LOCKS

_DSC0803 Hei! Viime maanantaina oltiin Leevin kanssa kuvailemassa ja en oikeestaan edes muista millon viimeeksi oon kuvaillut asua! Ehkä nyt kun ulkonakin alkaa tareta t-paidalla (ainakin hetkellisesti, heh), myös asukuvia alkaa taas ilmestymään enemmän. En maltakkaan oottaa sitä, kun pääsee taas tekemään kesäisiä kuvailureissuja ilman minkäännäköistä tarvetta päästä lämmittelemään. Koko ajatuskin tarkoittaa niin utopiselta!_DSC0745 _DSC0764 Nykyään yrittäessäni karsia kuvia postaukseen, lopulta mikään ei näytä enää hyvältä ja päädyn karsimaan lähes kaiken pois. Taitaa olla niin, että jos kuvien postaaminen venyy (niin kuin nytkin viidellä päivällä) kyllästyn koko settiin. Mikä siis neuvoksi? Pitäisi varmaan yrittää alkaa postailla reaaliajassa._DSC0808 _DSC0711 _DSC0726 Oli pakko ikuistaa nää Leevin Niket, koska nää on musta niin kivan näköset! Mä taasen oon haaveillut juurikin tuon tyyppisistä valkeista lenkkareista, mutta aikani nettissä surffailtuani en löytänyt yhtiäkään Suomeen toimitettavia._DSC0685 _DSC0447 Kyllä, ja taas bjtä! Tosin tääpä taitaa olla kahden viikon takainen kuva (hups). Mun mielestä yks parhaista tavoista rentoutua arkiviikon jälkeen (kunnon ulkoilulenkin tai kunnon tanssitreenin lisäksi) on joku hyvä lehti/tai jakso lempisarjaa, ja joku kiva herkku mitä nyt juuri silloin sattuu tekemään mieli. Samalla päätin pitää tästä kyseistä herkusta tauon, koska oon aivan kyllästynyt suklaajäätelöön (josta en koskaan oo oikeesti pitäny) ja sitä nyt on melkein jokaisessa noista purkeista.
Mikä on teidän suosikki tapa rentoutua perjantaisin?:-)
_DSC0793

18 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! :-) ja voin kuvitella mikä helpotus kesällä kun ei tarvitse koko ajan takin kanssa lämmitellä kuvia ottaessa! Mä tykkään juoksulenkin lisäksi rentoutua kattomalla tv:tä ja tekemällä jotain hyvää ruokaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaapa kivalta:-) En malta odottaa myöskään tennarikelejä!

      Poista
  2. Hienoja asukuvia! :) Perjantaisin on parasta käydä ulkona hyvässä seurassa lenkkeilemässä :)

    VastaaPoista
  3. woou ihania asukuvia!(--: mun mielestä perjantaina paras tapa rentoutua on just kattomalla muutama jakso jotain lempisarjaa tai ihan vaa chillisti kuunnellen musiikkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, et tykkäät!:-) Musiikin kuunteleminen on kyl tosi kivaa!:)

      Poista
  4. Onko toi teemu joku sun poikaystävä :)?

    VastaaPoista
  5. Siis Leevi* :DDD hups

    VastaaPoista
  6. Onks nuo kuvat otettu Tampereella? & Ihana asukokonaisuus :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan Kuopion satamassa otettu:-) kiitos paljon❤️

      Poista
  7. Vaihda tausta keväisemmäksi/Joksikin muuksi, liian talvista!!

    VastaaPoista
  8. Heips! Haastoin sut mun blogissa, käy katton jos kiinnostaa! :)

    storm-heart.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips, kiitos haasteesta!:-) käyn koneella ollessani tsekkaamassa paremmin, mistä on kyse:)

      Poista