2015-06-21

HYPPÄÄ KYYTIIN, AJETAAN AURINKOON

DSC_0422 Laitoin läppärin avautumaan, ja lähdin  sillä välin alakertaan hakemaan juomista. Kun saavuin takaisin yläkertaan, huomasin, että kesä on ihan oikeasti saapunut. Sen huomaa siitä, että yläkerrassa tuoksuu kesä! En osaa yhtään kuvailla miltä kesä meidän yläkerrassa tuoksuu, mutta juurikin tältä.
Tänään taisi myös olla ensimmäinen kesä päivä, kun pystyin käyttämään shortseja & croptoppia palelematta, jopa niinkin päin et pyöräilessä kotiinpäin sain hikeä pyyhkiä otsalta.
DSC_0257Oon jo sopeutunut työpäiviin, vaikka töiden jälkeen oon niin poikki, etten jaksa lähteä yhtikäs mihinkään. Töiden yksi hyvistä puolista on kuitenkin se, että viikonlopuista osaa ottaa kaiken irti! Oon nauttinut kahdesta hitaasta aamusta, vohveleista, grilliruoasta, kavereiden näkemisestä & mahtavasta juoksulenkistä.  En kuitenkaan malta odottaa sitä, kun työt on ohi ja pääsee täysillä nauttimaan kesästä.DSC_0428 Nyt kun mulla on paljon enemmän aikaa, voisin toteutella teidän toive postauksia & videoita! Tiedätte siis mitä tehdä tyypit ;)DSC_0426

8 kommenttia:

 1. postaa ulkonäöstä ja siitä ootko tyytyväinen omaas ja millanen suhde sulla on omaan kroppaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ehdotuksista, näitä siis nähkäämme piakkoin blogissa:-)

   Poista
 2. onko sulla muita objektiivejä kun 18-55mm?

  VastaaPoista
 3. My day:ta olis kiva nähdä :) kuvilla tai videolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sitä toteuttelisin kyllä mielelläänkin!:-)

   Poista