2015-06-13

THE BEST START TO MY SUMMER WAS...

douple DSC_0406 Heips! Mun alku kesä on mennyt kuin siivillä! Kun tiistaina pidettiin vielä palaveria isosporukan kanssa, oli mulla aikas jännittyneet fiilikset, mutta kun keskiviikkona lähtö koitti, niin lähes kaikki jännitys oli tiessään. Alkupäivät olin vähän flunssassa ja tuntui että joka paikassa on super kylmä, mutta pian siihen viileyteen tottukin, ja talviturkkikin lähti heti (okei ei ois ehkä lähtenyt ellei tytöt ois vähän pakottanut), kun flunssakin lähti.
DSC_0306 Oli hauskaa ollaa tekemässä iltaohjelmia, ja tavallaan outoakin olla ns. vetäjän roolissa esim. raamiksissa ja peleissä. Viikon aikana meistä isosista, kuten koko leiristä tuli niin tiivis porukka, ja vikoina päivinä mulla oli superhaikeet fiilikset lähteä pois, enkä ollut ainut. Noihin rutiineihin pakostakin tykästyy! Ihana saunoa joka ilta samalla porukalla ja jutella syvällisiä, ihanaa laulaa aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä, yölläkin on seuraa kun menee nukkumaan (haha) ja pelaillaan ja kisaillaan paljon. Nauroin iltaohjelmille varmaan vielä enemmän tänä vuonna kuin omalla leirillä, koska jotkut vaan osas vetää niin täydellisesti sketsejä. DSC_0373
Vaikka kovinkaan montaa kertaa ei tarvinnut yöllä ulkona juoksennella, nukuin silti aika lyhyet unet joka yö. Ihmettelinkin miten mua ei väsytä jo, mutta kyllä se väsymys sieltä iski, kun seuraavana aamuna kotona heräsin vasta 12 maissa. Silloin toissapäivänä sitten näinkin Juliaa, ja otettiin nää kesäset kuvat satamassa! Oli oikeestaan yllättävän lämmin,  vaikka tuulikin kovasti, kuten hiuksista huomaa. Huomenna onkin konfirmaatiopäivä (innolla odotan!!) ja ylihuomenna suuntaan töihin.
DSC_0328 DSC_0398 No nyt ois sitten teidän vuoro! Kertokaa parhaita tai hassunhauskoja ripari-/isostelu muistoja kommentteihin, tai jos ette oo vielä käyneet riparia, niin kertokaas mitä eniten odotatte siltä?:-)
Pakko vielä loppuun sanoa, että ei ois parempaa kesän alotusta voinut olla!
DSC_0285

17 kommenttia:

 1. Oi sun kesä on kyllä alkanu kivasti! Tosi ihania kuvia kanssa, niinkuin aina. :') Ja ahh tosi coolit nuo sun farkut!

  VastaaPoista
 2. Oot ihana❤️ Ja toi kappale on kans❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkimmäinen on kyllä totta! Harvoin euroviisut kappaleet näin hyvin iskee, ainakaan mulla :-D mutta kiitos❤️

   Poista
 3. Missä teilä oli leiri?

  VastaaPoista
 4. luulin että kävit jo riparin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luitko sä ollenkaan tätä postausta?

   Poista
  2. Toiset joutuu käymään uudestaan, jos ei läpi pääse ekalla;) No ei vaan tosiaan olin siis tällä kertaa isostelemassa!:-)

   Poista
 5. Kuullostaa silt ett on kiva leiri takana, itse aina tykkäsin enemmän isosena olemisesta kuin itse riparilaisena :-D Ihania kuvia ja tosi kivat noi sun farkut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis pakko kai sitä on uskaltaa sanoa, että mustakin nyt isosena oli melkeinpä kivempaa!:-D voi kiitos paljon❤️

   Poista
 6. Kivoja kuvia!(: Ite kävin just riparin ja tykkäsin kyllä tosi paljon! Mun lemppareita oli iltaohjelmat & saunominen (:

  VastaaPoista