2015-10-31

LINK YOUR BLOG TOP 10 & ARVONNAN VOITTAJAT

Heips ! Nyt on vihdoin kaikki linkit käyty läpi, ja en voi käsittää miten ihania blogeja teillä on! Mun lukulistalleni päätyi monta uutta blogia, ja 10 mun ihan suosikkiani halusin nyt jakaa kaikkien teidän kanssanne tässä postauksessa. Ja hei, jos sun blogisi ei päässyt tähän, se ei tarkoita ettenkö ois pitänyt siitä, mun piti vain karkeasti karsia joitain pois, koska mun mielestä 10 tälläiseen postaukseen on ihan maksimi. Koska mulla meni hirveän paljon aikaa kasata kaikki yhteen, en lähtenyt edustavia kuvauksia kirjoittelemaan suuremmiten, joten menkää itse ja katsokaa ja kokee nää blogit ! Nyt asiaan :  1suosikkiblogi7
"17-vuotias omilleen muuttanut nykynen tamperelainen (entinen ja ei-niin-entinen landelainen) kirjottaa lifestyleblogia ja yrittää samaan aikaan käydä lukiota, tehdä töitä ja urheilla. Matkalla kohti uusia seikkailuja ja terveellisempää elämää. Tavotteena pitää kiinni elämänilosta, onnesta ja omasta itestäni. " Näin Eevi kuvaili blogissa itseään ja blogiaan, ja tälle blogille ei voisi kyllä osuvampaa kuvausta kirjoittaa!


Tätä blogia kirjoittelee 15-vuotias tyttö nimeltä Veera Jyväskylästä. Vaikkakin Veera postailee aika harvakseltaan, postauksien laatu on odottamisen arvoinen. Kuvista välitttyy niin mahtavasti fiilis ja tunnelma.
"Täällä inspiraatiostaan elämälle kirjoittaa parikymppinen räväkkä ja tempperamenttinen hyvinvointitreenaaja Tampereelta, joka rakastaa tyttömäisiä juttuja, mutta viihtyy parhaiten miespuolisten rennossa ja rehellisessä seurassa. Bloggaaja täynnä itseluottamusta ja päämäärätietoisuutta. Olen omimmillani kameran molemmin puolin ja suhtaudun loppumattomalla intohimolla harrastuksiini, sekä terveelliseen ja liikunnantäyteiseen elämäntapaani." Kirjoittelee Maiju 'About me' osiossaan. Mielestäni Maijun blogista huokuu positiivisuus ja jos näin voi sanoa, pidän blogin tunnelmasta!

Tätä blogia kirjoittaa 18-vuotias psykologiaa opiskeleva tyttö Julia: Julian blogista huokuu tyttömäisyys, ja postauksien kirjo on erittäin monipuolista. Julialta lempparikseni nousivat 'asukuvat' / kuvat joissa hän itse on mallina, niin luontevaa kameran edessä oloa ja mahtavan onnistuneita kuvia !

11suosikki
"20-vuotias tytsy Kuopiosta. Kuljen aina kamera kai- nalossa. Rakastan urheilua ja tankotanssia. Lähellä sydäntäni ovat geelikynnet, shoppailu, ystävät, tyyli, terveys sairauteni fibro- myalgian ohessa, matkailu, taide, DIY, biletys, kau- neus, ruoka ja matkailu" Näin kirjoittaa Annika blogissaan. Täytyy sanoa etten itse osaisi parempaa kuvausta kirjoittaa, aivan huippu blogi täynnä energiaa!suosikkiblogi6http://elsanneli.blogspot.fi
Tämän blogin lukemista en olisi malttanut lopettaa! En vaan voi käsittää, kuinka joku voi olla niin taitava valokuvaamaan, sillä sitä Elsa todellakin on ! Tätä blogia pitää yllä 18-vuotias tyttö Jyväskylästä, mutta tällä hetkellä Elsa on au pairina Montanassa.
1suosikkiblogi
23-vuotiaan rovaniemeläisen Paulan blogi on täynnä toistaan upeampia asuyhdistelmiä! Paula postailee ihanan aktiivisesti. Vaikka hän selvästi viihtyy itse kameran edessä, niin viihtyy hän varmasti myös sen takanakin, ainakin kuvien laadusta päätellen!
5suosikkiblogi
Blogia kirjoittelee 20-vuotias Kaisa. Kaisan blogissa rakastuin erityisesti valokuvien tunnelmaan, ja niiden elävyyteen. Kaisa on osannut ikuistaa niin juhlat ystävienkin kanssa, kuin matkakuvat niin, että niistä huokuu elämän maku.1suosikkiblogi4
"Täällä 15-vuotias liikunnasta eri muodoissa innostunut tyttö kirjoittelee lifestyle-blogia. Blogiin kirjoitan postauksia, jotka sisältää kuulumisia, ystäviä & sukulaisia, asukuvia, reseptejä, hyvinvointia ja matkustamista. Sunnitteilla on myös postauksia koskien urheilua ja terveitä elintapoja" kirjoittelee Viivi blogistaan3suosikkiblogihttp://featherlightsilence.blogspot.fi
Tätä upeaa valokuvausblogia pitää 16-vuotias Hilja Salosta. Blogissa ei turhia jaaritella, sillä pääpaino on itse valokuvissa. Suosittelen tsekkaamaan, jos teitä vähänkin kiinnostaa upeat valokuvat !
arvonnanvoittajat
Muistatte varmaan, kun arvoin kaksi labellon huulirasva settiä ? No, nyt on arvonta-aika ohi, ja tulokset selvillä. Tällä kertaa skaban voittivat Aino A & Niina, onnea heille ! 

6 kommenttia:

  1. voi ei kiitos paljon<3! ihanasti kirjotettu :3 heh ja viihdyn kyllä kameran edessä kuin takanakin, nimittäin viimeaikaset oikeastaan kahden kuukauden kuvat otettu pelkästään kaukolaukaisimella, vähän meinaa olla vähissä kuvauskaverit :D kivoja nämä muutkin blogit! täytyy käydä kyllä katsomassa kaikkia:)

    VastaaPoista
  2. Kolme blogeista tai kirjottajista oli jo entuudestaan tuttuja, mutta samanverran löyty muita ihania blogeja:)<3

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos ihan valtavasti! <3 Tosi huippua että valitsin mun blogin näiden huippublogien joukkoon! <3

    VastaaPoista
  4. Voi eii, kiitos kamalasti valinnasta top10-joukkoon ♥

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon, ihanasti kirjoitettu <3

    VastaaPoista
  6. Paulan Aeska blogi onkin tuttu ja yksi lemppareista mulla myös : ) Muihin täytyy tutustua vielä!

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista