2015-10-24

Mun silmis se on kahelii ku tapetaan sen vuoks kenen jumala on parempii

Collage4 Tiedättekö oon huomannut itsestäni sellasen piirteen ( impulsiivisuuden lisäksi ) , että haluaisin kaiken tapahtuvan nyt ja heti.  Oon toki soittanut pianoa pitkään ja intensiivisesti, tanssinut monia vuosia & lukenut kieliä, ja kehittynyt niiden kanssa sitten välillä tasaisesti madellen ja toisinaan isommin harppauksin. Nyt kuitenkin oon kuitenkin startannut projektin "ansku venyväksi 2016" ja kun vuosi vaihtuu, haluan saada kaikki venyvyydet aika lailla maksimiin. Oishan sitten yks osa-alue vahvempi tanssijanakin. Oon myös alkanut käydä fressillä harkkojen lisäks, ja näin aattelin mahdollisimman monipuolisesti kehittää mun kuntoa. Pitäis nostaa sykettä maksimii, kehittää pitkäkestoista kuntoa, muistaa sarjat, kehittää yksittäisiä lihasryhmiä, sekä jalkaterätyöskentelyä, venytellä ja välillä ottaa ne kärkitossutkin esiin.  Kun oon mielestäni venytellyt "tarpeeksi" , eikä suuria tuloksia siltikään näy, alkaa se turhauttaa. Mutta tajuan kyllä olevani siinä iässä, ettei venyvyydet kehity yhtä nopeasti, kuin silloin lapsena.IMG_1648 Haluaisin myös oppia seisomaan käsillä, mutta välillä sekin tuntuu täydeltä mahdottomuudelta.  Kuitenkin kun muistellaan sitä tilannetta mistä lähdettiin liikkeelle, oon kehittynyt paljon. Ennen en uskaltanut kokeilla seisoa käsilläni edes seinää vasten, ja muutamien kertojen jälkeen tuntui, että käsistä loppuu voima. Nyt tavoitteena olisi enää balanssin löytäminen ja ehkä ripaus uskallusta auttaisi myös.IMG_1643 Välillä huomaan olevani laiska, varsinkin asioiden suhteen, jotka eivät mua yhtään kiinnosta. Oon kuitenkin valmis tekemään töitä niiden asioiden suhteen, jotka mua kiinnostaa, jotta saavuttaisin sen mitä haluankin. Oon siis aivan satavarma, että vielä joskus opin seisomaan käsilläni, venyn sillä tavallan kuin haluan, ja vielä opin puhumaan sitä ranskaa kuin englantia. Pitää vaan tehdä töitä.Collage2 IMG_1642 Täytyy tähän loppuun sanoa, että oon kyllä niin kiitollinen tästä blogista. Toisinaan on niin terapeuttista kirjoittaa asioita ylös, koska silloin moneesti oivaltaa jotain uutta. Nyt kun oon kertonut muutamista omista tavoitteistani, olisi mukava kuulla millaisia tavotteita teillä on eri asioiden suhteen. Ootteko esimerkiksi päättääneet, että haluatte ehdottomasti johonkin tiettyyn paikkaan töihin/opiskelemaan, saavutatte jotain harrastuksenne parissa tai opettelette uuden taidon ? Kertokaa se kommenteihin! IMG_1677

12 kommenttia:

 1. mulla on tällä hetkellä mielessä vain lääkis, muuta suunnitelmaa tulevaisuudelle ei ole :-D viime kesän alussa päätin, että opettelen seisomaan päälläni, ja nyt sitten seison päälläni! oon niin samaa mieltä tuosta, että auttaa hirveästi, että juttu kiinnostaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa et saavutit tavottees ! Mutta toihan on oikein riittävä tavoite toistaseks, sulla on selkee määränpää opiskeluille ja tiedät mitä kohti mennä, joten se varman sit motivoi opinnoissakin :-) Ja tosiaan mielenkiinto on kaiken a ja o, toisaalta välillä pitää kyllä valitettavasti tehdä asioitakin, jotka ei kiinnosta.

   Poista
 2. Itse haluaisin six packing mutta se ei ole toistaiseksi onnistunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä sä vielä saat sen, jos se on sulle oikeasti tärkeä tavoite! Varsinkin naisilla se on tosi vaikeaa, koska rasvaprosentti pitää olla niin minimissä tai sitten vaan omata hyvät geenit.

   Poista
 3. Ihania kuvia taas, oot kyllä niin valokuvauksellinen! :) Ja toi otsikko on muuten tosi osuva. Itsellä alkaa nyt marraskuussa 6 kertaa viikossa harkat, joten tavoitteena olisi kehittyä omassa lajissa mutta nostaa myös surkeaa kuntoa, sillä kahdet harkat ovat juoksuharkkoja ja toiset kahdet sitten taas salia :D Oon myös alottanut lukiossa ruotsin opiskelun ihan alusta, lainasin tosiaan seiska luokan kirjan koska oon jäänyt niin paljon jälkeen haha. Mutta hei onnea sulle tavoitteisiin!! :) Voisit vaikka joskus kertoa täällä blogin puolella miten edistyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana kommentti, toit mun aamuun piristystä ! Kuulostaa hyvältä, kannattaa varmaan muistaa sit lepäilläkkin, mutta äkkiä se kunto siinä alkaa nousemaan ja joulun tienoilla huomaat varmaan jo selkeetä eroa lähtötilanteeseen :-) Joo se kyllä käväs mulla mielessä, että noista omista tavotteistani voisin päivitellä myöhemmin täällä blogin puolella, mut kiva et se olis myös muiden mielestä hyvä idea :-D Tsemppiä myös sinne ruotsin opiskeluun & urheiluun!

   Poista
 4. hyviä pohdintoja :) on hienoo kun on tavotteita ja on oikeesti motivoitunu niihin :) mullakin ois tavotteena parantaa kestävyyskuntoo, venyvyyttä ja oppii seisoo käsillä :) tietysti haluun myös kehittyy opinnoissa ja valmistuu parin vuoden päästä lähihoitajaks :) onnee sun tavotteisiin, harjottelemalla sitä oppii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon varma, että sä tuut valmistumaan, jos vaan hoidat kaikki hommat ja sulla kuulostais ainakin olevan motivaatiota! Meillä on näköjään yhteisiä tavotteitakin urheilun suhteen, toivottavasti molemmat saavutetaan niitä pitkin syksyä / talvea :-) Onnea myös sinne ja kiitos kommentista <3

   Poista
 5. Tosi hyvää pohdiskelevaa tekstiä, jota on kiva lukea :) Kuvatkin on tosi kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla tekstistäkin positiivista palautetta, välillä tuntuu, että sitä täällä vaan kirjottelee itsekseen :-D kiitos paljon kommentista <3

   Poista
 6. Pitäisi itse alkaa ainakin kouluun ja liikuntaan panostamaan, en yleensä jaksa kommentoida, mutta nyt kun toi sun otsikko oli niin paras. Kauhanen on täys rakkaus niin oli pakko tulla kommentoimaan. ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kun tulit kommentoimaan <3 Ja joo tossa biisissä on kyllä hirveen hyvät lyricsit ja vaikka toi ei liittynykkään oikein tähän muuhun tekstiin, niin halusin ehdottomasti laittaa ton tohon.

   Poista