2016-01-04

MY YEAR IN A REVIEW PT. 2

heinäkuussa HEINÄKUU
Olin Miljalla yötä valvoen ekaa kertaa koko yön, seuraavana yönä sitten nukuin varmaan viime vuoden sikeimmät & pisimmät unet : 15 tuntia. Noilla unilla kelpasi lähteä ajaamaan kohti Summer Uppia. Nicki Minaj livenä eturivistä, sanoisinko life goals. Oli muutenkin ihan huippu festarit ! Poukaman leiripäivä, huippujengillä kaikkee kesäistä puuhailua (lue : ruokaa ja uimista) Treffattiin #engilsmates porukalla.
elokuussa ELOKUU
Yökyläiltiin Venlalla ja ratsastin ekaa kertaa ikinä! Oli hirmusen hauskaa ja tutustuin Reetaan. Suuntasinkin extemporesti vielä rockcockiin chekkaamaan Sannin, Jvgn & Haloo Helsingin. Yökyläiltiin taas #partyanimalsien kanssa Arskalla, joogailtiin, kokkailtiin & yritettiin testata Vilman kanssa unihypnoosia toimimaan Auroraan. Ei toiminut. Note to self: jos silmät sulkee neljältä ihan vaan hetkeksi ne ei ihan hetkeen aukeekkaan. Aloitin lukion ja pian loistin poissaoloillani perjantaisin, kun eka suuntasin kauan odotetuille Blockeille ja seuraavana viikonloppuna Lappeenrantaan. Herätys 4:55 ja aamujunassa Kukan kanssa suuntana Tampere.  Blockfestit oli taas täydelliset. Vikan kerran JVG tänä vuonna, ekaa kertaa ikinä Wiz Khalifa.
syyskuusssa SYYSKUU
Täytin16 vaikka edelleen luulen olevani 15 ikää kysyttäessä - NOLOO. Mua ahdisti jotenkin hirveästi olla koulussa ja kursseilla, sekä tunnit tuntui ihan toivottoman pitkiltä. Koeviikko tuntui kuitenkin lomalta, ja ihmettelinkin, että mistä mua oikein on peloteltu. Syyskuu oli taas ihan perus kiva, treenailin & nautin ilmoista
lokakuussa LOKAKUU
Aloitin fressillä käymisen ja hyvä kun osasin edes salilta pois. Motivaatio omiin (tanssi)treeneihin oli laskussa, mutta ryhmäliikuntatunneisa aloin kiinnostua enemmän. Käytiin syyslomalla laajiksessa kiipeilemässä, ja löysin uuden "harrastuksen" ensi kesälle : flow parkien kiertäminen ! Ostin myös tän hetken lempparitopin ja Milja otti mulle syksyn kivoimmat asukuvat.
marraskuussa MARRASKUU
Maata näkyvissä festarit  jo toista kertaa, vaikka vannoin etten enää uudestaan lähtis. Oi vaan kyllä lähtisin ! Inspiroitiin esitystä ja tuskailtiin vähän puolin ja toisin sen kanssa. Itseasiassa koko kuukausi oli aika lailla treenien ympärillä pyörivää. Niin ja se koulu tosiaan jäi vähän taka-alalle.. Kävin myös katsomassa Pmmp:n dokumentin (vihdoin!!) ja tulin jotenkin niin surulliseksi sieltä lähdettyäni. Olin tässä kuussa myös pitkään kipeänä, joten se vähän katkaisi mun treeniputkea. Muutenkin tää treenikausi oli jotenkin katkonainen..
joulukuussa JOULUKUU
Kauan odotetut esitykset, pitkään pelätty hammaslääkäri, uusi jakso & fressi innostus = joulukuu kiteytettynä. Sain aivan hullun urheilu- & tanssimotivaation, joka pyörii edelleen päällä. Oon jopa alkanut heräämään aamutreeneihin, kun" entinen minä" olisi vaan sammuttanut herätyskellon. Olin muutenkin tosi aktiivinen joulukuussa, vaikka tekemistä oli enemmän kuin tarpeeksi. Aloin kylläkin nukkumaan tosi huonosti..

Tää toka osa oli tosi erityylillä kirjoitettu, mutta toivottavasti silti pysyitte mukana ! :-D

4 kommenttia:

 1. Oiii ihanasti toteutettu nää postaukset, kuulosti kyllä tosi kivalta vuodelta!! Mullakin oli suunnitelmissa viime vuonna Summer Up ja Blockfest mutta ne jäikin sit ihan vaan suunnitelmiks hahah :-D Ehkä sit tänä vuonna toivottavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Mä oon jo ihan täpinöissäni ja malttamaton, kun aletaan paljastella näitä artisteja :-D !

   Poista
 2. Hahah, joo ihme pelottelua toi koeviikkohöpinä. :D Aina oon sanonut, että ei siinä ole mitään kummoista, mut silti noi huhut näköjään jatkavat kulkuaan!

  VastaaPoista