2016-01-01

"TAKE A LOOK AT ME NOW..OH SORRY MY YEAR "


tams TAMMIKUU
Nautin täysillä tet-jaksosta viihtyisässä kahvilassa, sekä kiireisessä ravintolassa. Tauko koulumaailmasta tuntui niin hyvältä! Helsingissä pyörin balettitossuissa Aleksanterin teatterin lavalla, ja jännitin ihan hulluna kulisseissa. Lopulta koko reissu oli huippu, vaikka edelleen tiedän, että oisin voinut olla lavalla parempi. Kylmät pakkaset lämmitti mieltä.
helmikuuuud HELMIKUU
Olin aina tosi classy ja lauantai aamut vietin pitkään sängyssä makoillen. Aloin syödä  skyrejä, sekä tehdä smoothieita, ehkä jotain panostusta ruokavalioon oli ilmassa ? Kerrankin loistin keittiössä mun ystävänpäivä- muffineilla. Kammosin tiistaita, sekä perjantaita.
maaliskuud MAALISKUU
Olin hulluna oreojätskiin ja tein pitkästä aikaa videon youtubeen. Hiihtoloma : Tahkon rinteet, Auroran & Vilman kanssa super kiva sleep over + joogailua ja 50 Shades of Grey.
Kauan odotetut kevätnäytökset: ilmassa taas lakkapilviä & hiuspinnejä löytyi tukasta vielä muutamankin pesukerran jälkeen.
huhtikuuuf HUHTIKUU
Koepapereissa pyöri hyvät numerot, mutta sen sijaan opiskelumotivaatio pyöri jossain aivan muualla. Musikaali alkoi lähestyä ja jumitettiin paikallaan - tai no ehkä vaan vähän pelleiltiin. Lenkkipolut alkoi taas kutsua talvitauon jälkeen. Kesä lähestyi ja mä haaveilin lomasta.
toukouuuf TOUKOKUU
Vedin kaiken kiireen keskelle pikku breikin, ja lähdin Helsinkiin vuorokaudeksi yksin. Palasin kotiin inspiroituneena ja kassit täynnä ostoksia. Mitä nyt muistelen, niin toukokuussa paloi rahaa. Oli musikaali, ysientanssit ja näytetunti. Kaikki meni paremmin kuin hyvin, paitsi et taisin taas olla melkein 2 viikkoa kipeenä. Syötiin myös ihana äitienpäiväbrunssi made by mä!
kesäkuud KESÄKUU
Muiden juhliessa päättäreitä mä olin yo-juhlissa ehkä pientä katkeruutta ilmassa. Leireilin viikon isosena (ehkä kesän paras viikko kokonaisuudessaan! ) ja kotiutuminen sieltä oli ihan kauheeta. Kierreltiin konffiksia koko sunnuntai, unohdin avaimet ja pääsin kotiin maanantain puolella. Samaisena päivänä suuntasin töihin & ottamaan mun opiskelupaikan vastaan. Kuunneltiin viinijuhlilla Juhista ja Haloo Helsinkiä, ja oli liian kylmä pyöräillä flanellissa iltaisin. Kesän eka lämmin päivä, suunnattiin Vilman kanssa koko päiväks rannalle piknikille, ja poltin olkapääni.


Koska yhteen postaukseen maksimi oli mun mielestä tää puoli vuotta, niin mitä mieltä olisitte, haluatteko nähdä vielä loput puoli vuotta ?

18 kommenttia:

  1. Todellakin loput myös!Näitä on nii kiva lukee ja nuo sun kuvatki on ihania:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Yritän saada toisen osan tehtyä jo huomenna !

      Poista
  2. Toinen tälläinen postaus olis kyl kiva! Ihania kollaaseja. :)

    VastaaPoista
  3. ehottomasti toinenkin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän saada sen (viimeistään!!) alku viikon puolelle julkaistavaks :-)

      Poista
  4. Joo tee se toinenkin osa! :-)

    VastaaPoista
  5. Miks kammosit tiistaita ja perjantaita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli aina niinä päivinä bilsaa ja kammosin niitä tunteja 9- luokalla :-D koskaan ei tiennyt mikä sisäelin siellä pöydällä odotteli.. onneks meillä oli kuitenkin tosi ymmärtäväinen opettaja :-)

      Poista
  6. Niin ihana postaus, kuvat on niin ihanan pirtsakoita ja hyvälaatuisia!<3 Sun puolikas vuosi vaikutti todella kivalta ja ikimuistoiselta! Itsekin olin riparilla isosena viime ja sitä edellisenä kesänä, kivaa puuhaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanista kehuista <3 Joo isostelu oli kyllä ainakin näin ensi kosketuksella vielä hauskempaa, kuin oma ripari :-) Pitää toivoa, että pääsisin taas ens kesänä!

      Poista
  7. Ihana postaus, toivottavasti tulee toinenkin osa :) Ja hienoja sekä hyvin muokattuja kuvia myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon <3 oon jotenkin tosi onnellinen tästä miten positiivsen vastaanoton tää postaus on saanut :-)

      Poista
  8. Tosi kiva postaus ja tosi kivan kuulonen vuosi sulla on ollut! plus super nättejä kuvia! Tee ihmeessä toinenkin osa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo 2015 oli kyl huippu ! En malta oottaa kaikkee mitä tulee tapahtuu 2016 🙌 kiitos kommentista ❤️

      Poista
  9. Hienoja kuvia ja ihanapostaus! Haluan tietenkin nähdä toisen osan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ❤️ Toinen osa tulee luultavasti huomenna !:-)

      Poista