2016-02-02

MATKAPOSTAUS & - VLOG / PUERTO DE LA CRUZ

tenerife Moikka! Päätin loppuen lopuksi jakaa tän matkakokemukseni tammikuun alulta tänne bloginkin puolelle, vaikka en kameraa käyttänyt koko reissussa ollenkaan. Panostin tällä reissulla matkavideoon,jonka löydätte tosta alta. Siitä saa vähän paremman kuvan mun matkasta! Oltiin siis Puerto de la Cruzissa, ja oli kyllä ihan sairaan kivaa ! Kuvasin siis reissusta kaiken Iphonella, joten jjoo laatu kyllä kärsi hieman, mutta fiilis on kyllä kuvissa sama. Oon kyllä edelleen sitä mieltä, että matkustaminen avartaa, ja joka reissussa oppii paljon uutta. tenerifeee tenerife tenerifecollsge tenerife8 Ois muuten kiva tietää, että onko teitä siellä vielä mun mukana tälläsen hiljasemmankin kauden jälkeen ? Ja mitä haluaisitte nähdä multa jatkossa ? tenerifeeee

21 kommenttia:

  1. mua vähä harmittaa ku youtube on varastanut sut bloggerilta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jotenkin hauska ilmaus tuo varastanut :-D mutta onhan se totta, että oon ollut youtuben puolella aktiivisempi lähiaikoina! tuntuu, että siellä puolella oon päässyt toteuttamaan enemmän itseäni ja kehittymään paremmin. En oikein oo saanut tästä blogista lähiaikoina irti sitä mitä kaipailisin :-(
      Ehkä nyt taas kesää kohti saan tästäkin sellasen otteen mitä itse tavoitellen !:-)

      Poista
  2. Blogeista blogeihin hyppimällä sattumalta törmäsin tähän sinun postaukseesi. Kohtapuoliin Puerto de la Cruziin matkustaen haluaisinkin kaikkia vinkkejä mitä kohteeseen kannattaa pakata mukaan ymsymsyms :) Kiitti jo etukäteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi sulla on kyllä ihana loma edessä ! No, näin talvisaikaan kannattaa varautua kylmeneviin iltoihin, ja myös satunnaisiin sateisiin, eli pitkää vaatetta mukaan :-) myös öisin kannattaa pitää itsensä lämpimänä, koska lämmityksethän nyt on ihan eri luokkaa, kuin siellä. Ja vaikka ois pilvistä, ja tuntuu ettei rusketu, niin suosittelen silti levittelemään aurinkorasvaa nimimerkillä ei aurinkorasvaa koko reissulla :-D Tosta mun tekstistä sai nyt kyllä sellasen kuvan, että siellä on aivan älyttömän kylmä, no ei tosiaan oo! Mut iltasin/öisin sellanen kevyt untuvatakki ulkoiluun ei kyllä oo yhtään liikaa.
      Toki kannattaa varata mukaan kesävaatettakin! Mä itse suosin aina pakkailussa perus shortseja, hameita / housuja, joihin voi sit yhdistää useampia paitoja, niin ei tarvii niin kauheeta tavaramäärää hamstrata :-)
      Pakkailusta on muuta osaa kyllä sanoa, mutta nähtävyyksiä yms : jos kiinnostusta löytyy niin se Afur oli kyllä upea paikka patikoida, suosittelen ! Myös Puerto de la Cruzin rannat on ihania, mutta suosittelen vierailemaan Playa de Las Americasin rannoilla, jos sää näyttää epävakasemmalta. Siellä on luultavasti lämpimämpää aina, ja huiput shoppailumahdollisuudet myös :-) Siellä saarella on myös Siam Park vesipuisto, joka varmasti olis upee kokemus ainakin hyvillä säillä ! Me ei sinne asti ehditty tällä reissulla, joten en osaa hirveesti kertoa siitä. Toki myös sitä aqua parkia mainostetaan paljon, joka on jonkinlainen eläinpuisto, mut henkilökohtaisesti en halua tukea eläintarhatoimintaa, joten sinänsä en sitä suosittele, vaikka voihan se olla kans hieno kokemus. Jos kiinnostusta löytyy, sieltä löytyy myös useita flamencoesityksiä eri iltoina, joista upein on ehdottomasti siellä uusitussa kartanossa ( jonka nimeä en muista, mutta löytyy varmaan googlettelemalla). PIdä hauska loma, ja kysy toki lisää jos haluat erityisesti vielä kuulla jotakin :-) !

      Poista
  3. On täällä vielä minä ainakin, mutta muakin harmittaa ku nykysin bloggaat vähemmän:(
    Kiva postaus muuten ja katon ton videon kohta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan se tietty harmi, mustakin ois kyllä kiva julkasta postauksia useammin, mut nyt oon keskittyny niin paljon muihin juttuihin :( Kiitos kommentista, ihana kuulla, että luet vielä :-) <3

      Poista
  4. Bloggaajana olet jotenkin kivempi ku kun vlogaajana..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä sä siis tarkoitat :- ) ? Että oon parempi bloggaamaan, vai vaikutan ihmisenä mukavammalta postauksissa kuin videolla vai miten ? Mut kiitos mielipiteestä!

      Poista
  5. ihana video ja kuvat ♥ ois kiva jos tekisit tänne blogiin jonkun life goals tyyppisen postauksen, niitä on aina kiva lukee :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon<3 Ei vitsi miten hyvä idea, en ois ite varmaan tullu ees aatelleeks !

      Poista
  6. muokkaatko miten paljon kuvia ? ku jossain kuvissa näytät lihaksikkaalta, joissain laihalta ja joskus vähän pyöreeltä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ohopsis, vastaus ei tullut tähän, mut vastasin tossa alemmassa kommentissa !

      Poista
  7. valotusta muokkaan, en muuten :-D noi sun mainitsemat jutut voi johtua vaatetuksesta, kuvakulmasta tms .

    VastaaPoista
  8. Puerto de ka cruz on kyllä todella ihana paikka! Itse olen käynyt siellä kaksi kertaa, ja kolmas reissu on jo suunnitteille. Ensimmäisellä kerralla olimme tammikuussa 2014, joilloin ilma oli tollaista vähän viileämpää ja sateista ja nyt toisella kertaa marraskuussa 2015 oli mittarissa koko ajan 25-35 astetta lämmintä. Kävittekö merivesialtailla uimassa? Nekin ovat todella kaunis paikka. Puerto de la cruzissa on la villa niminen ostoskeskus hieman kauempana, jonne taksilla pääsee jos haluaa ja siellä on kyllä kaikki bull&bearista stradivariukseen. Haluaisitko lähteä kysyiseen paikkaan toistekkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih tää kommentti jonka kirjoitin ei tullut vastauksena, mutta tosta alhaaltapa se löytyy ! :-)

      Poista
  9. Lähtisin kyllä ehdottomasti ! Meille sattui yllättävän hyvä viikko, eli kolme lämmintä päivää (+25) , pari melkein sateista ja loput sit puoli pilvisiä :-) Et tammikuu on säiden puolesta sitten varmaankin just hieman "huonompi" ajankohta, mutta oli siistiä kyllä päästä näkemään toi joulunaika ja loppiaiskulkue. Otettiin kanssa selvää tosta La Villasta, mutta koska viettetiin se kokonainen päivä shoppailen siellä Etelässä, niin ei koettu sitten tarvetta lähteä enää ostoksille :-) Merivesialtaistakin otettiin selvää, mutta viihdyttiin niin hyvin tuolla Playa de la Jardinin mustahiekkaisella rannalla ja joku mainitsi ohi mennen, että vesi siellä altaissa olisi kaikista kylmintä, mutta en sitten tiedä tuon todenperäisyyttä. Kiitos kommentista ! Jos nyt päädyt tänne takaisin, niin kuulisin myös mieluusti lisää sun matkoista, kokemuksista ja suosituksista :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Ja joo, vesi oli kyllä melko kylmää niissä altaissa, mutta se on tosiaan merivettä niin suunnilleen saman lämpöistä kuin meressä :) Mekin kävimme näillä Playa jardinin rannoilla, ja nekin oli kyllä tosi kivoja. Niiden lisäksi tehtiin vähän pidempi kävelyreissu playa bollulon rannalle,joka huomattavasti kauempana keskustasta kuin nämä jardinin rannat :) jos Puerto de la cruziin, Teneriffalle tai jollekkin kanarian saarista vielä menet, suosittelen lämpimästi lipper nimistä limukkaa! Varsinkin mansikka on todella hyvää ;) heii, jos sua enemmänkin kiinnostaa, niin voisin vaikka instan siellä viesti jutussa (se oikea nimi ei nyt tule mieleen) laittaa kuviakin ja kertoa tarkemmin. Ilmoita jos kiinnostaa, kerron kyllä mielelläni lisää :))

      Poista
    2. Joo kiinnostaa, ig direct siis ?:-) Tuu vaikka laittaa viestiä @anskudd, reissuista ja matkustamisesta on aina kiva jutella :-D Uu toi lipper on varmaan hyvää, mutta mä en juo ollenkaan limppareita niin taitaa jäädä testaamatta :/

      Poista
    3. Joo, laittoin sulle directissä viestiä! :))

      Poista
  10. Ihania kuvia! Kuvien & videon perusteella tuolla näyttää aivan upeelta! Tosi kivasti toteutettu video, oli mukava kuulla sun matkasta. :-)

    VastaaPoista