2013-07-22

Elämäni aakkoset- Alphabeth of my life

Ajattelin nyt avata pienen osan mun maailma ja mua teille, että uusimmatkin lukijat oppistuntemaan mut vähän paremmin...
elamaniaakkoset1

Ammatit on aina ollu mulle aikamoinen ongelmakysymys. Aina kun joku on kysynyt " Mikäs susta tulee isona " oon ollu aina eri vaihtoehdon kannalla tai ilman mitään ideaa. Postimies,  muotisuunnittelija, palomies, äiti, eläinlääkäri, presidentti, näyttelijä, hotellinvastaanottaja, tanssija, laulaja, psykologi... näitähän riittää, mutta yhtenä yönä mulla tuli semmonen Ahaa-elämys että musta tulee näyttelijä.

BikBok on mun suosikki vaatekauppa ollu siitä asti kun se tuli tonne Kuopion Matkukseen, ja BikBokista löydän aina kasan sovitettavia vaatteita, ne on vaan niin upeita.

Cheek & Negative - Jonne Aaron on mun suosikit musiikkimaailman kaikista ihmisistä tällä hetkellä. En yleensä kiinny yhteen artistiin / bändiin, mutta nää molemmat kirjottaa musiikkinsa itse ja niin hyviä biisejä, ja ulkonäkökin pelkkää plussaa ja ihmisenä mukavan olosia. Onhan mulla monia muitakin salaisia suosikkeja, mutta ei siitä sen enempää...

Discovering, eli tutkiminen. Rakastan kokeilla uusia asioita, tutustua uusiin ihmisiin ja tehdä kaikkea. Innostun tosi helposti asioista, ja mulla on hirmunen into elämäni aikana nähdä kaikki, kokeilla kaikkea ja silleen, että kiirreellistä tulossa, heh.
elamaniaakkoset2

Englanti. Menin enkunkieliseen päiväkotiin jo 5-vuotiaana, ja täällä sitä ollaan menossa 8lk englanninkieliselle siis. Oon tosi ilonen että oon valinnu näin, koska nyt ymmärrän ja puhun englantia lähes yhtä hyvin kun Suomea.

Failaus. Ei oo väliä olenko se mä itse vaiko joku muu, en voi sille mitään että nauran varmaan parhaiten failauksille. Jos joku on ymmärtäny jonkun jutun väärin ja siitä on tullu sähläys, sekoaa sanoissa nolosti, kaatuu tai jotain, nauran aina. Nauran tosi paljon myös itselleni. 

Greyn anatomia& Dr.House on mun suosikki ohjelmat kaikista (mulla on todella paljon ohjelmia joita seuraan ). Yleensä hyödynnän auto-juna-bussimatkoja ohjelmien katsomiseen tabletilta, tai sitte jos oon kotona ja on ylimäärästä aikaa katselen sitten ohjelmia.

Herkkyys. Itken tosi harvoin, tai no miten sen ottaa. Eniten mua itkettää jonkun kuoleminen (jopa kaukaisen julkkiksen tai tv-sarjan hahmon)tai jos joku toinen itkee. Herkkyys voi olla mun mielestä muutakin kuin itkemistä, esimerkiks nauran tosi herkästi :D tai mennä tarkotuksen ohi nyt tää...
elamaniaakkoset5
Iloisuus on tärkee juttu. Uskon sellaseen hyvyyteen, tai että kaikella on tarkotus, ja jokaisessa huonossa jutussa on hyväkin puoli. On myös ihanaa saada joku toinen nauramaan tai iloiseksi. Vaikka olis pitkiä jaksoja jollon mikään ei jaksa innostaa ja on koko ajan surullinen, aina koittaa aika kun elämä on ihanaa ja on ilonen.

Jäätelö on varmaan ainut ruoka johon en oo ikinä kyllästynyt. Niin viileetä, hyvän makusta ja kiva näköstä ja helppoa tehä itsekkin. No words needed ♥

Koti on ihana paikka, vaikka välillä kyllästynkin siihen täysin. Unelmoin myös isompana sitten omasta talosta , joka on kokonaan mun sisustama ja jossa mä sitten asun pitkään.

Lomailu ulkomailla, mökillä tai Suomessa, aivan sama missä, rakastan käydä kaikkialla ja tutustua erilaisiin paikkoihin/maihin/kaupunkeihin ja ihmisiin.
elamaniaakkoset4
Musiikki on mulle tosi tärkee juttu myös. Oon soittanu pianoa jo melkein puolet elämästäni, tanssin ja laulan tosi paljon kotona (laulan hirmu vähän julkisesti niin tää oli aika paljastus). Kuuntelen myös tosi paljon musiikkia laidasta laitaan.

Nauraminen. Nauran oikeesti poikkeuksetta joka päivä. Mut saa tosi helposti nauramaan, ja nauran tosi usein omillekkin jutuille(sound's weird ehheh). Mun mielestä elämää ei pidä ottaa niin tosissaan ja siitä pitää iloita! 

Oma tyyli& shoppailu. Pari vuotta sitten käytin vaan huppareita, kollareita, neuletakkeja ja legginssejä. Aika tylsiä vaatteita siis. Nykyään rakastan ostella erilaisia vaatteita, yhdistellä niitä ja luoda tyyliä josta itse pidän.

Pettymykset. Elämä olis tylsää ilman draamaa tai jos ei koskaan tapahtuis mitään järkyttävää ja kaikki menis oman mielensä mukaan. Ongelmat ja vastoin käymiset on mun mielestä vaan hyväks, niitten myötä oppii asioita ja 'kehittyy' ihmisenä.
elamaniaakkoset3

Questions, eli kysymykset. Rakastan täyttää kaikkia kyselyjä, ja kertoa itsestäni, oon siis aika avoin ihminen. Tykkään kanssa tosi paljon kuunnella muiden ihmisten juttuja.

Rohkeus, on jotain mitä mä tarvitsisin lisää. Jotenkin olin seiskaluokan alussa tosi epävarma itestäni. Nyt oon ottanu projektiks vaan 'poistua mukavuus alueelta' ja palata takasin sellaseks tytöks joka olin vielä ala-asteella. Eli rohkea & itsevarma.

Syksy on ihanin vuodenaika ♥ sillon on vielä suhthyvät ilmat, ihana värimaailma ja aah ne vaatteet ♥

Tanssi on mulle super rakas laji ! Vaikka valitankin siitä jos pitkän koulupäivän jälkeen pitää juosta loskassa harkkoihin tai perjantai iltana jättää muut jutut väliin, rakastan silti tanssitunteja, esiintymisreissuja ja meidän ryhmää.

Urheilu on superkivaa ympäri vuoden ! Tykkään tosi paljon kaikenlaisesta liikunnasta, en oikeestaan keksi nyt mitään mistä en tykkäis. Kesällä&Syksyllä lenkillä käyminen on ihanaa, talvella kaikki joukkuepelit, ja talvella on ihana liikkua raikkaassa luonnossa. Tanssiminen on tietysti ympärivuoden mun suosikki.
elamaniaakkoset6
Valokuvaus !  Sain ensimmäisen oman pokkarin vuonna 2009 ja sillon en tienny yhtään mitään valokuvaamisesta, räpsin vaan 'siistejä' hyppykuvia tai jotain kuvia itsestäni ja kavereista. Joskus 2012 aloin perehtyä mun pokkarin toimintoihin, ja yritin oikeesti panostaa valokuviin. 2012 elokuun alussa mä sitten perustinkin tän mun blogin, ja moni kehu sillon syksyllä mun valokuvia, joka innosti mua sitten opettelemaan lisää. Jouluna sain lahjaks ton mun Nikon d3100 johon oon ollu hirmu tyytyväinen ♥ ! Käytän sitä nyt lähes päivittäin...

Xylitol. Ruokailun jälkeen mun on lähes pakko saada purkkaa, ja se auttaa myös keskittymään (hei tää on tutkittu juttu). Oon myös mestari syömään tunneilla purkkaa luvatta hehheh...

Ystävät on mulle äärettömän tärkeitä. En tiiä mitä tekisin jos mulla ei olis ollenkaan kavereita. Kavereiden kanssa jakaa elämänsä parhaat hetket, voi tehdä vaikka mitä ja voi jutella kaikesta.

Öitä ! Yöt on aikaa jolloin mä yleensä mietin koko päivän asiat tai sit vaan kaadun väsyneenä sänkyyn. Oon kyllä tosi huono saamaan aikasin unta, nytkään en muista millon oisin viimeeks menny ennen yhtä nukkumaan...

32 kommenttia:

  1. Voi miten ihana postaus <3 Upea tyttö olet !

    VastaaPoista
  2. kiva postaus ! ja ihana banneri !!

    http://sannibloggaaaaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. kiva postaus jälleen kerran :) muute mitä puuteria käytät, vai käytötkö ollenkaam :) onko sul kikkii?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :) en oikein käytä puuteria, paitsi joskus keskitalvella (kesällä en tykkää käyttää oikein mitään meikkivoiteita/puutereita) mutta jos käytän niin Lumene Natural Codea ja voin suositella :) !
      Ja kik on AnskuuD saa kikata, vaikka en käytä sitä kauheen usein :d

      Poista
  4. Tää oli ihana postaus ja kivoja noi kollaasit! :-)

    VastaaPoista
  5. Missä Ä eli Äiti ;D Heko heko

    Mutta itsekin pidän cheekin ja jonne aaronin musiikista ja rakastan Housea ♥

    VastaaPoista
  6. ihana postaus, tykkään tosi paljon tälläsistä! arvaa vaa oonko kateellinen sun enkun taidoilles D: pitää varmaan laittaa mun tulevat lapset enkunkieliseen! :D Itekin muuten uskon siihen että kaikella on tarkotuksensa, ja kiva kun sunkaan lempivuoden aika ei oo kesä, kun aina kaikki ihmettelee sitä miks munkaan lempivuoden aika ei oo kesä :Dd oh jäätävä selitys haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon :D oi meillä on paljon yhteistä :) ! ja ei mitään jäätävää, just kiva kun joku jaksaa kertoa juttuja ja kommentoida pitkästi:)

      Poista
  7. Ihana postaus! :)

    http://the-x-roads.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus ja hienoja kollaaseja ♥ :)

    VastaaPoista
  9. rakastan sun blogia, ehoton lemppariblogi ! :) ♥

    VastaaPoista
  10. aivan mahtava postaus ! tää sun blogi on muutenki yks mun lemppariblogeista ja oot nii kaunis :o<3

    t.iitu
    erilaisiakynsia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  11. Upee ulkoasu! Tää sun blogi on niin ihana :3 Tosi kiva tää postaus kun on kuviakin noissa väleissä!

    VastaaPoista
  12. Tosi upee ulkoasu sulla! omaperäinen :)

    http://mariellaew.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. oi kuinka ihana blogi, jään seurailemaan ! ♥:)

    VastaaPoista
  14. ihana postaus, tykkäilen (-:
    heitätkö parit kysymykset ja lukijatki on tervetulleita:
    lifeinmyeyes--hilkku.blogspot.fi
    :-)

    VastaaPoista
  15. ihana postaus !! <3 ootan aina iha hirveesti ku sulta tulee postaus, nää on aina vaa jotenki tosi kivoja ja kuvat upeita!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon<3 ja oii ihanasti sanottu ja kiva jos joku odottaa kun välillä tuntuu että kuakaan ei lue postauksia :---D

      Poista