2013-08-14

I'm still alive I will never give up

DSC_0882 DSC_0862 DSC_0870 DSC_0872 DSC_0811 DSC_0841 DSC_0885 Miten mä rakastankaan kuunella musiikkia, varsinkin tällä hetkellä Negativea ja Cheekkiä.  Vaikka toi mun syksyn lukkari ei aivan mahdoton ole, tuottaa herääminen kasiin siltikin tuskaa ja osa noista tunneista matelee tosi hidasta vauhtia. Tänään sato kun lähdin pyöräilemään kouluun, sato kun olin koulussa ja sato entistä kovemmin kun pyöräilin kotiin, kotona olin aivan läpimärkä. En muista millon mulla ois ollu tämmönen univaje ja väsymys. Ootan vaan niin kovasti perjantaita, että pääsee nukkumaan kunnolla ja voi lähtee oikein pitkälle lenkille (jos nyt sää sallis).

15 kommenttia:

 1. onks sulla tatuointi?:o

  VastaaPoista
 2. mullakki kasin aamut täyttä tuskaa kun kuudelta pitäs herätä...huom pitäs:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua miten sä heräät jo kuudelta :D ? ite herään aikasintaan 6:45 xd

   Poista
 3. Miten sulla oli viime vuonnaki toi ranska ku ainaki meilläpäin sen voi valita vasta kasiluokalle :o?? :D ja ois kiva jos tekisit jotain tanssiaiheista postausta ku itekki harrastan sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitsin sen 3lk, koska meidän koulussa oli semmonen mahdollisuus:) ja oon siis nyt lukemassa ranskaa viidettä vuotta. Ja pitääpä katella;)

   Poista
 4. Voi hitsi ku tuli jätskin himo tosta ekasta kuvasta.
  Aika hauska yhteensattuma ku oon myös -99 ja alotin nyt kasiluokan ja mulla on ranska valinnaisena ja torstai aamuisin 8-10 :) :)

  VastaaPoista
 5. rakastan sun blogia!(:
  mullaki on keskiviikkosin 8-15 koulua!(;

  VastaaPoista