2013-08-08

Italia-Helsinki

zmä zpurjeveneet zmatkalaukut zfinnair zauringonlasku Sunnuntaina aamulla vielä lainattiin pyörät ja pyöräiltiin aluks satamassa käymään, jonka jälkeen mentiin vielä iltapäiväks rannalle. Tällä kertaa oltiin sellasessa kohdassa rantaa, jossa ei ollu aallonmurtajia, ja oli paljon enemmän rapuja ja kaloja. Tultiin sitten käymään hotellilla suihkussa ja vaihtamaan matkavaatteet, jonka jälkeen starttaskin bussi joskus viiden aikaan lentokentälle. Riminin lentokentälle on Pesarosta joku tunnin matka, ja se lentokenttä oli aika iso ja siisti, mutta pettymys oli se, että vaan yks niistä kaikista kaupoista siellä oli joku muu ku venäläinen. Tekstit venäjäks, myyjät venäläisiä ja tuotteiten tyylikin venäläinen, hetken jo unohdin olevani vielä Italiassa. Sinne jäi mun unelmat Longchampin laukusta. Mutta lentokin meni tosi hyvin ja nopsasti, vaikka lähes koko lennon ajan oli niin sanottua turbulenssia eli ilmakuoppia& ukkosta. zzz zmövenpick
Maantaina saavuttiin aamuyöstä lentokenttähotelli Hiltoniin ja käytiin nukkumaan. Herättiin aamulla yhdeksän aikoihin aivan upealle aamupalalle. Siis en yhtään liioittele. Oli Hunajamelonia, Vesimelonia, Cantaloupemelonia, Kiivejä, Luumuja, Ananasta, Pekonia, Munakasta, Karjalanpiirakoita, Croissantteja, Muffinseja, Kampaviinereitä, useita jugurtteja, muroja ja leipiä, ja monipuoliset juoma valikoimat. Instagramista mulla löytyykin kuva tästä mahtavasta aamiaisesta. Suosittelen muutenkin tota hotelli Hiltonia, tosi siisti ja mahtava äänieristys, ei kuulu ollenkaan lentokoneiden äänet sisälle. Noh, lähdettiin joskus ennen 11 Helsingin keskustaan ja rautatieasemalle viemään laukut säilytykseen. Kierrettiin Kampissa ja Forumissa kolme tuntia, ja sitten olikin aika mennä junaan. Voitteko kuvitella, vietin Helsingin keskustassa aikaa 3 tuntia, enkä ostanu yhtään mitään. Paitsi tietysti Mövenpickin ihanaa vadelma-mansikka sorbettia. Loppu kotimatka menikin sitten kivasti kun väsyttikin niin paljon.

Jos jäi vielä jotain kysyttävää, kysykää ihmeessä !

9 kommenttia:

  1. Voitko tehä videon ostoksista? Tai ees kuva postausksen? :D

    VastaaPoista
  2. oho, itekkin oon ollu tos Hiltonis, jos sitä lentokenttähotellia tarkotat! se oli tosi hyvä, vaikka ei me sitä aamiaiasta syöty ku lähetttii lennolle jo neljältä yöllä. eikä se ollu ees kallis, vissii halvin verrattuna niihi muihi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ja meilläkin se yö oli alle satasen, ja se oli kyllä hintansa arvonen :) !

      Poista
  3. Ihastuttavia kuvia :)

    http://insppiration.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) tässä oli sitten viimeset italiasta :D

      Poista
  4. Ihania kuvia ja itekin olin viime kesänä Italiassa ja kävin myös esim. Venetsiassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) mekin ollaan nyt pari kertaa käyny ja tykkään!

      Poista