2013-08-07

Italia Keskiviikko-Lauantai

kalastajavene kgondoolit kirkkosmarc kvenetsia kvenetsiasatama kvenetsiasiltagondoolit kvvenetsia kminävenetsiassa kaurinkolaskuKeskiviikkona hypättiin bussiin aamu kuudelta, ja alkoi reilun 3 tunnin bussimatka kohti satamaa Pellegrinossa. Pysähdyttiin yhden kerran kahvila-ravintola-huoltoasemalla, jossa oli aivan ihanat buffetpöytä täynnä hedelmiä ja leivonnaisia Hypättiin laivaan sitten perillä, ja avokannella oli ihana istuskella auringonpaisteessa ihailemassa maisemia. Laivamatka kesti jonkun 1½ tuntia. Saavuttiin 'ainoalla oikealla tavalla' laivalla (tolleen on tapana sanoa) Venetsiaan joskus puolilta päivin. Ihan mielettömän kaunis paikka, ja oli toosi lämmin sää. Siellä ihailtiin erilaisia rakennuksia, kierrettiin pikku kujia ja käytiin tietysti Gondooliajelulla. Ainut miinus puoli oli, että siellä oli ihan sairaasti ihmisiä,enimmäkseen turisteja. Illasta sitten hypättiin jalat väsyneenä laivaan ja sama matka bussilla takasin hotellille. Oltiin joskus puolen yön jälkeen hotellilla, ja suoraan vaan nukkumaan. Suosittelen käymään Venetsiassa jos käytte Italiassa, se on vähintäänkin näkemisen arvonen,  Once In A Lifetime juttu !iltaitaliassakurbinossa kfano urbinokirkkokupolit urbinossaylhäällä kikkuna markkinat
Torstaina pidettiin vähän rennompaa päivää rankan matkustamisen jälkeen, otettiin aurinkotuolit koko päiväksi ja oltiin rannalla koko päivä jonnekkin neljään asti. Illalla lähettiin sitten kiertämään kauppoja vanhassa kaupungissa, ja tuli ostettuakin muutamia juttuja.

Perjantaina lainattiin pyörät hotellilta ja lähdettiin pyöräilemään Fanoon, jonne on Pesarosta n.10km. Matka suju hirmu nopeesti (tosin oli älyttömän kuuma), koska pyörätiet oli tosi hyvät ja maasto tasaista. Fano on tosi mukava paikka, se on kuulema semmonen yliopistokaupunki, jossa nuoret viihtyy (korjatkaa jos olen väärässä).

Lauataina päätettiin lähteä käymään pienen epäröinnin jälkeen Urbinossa, ja onneks lähdettiin koska se oli aivan ihana paikka ! Koko kaupunki rakennettu aika korkeelle, ja täysin kivestä. Lisäks satuttiin paikallisille markkinoille käymään, ja rakastuin noihin Longchampin laukkujäljitelmiin, vaikka sellanen ei nyt kotiin lähtenytkään. Mentiin paikallisbussilla muuten, ja matka kesti vaan tunnin hyvin ilmastoidussa bussissa.

11 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kiva blogi ! Tykkään bannerista ja taustasta ehdottomasti ! Oot myös tosi kaunis ♥ Kuvaatko muuten manuaalilla? Mulla se ei oikeen luonnistu, tuntuu siltä, että kaikki kuvat ois melkein saman värisiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ♥ ja vaihtelen manuaali ja automaattitarkennuksen välillä, millon oon milläkin tuulella ! Kaikki matkakuvat taitaa olla automaattisella, koska monet on räpsästy parin sekunnin ajalla, eikä kerkee rueta säätelee tarkennusta. Ja harjottelemalla paranee :) !

   Poista
 2. Oi, ihana postaus! :) Oliko sulla järkkäri mukana siel? Ja oon vhä tyhmä mut miten toi manuaali eroo normista automaattisesta ja miten manuaalilla oikein tarkennetaan?? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) oli mulla, ja siis automaattitarkennus tarkentaa automaattisesti, ja manuaalitarkennuksella sitten pitää itse tarkentaa, eli kääntelet sitä objektiivin päädyssä pyörivää osaa :D kysy jos jäi liian epäselväks, en oo kauheen hyvä selittämään.

   Poista
 3. Ihania kuvia ja varmasti tosi hieno paikka! :)
  Voikko tehä sun ostoksista jonkun videon, missä esittelet ne? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oli ja kiitos:) en ostanu kauheesti mitään niin en vielä tiedä, mutta kyllä mä ainakin kuvan niistä laitan:)

   Poista
 4. Ihana postaus ja tosi kauniita kuvia!<3

  VastaaPoista