2013-11-24

Aktiivista meininkiä lauantaina

DSC_0598 (2) DSC_0578 (2) DSC_0612 (2) DSC_0570 DSC_0596 (2) DSC_0585 (2) DSC_0052 En muista millon oisin lauantaina herännyt herätyskelloon, mutta eilen näin tapahtui. Oltiin siis yhden mun jyväskyläläisen kaverin kanssa Matkuksessa eilen. Käykääpä siis katsomassa Selmankin blogi *kliks. Aika viehrähtikin tosi nopeesti kahvilassa ja kauppoja kierrellessä, ja mun pitikin lähteä aivain liian aikasin Pianokonserttiini.  Oli kyllä tosi kiva nähdä ja toivottavasti tulis taas mahdollisuus nähä pian uudestaan! Ja pari sanaa siitä pianokonsertistakin.. jännitin sitä tosi paljon, mutta se meni tosi hyvin! Ja se jälkeen oli niin upee fiilis kun kaikki jännitys oli poissa ja selvisin siitä hyvin! Nää viikonloput menee kyllä aivan liian nopeesti ohi, mutta onneks taas viiden päivän päästä on viikonloppu ja pääsee taas tekemään kaikkea kivaa! Ostoksistani ois tarkotus tehä videota huomenna, mutta en lupaa vielä mitään, hauskaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Tää sun ulkoasu on aivan ihana! :) Ja joo mustakin viikonloput menee ihan hirveen nopeesti, ehdi oikein mitään tehdä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon♥ musta tuntuu, että kerkeen tehdä vaikka mitä, mut paljon juttuja mitä haluaisin tehdä jää tekemättä :/

   Poista
 2. Ihana banneri ja ulkoasu muutenki.:) oot tosi kaunis! ! <3 kivoja kuvia. :)

  VastaaPoista
 3. voi vitsi miten kauniita kuvia, oot tosi kaunis :3 tokavika kuva suosikki todellakin! Millä asetuksilla yleensä otat kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon♥ Vaihtelevasti automaattisella&manuaalisella tarkennuksella:) ja riippuu ihan kuvailun kohteesta:)

   Poista
 4. tosi hyvä juttu että pianokonsertti meni hyvin! (: ootte molemmat tosi kauniita (: ihania kuvia!

  VastaaPoista