2013-11-04

Koulukuvat & Vuokatti

DSC_1124 DSC_1132 DSC_1135 DSC_1218 DSC_1153 DSC_1161 DSC_1162 DSC_1164 DSC_1167 DSC_1172 DSC_1178 DSC_1185 DSC_1195 DSC_1207 DSC_1211 Nonii jee oikein arvasin, eli tulin kipeeks. Mut mut nyt oon vähän parempaan päin (onneks). On kyllä ollu ihan kivaa saada kunnolla irtautua arjesta ja levätä, vaikka kipeenä oloki vie voimat. Oltiin kuitenkin viikonloppuna Vuokatissa, koska äitillä oli siellä kurssi ja sunnuntaina jaksoinki sitten tehdä jotain, eli lähdin ulos kävelylenkille kameran kanssa. Tuolla on kyllä niin ihana luonto !  En oikein osaa kertoo muuta, kun että haluaisin tuonne ihan hirveesti taas hiihtolomalla, koska parhaat laskettelu & hiihtopaikat. Ollaan oltu siellä tosi monta vuotta peräkkäin, paitsi yks talvi jäi välistä kun olin kipee. Joo no kuitekin asiaan ; tää teksti on aivan kamalaa koska ei inspiroi. Näihin kuviin oon tyytymätön, koska oon vaan. Ulkoasuun oon kyllästyny. Aika eri riitä. Ei oo motivaatiota. Siis bloggauksen suhteen, en nyt ollenkaan tiedä mitä tekisin, ehkä alan selailla weheartittiä tai jotain. Ootteko te joskus menettäneet inspiraationne ja löytäneet sen? Nyt musta ois enemmän kun kiva kuulla teidän tarinoittanne!
btw, yritin tottua juomaan jotain hiilihapollista juomaa, never again!

17 kommenttia:

 1. Ootko huomannu että oot siellä indiedaysin vuoden blogi-äänestyksessä mukana?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai en ookkaan käyny kattoo sitä äänestystä, mutta joo tiesin siitä:)

   Poista
 2. jes! mä en oo näköjään ainut, joka ei juo MITÄÄN hiilihapollista !!! :D
  itekki oon yrittäny totutella, mutta eeeei ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä luulin pitkään olevani ihan yksin ton jutun kanssa, mut nyt mäki tiiän joitaki jotka ei juo hiilihapollisia juomia :D !

   Poista
 3. Moi harmi, se on aina niin tyhmää kun motivaatio loppuu. :( Mut kun sanoit että oot kyllästynu ulkoasuunki, niin tee uus banneri, ja muuta kokonaan ulkoasu. Mee myös ottaa ihan uusii paikkoihin kuvii, niin eiköhän noilla motivaatio taas löydy! :) Suosittelen oikeesti ees kokeileen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos yrityksestä auttaa :) mutta ei toi paikka juttukaan oikein toimi, koska kyse on lähinnä 'jaksamisesta' ei oo vaan ollu semmonen luovafiilis kuten yleensä on :( ulkoasun uusimista aion kyllä vakavasti harkita !

   Poista
 4. mulla ois yks postausehdotus, joka vois auttaa aika monia, muo ainaki. Oon niin pertti näis asiois :D Mut voitko tehä sellasen postauksen, jossa kerrot ja näytät miten niit kuvii pystyy siel "flickr": ISSÄ muokkaamaan? oon kokeillu, mutta en millään tajuu :( KIITOS JOS TEET!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tietääkseni kuvia ei pysty Flickrissä muokkaamaan, muuten kun vaan koon päättämään :o ?

   Poista
 5. tosi ihania kuvia! (-:
  mä menetän tosi useesti inspiraation mut sitten kun sitä vähiten oottaa niin se tulee ja tekis mieli vaan kehitellä koko ajan jotain :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha no kiva etten oo ainut kenelle käy näin :)

   Poista
 6. Kivoja kuvia. :) minkälaista kameraa käytät? :)


  http://backmanjulia.blogspot.fi

  VastaaPoista