2013-10-31

Under a trillion stars we danced on top of cars

DSC_1044 DSC_1061 DSC_1069 DSC_1081 DSC_1086 DSC_1099 DSC_1103 DSC_1105 DSC_1106 DSC_1101 DSC_1111Tää viikko meni toisaalta nopeesti, mutta toisaalta hitaasti. Sunnuntaina vietin tosi rentoa päivää, koska olin ihan superväsynyt. Vuokrasin Makuunista kaks elokuvaa ( kaikki elokuvat oli vaan 1€!!) ja ostin pitkästä aikaa makuunin irtokarkkeja. Tykkäsin tosi paljon noista molemmista. Nimittäin tykkään ylipäätänsäkkin kattoa elokuvia. Maantaina sitten olin Hiljan kanssa Matkuksessa, ostin kaks urheilupaitaa, joista näätte vähän sneek peekkiä yhdestä yläpuolella olevasta kuvasta. Oli tosi mukavaa sielläkin !  Kameraan en oo maantain jälkeen koskenutkaan, koska jotenkin on vaan niin paljon tekemistä, niin väsynyt olo ja niin vähän aikaa. Kai se kuuluu tähän vuoden aikaan, mutta taidan oikeesti olla tulossa kipeeks, koska kaks päivää on ollu jo semmonen kuumeinen olo ja lähes koko ajan lievä päänsärky ainakin. Tänään oli kai se oikea Halloween päivä ja meillä oli koulussa halloween juhla. Nyt kaduttaa etten panostanut pukeutumiseen kauheesti, musta paita ja tumman punaset huulet, mitäköhän mä yritin?! Mutta onpahan vuosi aika suunnitella sitten jotain upeaa ens vuodelle. Siirryn tästä kattomaan päivittäisen Dr.Houseni ja sen jälkeen varmaan suoraan sänkyyn. Öitä, viettäkää hauska viikonloppu ja pysykää terveenä !

11 kommenttia:

  1. Onko sulla jotain tiettyä lempparihahmoa Housessa tai Grayn anatomiassa? Löytyykö kummastakaan sarjasta sun näyttelijäsuosikkeja, jos löytyy, niin ketkä? (-:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Housessa House ja Lisa Cuddy, mut tykkäsin kanssa Thirteenistä :) harmittaa vaa ku cuddya tai thirteeniä ei enää oo tällä tuotantokaudella :( ja Greyn anatomiassa Christina Yang on varmaan mun ykkössuosikki jja ahh mertina (christina+meredith) on vaan niin ihana ♥ ja joo no, tykkään Ellenistä,Sandrasta,Patrikcista ja Housesta Hugh Lauriesta:)
      sori ku tuli näin pitkä&sekava vastaus :d

      Poista
  2. minkä merkkunen sun tablet on? ja onks hyvä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samsung ja on tosi hyvä, toi on mun äitin työpaikalta eli ei oo mun oma :)

      Poista
  3. Voi rakas <3 Olet niin suloinen ja sun postaukset on huippuja.

    xoxo oonae

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos paljon<3 ite en oo kauheen tyytyväinen tähän postaukseen :d

      Poista
  4. tosi ihania kuvia! tuo now you see me on hyvä :3

    VastaaPoista