2015-02-12

♥ DIY VALENTINE'S DAY MUFFINS ♥

_DSC0686 Moikka! Koska ystävänpäivä on jo ylihuomenna, ajattelin jakaa teille mun mielestä superherkullisen &-helpon viime hetken vinkin, jolla sä voit ilahduttaa sun kavereita Alla näette videon, josta voitte seurata vaihe vaiheelta mun leipomista ja kuunnella selotusta, mutta koska en halua pakottaa ketään katsomaan videoita, niin räpsin myös kuvia eri leivontavaiheista! Valinta on siis sun, tai voithan sä toki katsoa molemmat läpi _DSC0664_DSC0600 _DSC0623 Tähän reseptiin sä siis tarvitset:
-100g voita, 2dl vehnäjauhoja, 4rkl kaakaojauhetta, 1tl leivinjauhetta, 1mm suolaa, 2½dl sokeria, 1tl vaniliinisokeria, 2 kananmunaa ja kuorrutukseen tummaasuklaata (+valkosuklaata) &sydännonparelleja. _DSC0606 _DSC0610 _DSC0611 _DSC0615 _DSC0619 _DSC0633 Aluksi siis vatkataan munasokeri vaahto, ja lisätään joukkoon jauhot. Tämän jälkeen lisätään voi sula, ja sekoitetaan koko taikina melko varovasti käännellen (kuohkeuden säilyttämiseksi!). Laita muffinit haluamasi kokoisiin vuokiin ja uuniin (paistolämpötila 175-astetta). Paistoaika riippuu muffinien koosta, mutta 10-15min on yleensä tarpeeksi. Tällä välin tehdään kuorrutus, lisää suklaa (n.100g = 8 isoa muffinia)  kattilaan, ja jos se meinaa kokkareistua, lisää hieman voita tai "pirskoittele" vettä _DSC0644 _DSC0648 _DSC0665 Kun muffinit ovat hetken jäähtyneet, lisää muffinin keskelle sopiva määrä suklaata ja levitä se kauniisti pinnalle. Ripottele sydännonparelleja päälle, suklaan vielä ollessa märkää.  Ja voilà! Ihmettelette varmaan minne mun valkosuklaa jäi ? No se paloi, mutta sillä olisin tehnyt muffineiden pintaan ohuita raitoja, joten jos haluat vielä koristeluun extraa, kokeile ihmeessä! Ihaninta ystävän päivää kaikille _DSC0683

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja näyttää hyviltä!;) Mistä noi nomparellit on?

    VastaaPoista
  2. aaw söpön näkösiä muffineja ja vähänkö oli kiva toi video! vois joku päivä koittaa leipoo noita, en taida enää ihan ystävänpäiväks ehtiä. :D

    VastaaPoista
  3. Oi että kun alko tekemään mieli tollasia! <3 Voisin oikeestaan kokeilla tota nyt viikonloppuna :-) Ihana video ja postaus muutenkin! :)

    VastaaPoista
  4. namm, voisin syödä tämmösen samantien ♥ ihanan näkösiä ;-) ♥

    VastaaPoista
  5. Voi miten herkullisen näköisiä! Ja hei, sun blogin ulkoasu on aivan upea! <3 Huomaa, että oot nähnyt paljon vaivaa tän eteen :) Etenkin tuo banneri on ihan mielettömän hieno!

    VastaaPoista
  6. Oi herkullisen näkösii noi muffinssit, pitää joskus tehä :)

    VastaaPoista