2015-02-10

NOTHING ELSE CHANGED, JUST MY ATTITUDE

_DSC0472 Moikka!
Vuoden ekat asukuvat, ja nyt on jo 10.2... hupzs.  Tästä tää taas lähtee, seuraaviin ei varmasti mee taas sitä 2 kuukautta! Mut on vallannut pitkästä aikaa into. Into mitä kohtaan? No oikeastaan kaikkea! Jossain vaiheessa jo vähän "säikähdin" itseäni, kun musta oikeesti tuntui (näin liiotellusti sanottuna) ettei mikään tunnu miltään. Tai ehkä tunnu on väärin sanottu, vaan että ei oikein innosta/kiinnosta. Mitä siis muuttui?..
_DSC0488 _DSC0237 cats Oli tet, jolla varmasti oli osansa, kun ei tarvinnut koulussa olla, ja sitten vaan erää yön aikana varmasti tapahtui jotain. Osuva quote, jonka keksin tälle tapahtumalle olisi varmaan "Nothing else changed, just my attitude". Nykyään nimittäin oon huomannut ajattelevani enemmän hyvän kautta (yks mun ystävistä sanoikin mulle, että oon yksi positiivisimmista tyypeistä ikinä, juuri silloin kun itse sanoin valittavani liikaa), suurimmalla osalla koulutunteja oikeesti käyttäydyn ja seuraan opetusta ja viittaan aktiivisesti, soitan taas motivoituneesti pianoa ja tanssin (yhtä pikku juttua lukuunottamatta, jolla en nyt tätä postausta pilaa). _DSC0481 _DSC0491 _DSC0248 _DSC0445 Sain taas uutta intoa jatkaa isoskoulutusta (jonka lopetustakin harkitsin sattuneista syistä)  ja en suorastaan malta oottaa sitä, kun pääsee jatko-opiskelemaan. Myös kevään aikana on tapahtumassa kaikkea kivaa, josta saatte varmasti kuulla lisää myöhemmin! Ulkoiset tekijät voivat toki vaikuttaa asiaan, mutta alunperin sen muutoksen täytyy lähteä itsestä. Quote (tai no lyrics what ever)- friikkinä tähänkin voisin lisätä "Vaan itteensä voi muuttaa toist ihmistä ei" ja "Change the way you look at things, so things will change the way you look at them". Niin totta joka sana. Tästä siis vaan suunta ylöspäin ja kohti parempaa ihmisyyttä ja onnelisempaa elämää. _DSC0242 _DSC0462                                                        Positiivista viikkoa ♥

9 kommenttia:

  1. ihanaa tekstiä tosiaan ja kuvia myös! ♥ :')

    VastaaPoista
  2. ihania quoteja, positiivista tekstiä ja kauniita kuvia ♥ mitä enempää voi hyvältä postaukselta odottaa? ♥ kiitos positiivisuudesta, joka tarttu myös muhun :')

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla, että sun into elämään on palannut! Ja itse en ainakaan oo katunut yhtään sitä, että menin yllytyksestä isoskoulutukseen ja sen kävin, koska se on tuonut mun elämään todella paljon - toivon, että säkin saat paljon siitä että jatkat koulutuksen loppuun. :3 Ihania kuvia & olet kaunis :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihana takki! Positiivinen asenne on kyllä aina hyväksi :)

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus, tykkäsin asukuvista ja tän postauksen kirjotuksesta :)

    VastaaPoista
  6. Oii tosi hieno asu! :-)

    VastaaPoista
  7. Tosi hyvin kirjotettu teksti! Mun mielestä se sun positiivinen asenne on aika hyvin näkynyt täällä blogissa, ja vaikutat tosi elämänmyönteiseltä. :) Tuo asu on tosi kiva, vaikka ite en henkilökohtasesti oo kauheena innostunu tuosta takkimuodista. Mutta makunsa kullakin! (-:

    VastaaPoista