2015-09-13

VIKA KESÄREISSU

DSC_0322 DSC_0330 Moikka! Nyt alkaa jo sujua tää koneen käyttö, vaikka aluksi tuntui että työskentely on entistä hitaampaa, kun mikään ei onnistu..Nyt kun oon oppinut kuinka tää toimii, oon aika fiiliksis siitä, miten paljon uusia mahdollisuuksia avautuu tän myötä! En maltakkaan oottaa mitä kaikkea pääsen tän myötä tekemään!DSC_0325 DSC_0334 Toissa viikonloppuna otin perjantain vapaaksi, ja suuntasin kohti Lappeenrantaa, mun "perinteiselle" syysreissulle kummeilleni. Viikonloppu hurahti taas aivan super nopeaa kaikkea kivaa tehdessä, shoppailtiin, ulkoiltiin, leivottiin, kävin ekaa kertaa nepalilaista ja söin kesän kolmannet (niimpä, mitä??) ja viimeiset grilliruoat. Meidän grilli kun meni rikki juhannuksena, ja sitten tuli remontti, joten ei täksi kesäksi hommattu sitten enää uutta. Ensi kesänä täytyy varmaan ottaa päätavoitteeksi syödä paaljon grilliruokaa. DSC_0318 DSC_0324 DSC_0329 Oon ihan pienestä asti käynyt Lappeenrannan kesähiekkalinnoituksia katsomassa, ja joka vuosi tyypit vaan jaksaa loihtia toistaan upeempia paitsaita kekseliäistä teemoista! Suosittelen todellakin tsekkaamaan nää jos liikut siellä päin kesän aikana.
Mutta nyt näköjää uunissa olevien patonkien tuoksu kantautuu tännekkin osti, joten taitaa olla aika suunnata aamupalalle, ihanaa sunnuntaita rakkaat!DSC_0320 DSC_0323

11 kommenttia:

  1. oot niin pulska nykyää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onpa sulla outo käsitys pulskasta, jospa menisit provoamaan muualle :/

      Poista
    2. Ei vitsi ku en ees tiedä mitä mä nyt sulle ano vastaisin :-D mut joo kiva ettei kukaan mukaan jaksa käyttää energiaa ottamalla tätä ihan tosissaan, ei kannata kyl käyttää energiaa tohon :-)

      Poista
  2. Mitä ihmettä tuo edellinen ano höpöttää, et ole ollenkaan pulska!!
    Tosi kiva postaus muuten<3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! ♡ Ja meilläkin jäi tänä kesänä grillailut vähemmälle johtuen sateesta ja viileestä säästä :/ Mutta ensi kesänä sitten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varmaan toi sääkin vaikutti siihen aika monilla :-(
      Joo grillikesä 2016 <3

      Poista
  4. Tästä postauksesta tuli (jostakin kumman syystä) niin ihana fiilis, ei voi muuta sanoa. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi ihana kuulla <3 kieltämättä jotenkin kirkkautta ja valoo hehkuva postaus!

      Poista
  5. noi hiekkalinnat on aina niin upeita, ja lappeenranta on muutenkin niin kiva kaupunki :) ♥

    VastaaPoista
  6. en voi muuta kun olla samaa mieltä! Varsinkin kesällä tykkään paljon, muuten en ehkä muuttais:-)

    VastaaPoista