2013-05-31

Summertime joy and sadness

Nää postauksen kaikki kuvat on ottanu Pilvi sen Canon eos 600d kameralla.
Huomenna on jo sitten vapaata ! Vähän haikeeta, että ei nää luokkaa kahteen kuukauteen säännöllisesti ja ei oo oikeestaan mitään velvotteita. Toisaalta ootan sitä, että pari viikkoa kuluu ja pääsee lomafiilikseen ja voi keksiä kaikkea kivaa tekemistä.  Jos heitän veikkauksen mun todistuksesta, veikkaan että siellä on yks varma 7, muutama kasi ja loput sitten ysejä. Käytöksestäkin tulee varmaan se kasi... no se nähään sitten kun saan todistuksen huomenna. Sen seiskaluokka ajattelin toteuttaa kun muutama siihen otti kantaa, en oo vielä ihan varma missä muodossa ja mikä päivä, mutta joskus kuitenkin.
Loppuun vielä minä ja Pilvin koira Mustikki, heh.

16 kommenttia:

  1. sori oot ruma ekassa kuvassa. Ihan jees postaus muute

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no munki mielestä vähän oudon näkönen ku sivuprofiili ja äääh... :D
      & voitko vähän panostaa enemmän kuviin? ois kiva nähä vähä enemmä joittekin ihmisten naamoja kun jotain kukkia esim. :)?

      Poista
    2. Musta taas on just sopivasti omia kuvia (yleisestikin: ihmisten). En tykkää katsoo postausta, joka on täynnä jotain naamoja. :D Nää luontokuvat yms. on just ihania :'') ♥

      Poista
    3. Musta on aika törkeetä tulla sanooo anonyyminä et " sä oot ruma" .. Toki jokaisella on oma mielipide, mut ei sitä tartte tulla sanomaan ainakaan täällä anonyuminä! Vaik ois ruma ei sille voi mtn mut ansku sä et oo todellakaa ruma!!

      Poista
    4. ^^ komppaan! ja oot muutenki hirmu nätti ja rkastaan sun blogii!<3 älä välitä ärsyttävist anonyymeist!!!

      Poista
    5. Kuka sä oikein oot ku sama ip-osote joka postauksessa kritisoimassa ?
      Ja jenna tässähän postauksessa tyyliin joka kuva oli ihmisistä :D? teen aina vähän erityyppisiä postauksia, ja panostan kuviin sen verran kun haluan/jaksan.
      Sofia kiitos paljon ♥
      Noh ei se sinänsä sen törkeempää kun omalla naamalla, mutta en mä oikeestaan voi sille mitään jos en miellytä jonku silmää :D oon vaan sinänsä aika varma kuka toi on, kunhan loma alkaa opettelen selvittää tarkan ip-osotteen
      Oi kiitos paljon sulle ♥♥

      Poista
  2. ihana postaus ja ootte kauniita!<3

    starshipslove.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Onko Pilvillä blogia? :)

    VastaaPoista
  4. Kuten aina kivoja ja ihania kuvia! ;)

    VastaaPoista
  5. Selailin sun vanhoja postauksia, ei vitsi miten ihania kuvia sulla on!(:

    VastaaPoista