2013-05-26

Tiedän että kaikkea ei saata unohtaa, mutta toivon että anteeksi voi antaa

Kuvat on niinkin kaukaisesta paikasta kun meidän takapiha, heh.
Muhun on todella tarttunu joku kuntoiluinnostus, koska kävin lauantaina 15km pyöräilylenkillä, ja tänään oltiin Hannan kanssa urheilemassa/lenkillä melkein 2 tuntia. Muuten oon sit viettänyt aikaani puutarhahommia tehdessä kenkiä puhdistaessa, muutenkin kotitöiden parissa ja rannalla. Nyt alkaa tuntua siltä, että on aikaa kaikelle muulle kun ei oo enää mitään koulujuttuja tai harkkoja. Koulussa tää vika viikko on aika jees, mutta inhoon sitä vikaa koulupäivää, vaikka se onkin ilonen, se on aina vaan jotenkin haikee, enkä tykkää suvivirrestä, tai siitä olosta kun kotiin päästyään ei ollenkaan tiedä mitä tekisi. Mutta parin viikon päästä saavuttaa jo kesäfiiksen, onneksi. Viime postaukseen postaukseen (ennen mydayta) tuli poikkeuksellisen paljon kritiikkiä, mutta myös paljon kaikkea hyvää, ja lukijoita jotka 'puolusti' mua. Aika jännä että kaikki tää kritiikki tulee aina anonyymina...no ei mua sellanen kritiikki mitä ei omalla nimellä kehtaa sanoa kiinnosta.
Hauskat ens viikot kuitenkin kaikille !

20 kommenttia:

 1. kivoja kuvia! (: anonyyminä on tyhmää tulla kritisoimaan, eivät vaan uskalla omalla naamallaan.

  VastaaPoista
 2. tosi kivoja kuvia :)! tää sun blogi on niin ihana ♥

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Sun blogi on täys kymppi!

  VastaaPoista
 4. Niimpä, aika noloa haukkua Anonyymina! Ja mun mielestä kun oon näitä MONIA lukemiani blogeja lukenut, niin kyllä tää sun blogis vaan on se parhain! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :--) voi kiitos paljon, toi oli ihanasti sanottu ♥

   Poista
 5. Ihanan kesäisiä ja upeita kuvia + sun blogis on niin ihana ja omaperäinen!:)

  VastaaPoista
 6. Onpa kivoja kuvia! :) Toi on kyllä mustakin tympeetä, että kritiikki/haukkukommentit tulee anonyymeiltä, uskaltaisivat edes paljastaa, keitä oikeasti on. Toisaalta ei kritiikkikommenteissa pahaa ole, mutta haukkukommenteista ei tarvi eikä kannatakkaan välittää ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ja tosiaan meinasin tolla kritiikillä haukkumista, koska meni sanat sekasin :--d

   Poista
 7. Nuo kritiikki tms kommentit on kyllä ärsyttäviä välillä anoilta. Tottahan se on, että nämä ''kritiikin'' heittäjä anonyymit on vaan kateellisia kaikesta mitä sulla on. Ei ne uskalla tulla sitä sulle sanomaan omalla naamalla, sillä ne eivät halua että niitä ''vihattaisiin''
  On mullekkin tullu parilta mun luokkalaiselta anonyyminä ilkeitä kommentteja, mutta en jaksa välittää. Nekin paljastuu ip-osoitteesta :----D Muah.
  Mut ei tosiaan kannata välittää jos anot sanoo ilkeesti, koska usein paljastuu että se on vain se yks ja sama anonyymi, joka on vain kateellinen jostain :)
  Mutta ihana postauss ansku!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, ois musta kyllä kiva jos osaisin selvittäää ip-osoitteen, nii ainakin tietäis ketä ne oikeesti on :)
   ja ei sun kannatakkaan välittää, sulla on ihana blogi ♥
   kiitos paljon :--) <3

   Poista
 8. Mikä sun youtube käyttäjän nimi on?? :DD

  VastaaPoista