2013-08-12

Back To School

tämäämuokattuna tämämämämämä tämämäämä tämäm Collageootd nääkynnetmuokattuna nääkikynnetmuokattuna DSC_0843 DSC_0717 DSC_0714 DSC_0846 DSC_0852 Heijj! Nyt se on ohi, nimittäin eka päivä kahdeksannella luokalla. Just sellasta kuten kuvittelin, eli aika tavanomasta, mutta toisaalta tosi epätodellista. En voi uskoa ettei olla enää koulun nuorimmat, ja että nyt on taas täys koulu vuosi edessä. 186 koulupäivää. Kuulostaa jotenkin aivan mahdottomalta, mutta ei se oo, viime vuoskin meni tosi nopeesti. Käytiin eilen kanssa Kukan kanssa Matkuksessa vielä viime hetken ostoksilla, ja satutiin myös Antti Tuiskun 'keikalle' sinne. Olihan se aika siistiä nähä Antti Tuisku, vaikka en mikään fani olekkaan. Tällä hetkellä odotan vaan ensimmäisiä tanssiharkkoja ja perjantaita.
 Hauskaa loppuviikkoa kaikille ♥ ! ja kertokaa toki miten teidän koulu on alkanut...

22 kommenttia:

  1. Ihana toi pipo ♥ mutt eikö tuu kuuma ku pitää pipoo näi aikasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin tykkään tosi paljon, ja siks halusin laittaa sen tänään :D en pidä pipoa sen takia että se lämmittäs, viime talvenakin mulla oli vissiin kahtena päivänä pipo. Ja oli kuuma, en varmaan ennen myöhäissyksyä kyllä laita uudestaan !

      Poista
  2. Sulla on ihana blogi!! http://murujanoora.blogspot.fi/ Ja oot tosi nätti! Missä asut?

    VastaaPoista
  3. mulla ainakin alko hyvin, lukkarissa oli ysi aamuja jopa kolme! :) mutta se siitä ilosta sitten, kun huomasin että englantia on 8 tuntia viikossa ja matikkaa 5 D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oii kolme ysin aamua ! mulla on vaan yks :d ja muutenkin aika huono lukkari mutten jaksa valittaa siitä enää :d mutta kuolisin kyllä tohon 5 tuntiin matikkaa... Enkkua meillä on tavallaan joka tunnilla :DD

      Poista
  4. Rakastuin nuihin farkkuihin! Ja mistä tuo pipo on, paljon makso?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään, ja bikbokista, oisko ollu vaan 8€ mutta viime vuoden mallistoa jota ei enää myydä :d paitsi nettisivuilta saattaa löytyä !

      Poista
  5. Ihan hyvin munki koulu alko.. :D mun mielestä sä poseeraat liikaa? :D Noita jalannostoja ja hiusten näpertelyy :P heh! Ja kiva pipo ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no hyvä :D okeei, no testailin jotain uutta kun oon niin kyllästyny pelkkään seisomiseen tai käsi kyljessä poseen :D ja kiitti :) !

      Poista
  6. Mistä tuo pitsinen paita on :)?

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. tää on ollu suunnitelmissa pitkään, mutta yritän toteuttaa ennen vuotta 2014 :D

      Poista
  8. Ihana postaus :)
    Mulla alko tänään toista kertaa jo amiskan eka (oon siis käyny yhtä alaa vaan pariviikkoo:D) ja oli tosi kivaa :) meijä luokka oli ihana ja opettaja tosi jees :) kuulostaa iha tällee ite luettuna joltai ekaluokkalaisen ekalt päivält tää mun kirjotus:D..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) ja eei kuulostanu ku just kiva ku joku jaksaa kertoo ja kuulostaa mukavalta!(:

      Poista
  9. ääh, ansku mistä sä aina löydät noita sun ihania vaatteita? i love! Oot niin kauniski :) ja kaikki vaatteet näyttää hyvältä sun pääl :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, aivan ihanasti sanoit<3 mutta suurin osa kun vaatteista on bikbokilta,carlingsilta tai aika sekalaisista paikoista :D

      Poista
  10. heei mistä noi farkut on? :) ihania vaatteita, etenki toi pipo♥!

    VastaaPoista
  11. Mistäs tuo pipo on, himoitsen sitä nimittäin! :)

    VastaaPoista