2013-08-06

Italia Sunnuntai-Tiistai

Olin siis viikon Italiassa, Pesarossa, ja oli kyllä toosi lämmintä ja kiva reissu. Käytiin myös San Marinossa, Venetsiassa, Fanossa ja Urbinossa, mutta tässäpä seuraavissa postauksissa kerron kera kuvien vähän tarkemmin reissusta.
mehuu junaasemalla karkit lentokonemaisema Sunnuntai meni lähes kokonaan Matkustamiseen. Puoli kahdeksalta aamulla lähdettiin ajamaan kohti Pieksämäkeä, josta sitten mentiin junalla Tikkurilaan. Tikkurilasta mentiin bussilla, Helsinki-Vantaa lentokentälle ja siellä kävi tosi kiva sattuma, nimittäin näin mun kaveria, jonka kanssa olin tosi paljon ala-asteella, joka sitemmin sitten muutti Helsinkiin.Ja siis aivan sattumalta. Oli tosi pikanen tapaaminen kyllä kun molemmilla oli kiire koneisiin, mutta oli kiva nähdä !
Lento kesti vajaat 3 tuntia eli tosi lyhyt. Perillä kello oli jo lähemmäs puolta yötä, eli mentiin kaupan kautta nukkumaan.
spaget pyörä mätaas italianocafe kirkkotalo pallo tuulipuut taivasitalia Maantaina lainattiin hotellilta pyöriä ja tutustuttiin lähiympäristöön. Käytiin myös Pesaron vanhassa kaupungissa ja illalla söin aivan ihanan italialaisen spagettiannoksen. Illalla ennen kun lähdettiin syömään, alko aika raju ukkonen, tuuli tosi kovasti, satoi, jyrisi ja salamoi, mutta yötä kohden se sitteen rauhottui. En yleensä myöskään syö kirsikkaa, mutta söin ihan yli hyvää kirsikkajäätelöä.
mäitaliano parvekkeet linna kulä pöyät Tiistaina oltiin aamupäivä rannalla, uin ihanassa Adrian meressä (vesi oli muuten tosi lämmintä jopa +28) ja tuli otettua aurinkoakin. Joskus yhden aikaan lähdettiin San Marinoon, jonne bussimatka kesti n. 1½ tuntia. Iltapäivä kierreltiin sitten San Marinoa, käytiin kaupoissa ja kierreltiin vain kaduilla. Joskus kuuden aikoihin lähdettiin bussilla takasin ja illalla syötiin tosi hyvät toastit. Koko reissulla tuli ylipäätään syötyä paljon jäätelöä, joten en taidan rueta niitä luettelemaan, mutta sen verran että rakastan italialaista jäätelöä.

13 kommenttia:

  1. Sulla on kiva blogi, mut oon aina miettiny miks sun taustassa ja bannerissa on kahvi kuppeja? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos:) ja en oikeestaan itekkään tiedä vaikka tein ton tausta itse, mun mielestä ne on vaan jotenkin kauniita :D

      Poista
  2. kysymys kuuluu: onko sulla juuria ulkomailla, kun matkustelet ihaniin maihin?

    i-am-kaisamariaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ei oo:) paitsi toosi kaukasia ruotsista mutta ei ehkä ihan sitä mitä tarkotit:D

      Poista
  3. oi kun ihania kuvia :3 oot tosi nätti ♥

    VastaaPoista
  4. Voikko tehä sun Italian-ostoksista videon? :)
    Ja tosi kauniin näkönen maa ja hienoja kuvia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää katella, mut ainakin kuvat laitan :)
      Italia on :) kiitos!

      Poista
  5. rakastan sun blogii ja oot tosi nätti :) haluaisin tietää miten saat noi kuvat noi ison kokosiksi,oon yrittäny html-koodilla muuttaa mutta siellä ei lue mitään height tai width juttuja.. olisin tosi kiitollinen jos voisit auttaa !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon<3 lataan flickrin kautta niin sieltä voi valita kuvan koon, mulla on 800 :)

      Poista