2015-01-03

A LOT CAN HAPPEN IN A YEAR | PART 2

PicMonkey Collage (50) (1) PicMonkey Collage (49)
Heinäkuu
Heinäkuun alettua lähdin riparille, josta muodostuikin kaikkine ihanuuksineen yksi kesän parhaista viikoista. Oli konfirmaatio, joka meni lähes täydellisesti. Hetkellinen tyhjyys ns.kaiken loputtua iski, mutta se oli pian ohi. Vietettiin Kukan kanssa hauskaa mökkiviikonloppua telttaillen, uiden ja nuotiolla yömyöhään istuen. Pidettiin sleep over Hiljan, Venlan ja Miljan kanssa, valvottiin auringon nousuun, sekä laitettiin alulle oitnb-kausi. Käytiin Hiljan kanssa Kesäkaverit ennakkonäytöksessä, ja ennen sitä otettiin yhdet kesän siisteimmistä kuvista. Rakastin mangoa, mansikoita ja elämää. Tätä kuukautta muistelessa ei voi unohtaa mun uutta ja rankkaa kesäduunia, josta olen kuitenkin ylpeä&kiitollinen. Tässä kuussa mun puhelin vaihtui myös Lumia 610:stä, iPhone 5:seen, ja elämä kuvailun kanssa helpottui.
PicMonkey Collage (44) (1) Elokuu
Elokuun ehdoton paras juttu oli Blockfestit. Koko tampereen reissu shoppailuineen, pitkine harhailureissuineen, sekä eturivikeikkoineen oli mahtava.Lopetin työt viikon päästä koulun alettua, koska harkatkin alkoi uudestaan. Alussa oli vähän sellanen ugh-fiilis meidän uudessa tanssiryhmästä,
mutta kaikki lähti hyvin käyntiin ja kivaa oli. Kokeilin myös Miljan kanssa suppailua, joka oli superkivaa ja lautojen kanssa pelleily vielä kaksinverroin hauskempaa. Myös ihana Selma tuli Kuopioon, ja vietettiin kiva shoppailupäivä!
PicMonkey Collage (47) (1) Syyskuu
Täytin 15 ja sairastelin paljon. Vietin paljon aikaa Pilvin kanssa , kuin myös Netflix elokuvien, sekä oitnb kanssa. Oli riparin jatkisviikonloppu, joka oli kyllä ihan huippu. Tässä kuussa tuli myös monia puhelinpostauksia. Käytiin myös Aken kanssa katsomassa 22 Jump Street, sekä keksittin Kukan kanssa tehdä sohvasta sänky meidän olkkariin. Paras nukkumapaikka koskaan.Rakastin tätä kuukautta kokonaisuudessaan koulun tuottamasta rasituksesta huolimatta.
PicMonkey Collage (46) (1) Lokakuu
Otin paljon ruskakuvia, löysin herkun nimeltä korvapuusti elämääni ja tanssiharkkoja tuli myös viikonlopulle. Oli ihana Helsingin päiväreissu tanssiporukalla, jonka pääasiassa vietin Julian&Vilman kanssa. Ostin taas liikaa tavaraa, mukaan lukien kärkkärit ja otettiin kuvia eduskuntatalonportailla. Oli mahtava fiilis ajella kolmelta yöllä tyhjää kylmää katua, kun Julia heitti mut kotiin. Seuraavana päivänä vähän kirpaisi lähteä aamusta treenaamaan, mutta siitäkin selvittiin. Aloin ymmärtää mitä lämpimästi pukeutuminen tarkoittaa ja reissailin Lappeenrantaan. Tässä kuussa myös suurkulutin ben&jerryjä. Oli myös ensimmäinen isoskoulutusleiri.
PicMonkey Collage (45) (1) Marraskuu
Kuukausi, jonka aikana "yllättäen" postailin kaikista vähiten. Tästä kuukaudesta parhaiten jäi mieleen Maata Näkyvissä festarit & pieni visiitti Turun keskustaan Islan ja Miljan kanssa, sekä balettiesitys Kansallisbaletin kanssa. Rakastuin lettikampausten helppouteen ja pari kertaa tuskanhiki otsalla havahduin edellisiltana kokeisiin, ja hetken kirjaa katseltuani päätin vain suunnata nukkumaan, ja pärjätä kokeessa yöunilla. Tämä taktiikka selvästi toimi, koska todistus oli paras ikinä. Vauhdilla lähestyvät omat tanssit vähän stressasivat, ja koreografiat pyöri unissa öisinkin.
PicMonkey Collage (48) (1) Joulukuu
Tänä vuonna päätin toteuttaa joulukalenterin ja onnistuin siinä aikas hyvin. Pääsin sen myötä nopeasti joulufiiliksiin, ja tein ensimmäistä kertaa ikinä pipareita alusta loppuun. Alkukuusta koitti myös omat tanssit, ja musta oli esiintymisen lisäksi ihana päästä seuraamaan muiden koreografioita. Vietettiin Julialla pikkujouluja ja olin vetämässä pelejä seurakunnan adventtitapahtumassa. Makasin sängyssä ajatellen, että syksy on ohi, ja koko kroppaan iski rentous ja mieleen hyvä fiilis!
Joululoma oli täynnä kaikkea kivaa tekemistä, kävin elokuvissa, luistelemassa, lenkkeilin,pelasin ja näin muuten vaan paljon kavereita. Uusi vuosi vietettiin about 10 hengen porukalla yhdellä kaverilla ja keskiyöllä siirryttiin katsomaan sataman ilotulitus.

19 kommenttia:

  1. noi kuvat oli super ihania ♥ ja olis kiva jos vaikka toteuttaisit arkimeikin, koska niitä on aina kiva kattella & lukea c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon❤️ kiitti vinkistä, sitä voisinkin toteutella:-)

      Poista
  2. Tosi kivoja kuvia! Sulla on ainakin ollut tapahtumarikas vuosi haha :D

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia ja hieno banneri! kirjotit kans kivasti joka kuukaudesta jotain :-)

    VastaaPoista
  4. Upeita kuvia muutenkin ihana blogi, taidankin liittyä lukijaksi:)
    Oot todella kaunis!
    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Tykkään tosi paljon näistä 2014-postauksista ja parhaita ne on juuri silloin kun on itse lukenut blogia koko sen ajan ja muistaa nuo tapahtumat kokonaisuudessaan. Niin kuin tässä tapauksessa! Tausta olisi muuten kiva jos se pysyisi paikallaa :)

    VastaaPoista
  6. Ihana postaus ja ihan super kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  7. niiin ihana postaus, innostuin näitten kesäkollaasien myötä selailemaan sun vanhoja postauksia ja en voi todeta muuta kun että wautsi, oot ihan mielettömän hyvä kuvaamaan ja bloggaamaan ♥

    VastaaPoista
  8. Ihanii kuvia, näistä näkyy hyvin miten tapahtumarikas vuosi sulla on ollu :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tota vuotta on kyllä ihana muistella:)❤️

      Poista
  9. mmhm tosi ihana postaus tämäkin, tulee niin mielee kesä ja kaikki ihanat muistot jne! ♥ Blockfestit oli kyl ihan huippu juttu, olisimpa itte päässy molemmille päiville, mut ehkä sit tänä vuonna. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niin! Mäkin päätin jo heti et ens vuonna uusiks:-)

      Poista