2015-01-30

TAMMIKUU, PITKÄ JA TIPATON.

_DSC0103 En oikein tiedä mitä lähtisin avaamaan mistäkin elämäni osiosta vai puhuisinko vaan kulhollisesta pätkiksiä (nimim. uudelleen rakastunut noihin!) . On ollut aivan ihanaa olla poissa koulusta kaksi viikkoa, ja tuntuu kauheen vaikeelta ajatukselta palata sinne takaisin. Kun tää postaus tulee, oon luultavasti puolessa välissä vikaa työpäivääni ja nää kaks viikkoa on sotkeneet avartaneet mun näkökulmaa asiohin ja työelämään._DSC0110 _DSC0101 Tammikuun kouluviikot suorastaan mateli, mutta tää tet-jakso on mennyt ohi ihan hujauksessa! Näitä voisi mun mielestä lisätä tonne oppisuunnitelmaan enemmänkin! Toisaalta haluaisin avata enemmänkin mun pääni sisältöä tänne ja jakaa ajatuksiani, mutta välillä muhun iskee kauhea paniikki tän blogin/youtuben suhteen. Kauhea paniikki siitä, mitä kaikkea mä olenkaan tänne jakanut. En koskaa liiemmin ajattele varsinkaan tekstiä,jota mä tänne kirjoitan. En koskaan ajattele, että "Noniin, nyt on sitten valitukset elämän kurjuudesta jaettu kokomaailmalle". Ehkä pitäisi harkita vähän enemmän, mutta toisaalta tekstin monimuotoisuus, aiheet& vapaus luultavasti vain kärsisi._DSC0019 Toissaviikonloppuna asettauduin pitkästä aikaa tv:n ääreen, ja satuin törmäämään Gleen vanhoihin jaksoihin. Muistan, kun Glee oli mulle se must see it- ohjelma, ja yks mun lempparisarjoista. En tiiä oonko mä ainut, jolle noita vanhoja jaksoja katsoessa tulee aina haikea olo, kun näkee miten onnellisia "Rachel ja Finn" oli yhdessä. Ei se tv-sarja suhde, vaan se, että se oli oikeesti aitoa._DSC0111 Taidan olla aika hukassa. Kaikessa.

8 kommenttia:

 1. aah pätkikset on parhaita :> ♥ missä olit tetissä? :) toivottavasti sulla oli antoisa tet jakso :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Olin ekan viikon Waynesillä ja tokan Ravintolamaailmassa:) Ja kyllä oli❤️

   Poista
 2. Mun mielestä on kiva, jos joskus teksteissään vähän kertoo ajatuksistaansakin.Usei on itelläki ollu mielessä samanlaisia juttuja:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin, arvostan yli kaiken rehellisyyttä bloggauksessa ja täydellisyys on yksinkertaosesti tylsää.

   Poista
 3. mäkin oon alkanut tallentamaan noita gleen vanhoja jaksoja ja todellakin tulee haikee olo kun tietää ettei coryä enää oo.... mut ihania kuvia ja tykkäsin sun postauksesta! en mä oo huomannut että olisit kertonut mitään hyvin henkilökohtasta joten jatka vaan kirjottamista ihan niinkuin ennenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :( Kiitos paljon! Ajatus vaan hirvittää, kun mietin et oon alkanut tänne jo 7lk kirjoitella!

   Poista
 4. Täytän kommentti boksisi mun turhalla kommentilla, mutta jotenkuten vain niin tosi kiva postaus. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään kommentti ei ole turha, joten kiitos paljon tästä❤️

   Poista