2015-03-29

A SATURDAY WITH ME

Moikka kaikki! Koska itse oon kovasti tykännyt tälläisiä postauksia lukea, päätin itsekkin toteuttaa samanlaisen. Kertokaa mielipiteitänne, ja parannusehdotuksia tästä!
_DSC0363 9:41 - Eka kerta kun alan palata takaisin "tajunnan rajoille" ja vilkaisen kelloa. Laitan kuulokkeet korviin, sekä klikkaan spotifyn soimaan satunnaistoistolla. Siinä samalla pelaan parit Quiztaistot, ja suljen vielä hetkeksi silmäni.

10:05-Nousen ylös, ja ensimmäisenä suuntaan vessaan. Petaan pedin, ja hieman muutenkin siistin huonetta. Ankean näköisestä ilmasta huolimatta päätän lähteä lenkille, joten vaihdan samantien lenkkivaatteet ylle!

10:18 - Poistun ovesta, ja ylämäen käveltyäni lähden juoksuun.
Untitled 10:40 - Tuntuu ettei silmät oikein meinaa pysyä mukana menossa, kenties pientä väsymystä havaittavissa. Huomaa myös ettei kroppakaan ole ihan täysillä mukana, ja pian mua alkaakin koskea palleaan (tai jonnekkin sinne päin).

10:45- Kipu on niin sietämätöntä, että mun on pakko pysähtyä täysin hetkeksi. Kävelenpä hetkisen ja lähden taas uudestaan juoksuun.

10:55-Pistävä tunne ei vaan lopu, ja kipu on niin kova, että kroppaa on mahdotonta pitää suorana, mikä mulla on?? Eipä tällästä yleensä oo ollut. Päätän luovuttaa ja kävellä reipasta vauhtia loppumatkan kotiin.
_DSC0364 11:20- Kotona taas! Puuro jonka äiti on keittänyt, odottaa valmiina hellalla! Puuron jälkeen suuntaan suoraan suihkuun.

11:45- Syön vielä hieman hieman sitruunarahkaa, pesen hampaat, tyhjennän&täytän tiskikoneen, sekä muutenkin siistin keittiötä.

_DSC0442 12:05-Alan meikkailla, miettiä vaatteita ja samalla epätoivoisesti pöyhiä hiuksiani, yrittäen nopeuttaa kuivumisprosessia...Tapani mukaan säädän myös kaikkea omaani samalla
_DSC0511 12:40-Monen mutkan kautta oon valmis! Hiukset on edelleen kosteat, mutta sille ei voi mitään. Lähden kohti bussipysäkkiä.

13:07- Teatterilla! Leevi odottaa mua bussipysäkillä ja mennään varaamaan lippuja teatterinäytökseen.

13:20-->Vaihdetaan kuulumisia, ja huomataan tuttuja!

14:00-Esitys alkaa!

15:15-Väliaika. Odotin tältä esitykseltä ehkä enemmän, ja mua vaivasi noiden tuolien design, en löytänyt hyvää asentoa, joten niskat kipeytyi aikalailla.

16:30-Esitys loppuu, ja väliajan jälkeen fiilis parani huomattavasti! Löysin paremman asennon ja näytelmäkin lähti nousuun, jee!

16:45-Huh, kerkeän viimetipassa bussiin, ja ulkona on alkanut sataa. Kotiin kävelystä nahkasaappaissa ei tule kivaa..

17:04-Kotona! Mua odottaakin juurisopivasti Karjalanpaisti&täysjyvämakaroonit, nam! Vähän salaattia vielä lisäksi, niin superherkullinen kotiruoka on valmis. Syön ja juttelen samalla jotain äidin kanssa.
_DSC0181 (2) 17:22-"Teen" suosikkiherkkuani diy-oreojätskiä,suuntaan yläkertaan koneelleni ja laitan jakson Holmes nyciä pyörimään. Vaihdan kotivaatteet ylle.

18:15-..Ja jakso Greyn Anatomiaa

*Ajantaju hävinnyt* Jakso SuperMarjo & Tytöt kakkosta...
_DSC0185 (2) 20:25- Havahdun siihen, että fiilikseni on kovin kuumeinen. En millään jaksa hakea lämppömittaria, vaan tyydyn arvioimaan kämmenselällä lämpötilaani. Arvioisin sen olevan noin 37.6 celsiusta.

21:00-23:00-Juttelen whatsappissa, sekä selaan Indiedays Inspirationin blogeja. Tässä välissä myös teen iltatoimet.

23:15-Sammutan valot, ja suuntaan untenmaille, jospa aamulla kuumeinen olo olisi hävinnyt...

14 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Ja oli tosi mukavaa kun kerroit tolleen tarkasti aina mitä teit :-) näitä voisi olla useamminkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla!:-) varmasti tulee olemaan, tätä oli niin kiva tehdä!

      Poista
  2. sun kirjoitus tapa on musta jollai tapaan koomisen sarkastinen :D tai sellane jännä en osaa selittää mut tykkään kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän ehkä mitä ajat takaa!:--D ilahdun aina ,kun joku kehuu tekstiä❤️

      Poista
  3. Tälläset postaukset on ihania, tee jatkossa lisää!:--)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus ja sul on tosi kiva tyyli kirjottaa! :) Yks parannusehdotus mulla ois, että laittaisit asteen tummemmaks tota tekstiä kun se on nyt niin valeeta että on aika vaivalloista lukee sitä, tai sit mun silmissä on vaan jotain vikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️ Joo, siitä on sanottu pari kertaa, mutta mä niiin pidän tästä:-D Tummempi sävy on rumempi, mutta mitä järkeä on esteettisyydessä, jos se pilaa itse asian..

      Poista