2015-03-08

YOGA CHALLENGE & SWEETEST CUPCAKES EVER

_DSC0015 Moikka! Oon monta vuotta lukenut uutisista, kuinka huippukunnossa olevat julkkikset harrastavat joogaa sekä pilatesta, ja lähi kuukausina on saanut kuulla (kuulema) ihanasta hotjoogasta, niin ruuhkabussissa kuin fitnessblogeissa. Oon oikeestaan aina ollut kiinnostunut joogasta, mutta koskaan en oo kunnolla sitä kokeillut. Asiaan tuli kuitenkin muutos, kun oltiin Auroralla yötä Vilman kanssa, saatiin idea kokeilla näitä 'The yoga challengen' erilaisia asentoja. Olin tosi yllättynyt kuinka monessa asennossa me onnistuttiin, ja ihan kaikkia asentoja en viitsi tähän postaukseen tunkea. Taidettiin itseasiassa onnistua kaikessa mitä kokeiltiin (ainakin tosi läheltä liippasi!), mutta ei varmaan ihan vaikeimmasta päästä nää meidän asennot olleetkaan._DSC0026 _DSC0038 Ja tietysti vähän vastapainoa tälle "hurjalle" urheilusuoritukselle; Rento loppuilta leffan, sekä herkkujen parissa._DSC1061 Aivan varmasti vielä tämän vuoden puolella suuntaan jonnekkin jooga ryhmäliikunta tunnille, koska siellä meininki on varmasti ihan erilainen. Musta tuntuu, että tää meidän hommailu meni jo vähän akrobatian puolelle. Ei siinä mitään, oli nimittäin tosi kivaa! Onko siellä ruudun toisella puolella kenties joogan harrastajia? Tai muita halukkaita kokeilijoita, joilla se on vielä suunnittelu vaiheessa, kuten mulla? akro _DSC1046 _DSC0047 Pian aamupalan jälkeen alettiin miettiä, että "Mitäs sitä voisi leipoa?" ja pitkän harkinnan jälkeen päädyttiin näihin Pilvilinna-muffineihin = (suklaamuffinit, italialaisella marengilla ja dipattuna suklaassa). Sovelleltiin muffinitaikinaa suht paljon (piimä jogurtiksi, suklaata vain puolikas määrä yms), mutta lopputulos oli t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n. Meillä taiskin mennä tunti tohon italialaiseen marenkiin, joka olikin yllättävän haastava valmistaa! Te jotka ootte joskus sitä tehneet, tiedätte varmaan mistä puhun. Suklaassa dippaaminen ei meiltä ihan onnistunut, joten päätettiin vedellä Candy Melts-raitoja tohon päälle._DSC0070 _DSC0061 Paras herkku pitkään aikaan! Näiden resepti ois mahtava jakaa teille, mutta ikävä kyllä en ottanut kuvia mistään muusta vaiheesta, eikä mulla ole edes näiden reseptiä. Ehkä vielä joskus! _DSC0054

10 kommenttia:

  1. Ite joogaan joskus youtube videoitten avulla,kun asun tälleen kaukana kaikesta niin ei pääse oikeen minnekkään tunneille,mutta ehkä ens vuonna vois käydä kokeilemassa kun muutan kaupunkiin.Mutta tälleen kotonakin tehdessä siitä tulee oikeesti tosi rentoutunu ja hyvä mieli,vaikka siitä osasta olinki ennen vähän ennakkoluulonen!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä, mäkin voisin ensi viikonloppuna vaikka kokeilla!:)

      Poista
  2. Varmaan ollu hauskaa tehä noita jooga asentoja, vois joskus oikeesti kokeilla!:-D Mut tosiaan, tosi kiva postaus taas kerran ja näyttää upeilta nuo muffinit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo naurua kyllä riitti!:D Ja yllättävän paljon lihasvoimaa tossa tarvitaan! Herkullisia olivat❤️

      Poista
  3. Hullun notkeita tyttöjä! Ois ollu mielenkiintosta nähä noi kaikki:) toivottavasti joskus toteutat tuon kuppikakkureseptin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi noita kuvia on niin paljon, ettei kaikkia kyllä kukaan jaksais katell:--D toivottavasti❤️

      Poista
  4. Hauskoja noi teidän jooga kuvat! :-D Ja kannattaa kyllä käydä testaamassa joogaa ihan tunneillekkin, on nimittäin tosi mukavaa puuhaa je tekee keholle ihan älyttömän hyvää!

    VastaaPoista
  5. hahah mekin testattiin kerran kaverin kanssa noita asentoja, mut ei ihan onnistunu, vaikka hauskaa oliki :-D ois kyllä siistii mennä kokeilee hot joogaa! ❤️ ihanan näkösiä noi muffinit :)

    VastaaPoista