2015-05-30

SHOPPING AT HELSINKI

_DSC0044 Moikka! Koska mun ostospostaukset ovat tähänkin asti olleet pidettyjä, halusin taas jakaa viime viikonlopun Helsingin pikavisiitin ostokset teidän kanssanne. _DSC0011 Nämä kesäiset kukkakuosilliset korkkarit löysin h&m:stä. Aika lailla heräteostos pohjalta nää lähti kaupasta ulos, mutta yhtään en kadu! Nää on niin ihanat, ja kyllä korkoa löytyy._DSC0019 _DSC0020 _DSC0022 Viime kesänä en sijoittanut ollenkaan rantavaatetukseen, joten nyt kun Stadiumissa pyörähtäessäni mun silmiini osui nää ihanat viidakkokuosiset bikinit, ja vielä samaa settiä flipflopit, oli mun pakko kotiuttaa molemmat._DSC0025 Oon pitkän aikaa katsellut Niken urheilutoppeja, jotka logonsa takia on aika hinnoissaan, mutta tän ihanan pirtee kuosisen urheilutopin löysin todella edulliseen hintaan. En malta oottaa, että pääsen käyttämään tätä!_DSC0026 Ja urheiluteema jatkuu! Turkoositoppi myöskin h&m:stä. _DSC0039 Tälläinen perus sailor-raitainen toppi löytyi Zarasta. Aivan tavallinen tää ei kuitenkaan ole, koska toi materiaali on aivan ihanan tuntuista, samalla paksua & hengittävää. _DSC0031 Oon tv:ssä nähnyt mainoksia tästä uudesta xxl -tavaratalosta, ja päätin että kun kerran Helsingissä olen, niin sinä mä ainakin haluan! Löysin kyllä paljon ihanaa tavaraa (kuten aina urheilukaupoista) mutta mukaan lähti tälläinen turkoosi v-kaula-aukkoinen Nike Pron t-paita. _DSC0034 Ja H&M teema jatkuu! Ihan perus t-paita varastoa kartutan, tätä on niin helppo yhdistellä kaikkeen. _DSC0038 Ja viimeisenä melkeinpä mun suosikit, eli Zaran topit. Sama malli kahdessa eri värissä! En tiedä mitä muuta sanoisin, kuin kärklek vid första ögonkastet!

10 kommenttia:

 1. iiiihania noi zaran topit ♥

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin henk.koht suosikkejani koko kaupan valikoimasta!:-)

   Poista
 2. oijoi ihania ostoksia varsinkin noi zaran topit ja tuo värikäs urheilutoppi!

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia ♡!

  VastaaPoista
 4. oi niin ihania ja kesäsiä vaatteita!

  VastaaPoista
 5. Hahah alko naurattaa toi kun aluksi katoin ekaa kuvaa et "aa näyttää ihan samalta kun mä oon häärinyt koko päivän Helsingissä" (eli pankkitili tyhjäksi meiningillä) ja sitten tekstissä luki et Helsingin pikavisiitin ostoksia XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis menin tuonne sunnuntaina, ja palasin jo maanantaina, joten kutsun reissua pikavisiitiksi :--D mutta maanantaina käytin kyllä reilut 5 tuntia shoppailuun!

   Poista