2015-05-01

HOW AM I DOING?

_DSC0919 Mun kuulumiset tiivistettynä; Selvisin koeviikosta (huom. näin yläasteella sulla voi olla joka päivä koe +ne 6h-7h muuta tuntia siihen päälle, mä niin odotan lukiota!), pääsin isokseksi ja vietin myös viime viikonloppuni vikassa isoskoulutuksessa, treenasin täysillä ja selvisin kipeänäkin näytetunnista (kiitos bafucinien), oon välillä jopa epätoivoisesti yrittänyt luoda koreografioita musikaalitansseihin ja alkanut tehdä vaatekaappi-inventaariota.
_DSC0924 Mitä tohon vaatekaappi inventaarioon tulee, oon huomannut omistavani paljon vaatetta, jota en mielelläni enää pidä. Tietenkään kaikkea ei kannata hetken mielijohteesta heittää pois, koska niinkin mulle on käynyt, että oonkin antanut eteepäin sellaista vaatetta, jota tälläkin hetkellä kaipailisin takaisin. En pidä itseäni siivousfriikkinä, mutta vaatekaapinsiivous ajatuksena kuulostaa musta erittäin houkuttelevalta!
_DSC0905 Kaikki valtakunnalliset on nyt pidetty, ja sain tietää, että sain enkun valtakunnallisesta 10 ! Olin tosi tyytyväinen, vaikkakin se koe oli mun mielestä ainakin helppo? Jos teidän koulussa tehtiin se koe, kertokaa toki oma kantanne siihen, olis mielenkiintosta kuulla!
_DSC0917 Oon oikeestaan siitä lähtien, kun alotin isoseksi kouluttautumisen jännittänyt sitä, että pääsenkö ollenkaan isoseksi. Olin jo niin valmistautunut pettymykseen, ja kun isoseksi siunaamisen jälkeen sain tietää olevani valittu, myönnän ehkä vähän turhankin kovaa kiljaisseeni riemusta.
_DSC0912 Tänä vuonna meillä oli taas näytetunti tanssissa (lyhyesti selitettynä; tehdään erilaisia sarjoja ja raati tulee arvioimaan jokaisen tekemistä yksilönä ja saadaan  palautteet & mahdollisesti siirto "ylempään" ryhmään) Mun mahtavalla tuurilla tulinkin sitten toissapäivänä kipeeksi, kun meillä oli näytetunti, ja koska pelkkä hengittäminen sattui, oli siis hengästyminen tuskaa. Onneksi on bafuciinit! Tota lukuunottamatta oli kivaa, ja suurimmalti osalta kaikki meni hyvin.
_DSC0907 Ja vielä tää ehkä asia(t) jotka stressaa eniten, mutta joita myös odotan eniten, nimittäin vika balettinäytös, sekä musikaalit. Musikaalissa stressaavinta on se, että kaikki kolme koreografiaa on vielä aivan kesken, ja ensi-iltaan on kaksi viikkoa. Baletissa taas se, että se esitys on ensimmäinen kärkkäriesitys, ja oikeesti raskas. Rakastan kuitenkin esiintyä ja tanssia ylipäätään, joten pitää vaan treenata nyt ahkerasti välttyäkseen blackouteilta sun muilta.
_DSC0923 Ja vielä viimeisenä ; oon onnistunut pysymään koko kevään terveenä, mutta nyt juuri, kun ois ollu vähän pidempi viikonloppu tiedossa (ja vappu!) mä tulin kipeäksi. Mulla on kauheen kova (ja limanen, iuh) yskä ja kuumetta. En oikeestaan jaksa tehdä muuta kuin makoilla. Erityisesti ärsyttää se, että vihdoin ois ollu mahdollisuus levätä kunnolla ja mun To Do-listakin on täynnä kaikkea, mutta täytyy vaan oleilla tekemättä mitään, ja olo on siltikin väsynyt. Jospa tää tästä.
Tulipas pitkä liuta kuulumisia, mutta oli taas fiilistä kirjoitella vähän pidempään, ja kertoa teille missä mennään. Nyt musta ois superkiva kuulla teidän vapustanne, ja muitakin kuulumisia, kun mulla on niin paljon aikaa lueskella ja sitten vastailla teille.

8 kommenttia:

 1. Vau, sulla meni hyvin toi valtakunnallinen enkusta :) mä sain 8,5 ja oon ihan tyytyväinen koska enkku ei oo mun vahvin aine! Ja onnittelut isoseksi pääsemistä, meillä valinnat selviää ens viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sittenhän sullakin meni oikein hyvin toi! :-) onnea sullekkin valintoihin❤️

   Poista
 2. Kirjottasitpa aina näi paljo❤️ Ofc sä saat kympi ku etkös oo enkkuluokalki ja näi? Mut tota paranemisii sulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että kaikki ei jaksa lukea lyhyempää tekstiä, saatika sitten näin pitkää!:D mutta kiva kuulla, et sä jaksaisit:-) pitää aina sillon tällön toteutella!

   Poista
 3. olipa kiva lukee tällästä postausta pitkästä aikaa :) mun vappu on menny mummolassa vapputorilla käymisen, ulkoilun, hyvän ruoan ja rentoilun parissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Nelli että tykkäsit!❤️ Kuulostaa kivalta!:-)

   Poista
 4. Mullakin pian isoskoulutuksen vipa leiri tulossa. :) Piti olla jo vappuna, mutta harva sinne olisi silloin päässyt/halunnut niin onneks sitten siirrettiin! Niin ihanan väristä tuo kynsilakka! Hei ja mun on pitänyt jo ennemminkin kysyä sulta, että mitä huulipunaa (ja sävyä) toi on mitä monessa kuvassa näkyy (esim. Bannneri). Oon useammasta paikasta ettinyt tuon sävyistä, kun on niin kivan näköstä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ompas hassuun ajankohtaan laitettu! Oi kiva kuulla, mustakin toi sävy on tosi kiva:) Harmillisesti en vaan yhtään tiedä mitä toi on, koska mun kaveri sai ton joskus meikkisalkun mukana, eikä itse huulipunassa lue yhtikäs mitään :(

   Poista