2015-06-30

EVERYTHING'S JUST SO PERFECT

DSC_0547 Helou! Eilinen päivä oli suorastaan täydellinen ja tuntui oikeestaan ensimmäiseltä oikealta lomapäivältä, koska lämpötilakin nousi jopa +28! Multa loppui perjantaina työt, ja vaikka mulla oli aika ajoin tosi kivaakin siellä, olin - ja oon edelleen tosi onnellinen loman alkamisesta! Joku saattoi jopa ottaa muutaman hyppyaskeleen matkallaan vaihtamaan työvaatteitaan pois...heh.
DSC_0549 DSC_0561 DSC_0555 Siis palataanpa eiliseen! Pyöräilin Prismalle puoleksi päiväksi, ja siellä sitten miitattiin Vilman kanssa. Käytiin valikoimassa piknik eväät, ja suunnattiin läheiselle rannalle piknikille. Ei vitsi, että oli muuten hyvää, ja kyllä - me kahdestaan syötiin aivan kaikki. Tosin taidettiin joku nelisen tuntia siellä rannassa istuskellakkin... Oon pitkään halunnut maistaa noita froosh- smoothieita, ja syödä vesimelonia lusikalla (oh my god, tuunko vähän jäljessä näissä jutuissa?) ja tykästyin molempiin! Onneksi meille sattui vielä hyvä vesimelonikin. DSC_0553 DSC_0552 Tiedättekö sen tunteen, kun jonkun kanssa ajatusmaailma vaan kolahtaa, tai huumorintaju ainakin? Toinen kun alottaa kertomaan jotain hauskaa juttua, tai heittää jonkun läpän, sen tajuaa ihan heti? Aina ei välttämättä tarvita edes kuin ilme, tai jopa pelkkä katse tai ajatus, ja naurulle ei meinaa tulla loppua. Ei oltu Vilmankaan kanssa keretty nähdä koko kesänä vielä, ja sen huomasi siitä jutun/naurun määrästä. Saa nähdä mitä ensi kerralla keksitään, harkinnan alla oli retkeilyn, lettukestien & vesi-ilmapallojen yhdistäminen...DSC_0550 DSC_0566

20 kommenttia:

  1. Ihanan värikkäitä ja aurinkoisia kuvia! :) Vesimeloni on tosiaan parasta näin kesällä, ehkä jopa erityisesti lusikalla nautittuna!

    http://bellaanette.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anette, ja jep jännä miten se syömis"tyylikin" vaikuttaa makuun :--D

      Poista
  2. Päädyin tänne demi.fi :n blogiosion kautta, aattelin tulla kohteliaisuussyistä vaan kurkkaamaan, mutta täähän onkin aivan ihana blogi!
    Teidän piknik näyttää niin kesäiseltä, nyt kyllä heräsi into lähteä itsekin puistoon istuskelemaan ja eväitä syömään. :D
    Musta tuntuu että meen selailemaan noita edellisiä postauksiasi, tuon alemman otsikko ainakin houkuttelee - tuo biisi on nimittäin parhautta.♥ Niin ja uuden lukijan sait kyllä ehdottomasti.

    > kesayonunelmia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla et tykästyit !!❤️ Suosittelen ehdottomasti piknikkiä, ihan parhautta <3 tervetuloa lukemaan, toivottavasti et pety!

      Poista
  3. Ihania kuvia ja tosi kiva blogi! :) Kesäisiä kuvia, eilen olin itsekin pienellä piknikillä! Fiiliksiä siitä blogissa:
    http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kehuista❤️ Käyn tsekkaamassa sunkin postauksen :-)

      Poista
  4. Onpa ihania kuvia ! Tuli oikeen nälkä noita katsoessa :-D Pitääkin joku päivä mennä taas piknikille...

    http://woahily.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. oooh näyttääpäs just sellaselta täydelliseltä piknikiltä! kuulostaa mukavalta päivältä. :)

    VastaaPoista
  6. ihania herkkuja, namnam ♥ kiva että sulla alko loma, missä olitkaan töissä? :)

    VastaaPoista
  7. Ihanan raikas postaus! Mun vakkari piknik eväs on vesimeloni, ei oo kunnon piknikkiä ilman vesimelonia :D

    jennas-steps.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Ihanan persoonallinen ulkoasu sun blogissa! Kivoja kuvia :-) Teksti voisi olla mustaa, sen erottaisi paremmin taustasta.

    throughkarlaseyes.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kommentista!!:-) niin voisi, mutta musta se on kauniimpi noin:)

      Poista
  9. Ei vitsit miten ihanan raikkaita ja värikkäitä kuvia <3 Teidän herkut näyttää kyllä niiiin hyviltä, ai että!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon❤️ Kieltämättä yks parhaista piknikeistä ikinä!:)

      Poista