2015-07-08

TÄÄLLÄ SAATTO JOSKUS OLLA LÄMMIN..

DSC_0511 Oon vihdoin ( no vihdoin ja vihdoin, enpä tiedä onko tää nyt niin saavutus) rantautunut kesäiseen unirytmiin! Tai oikeestaan mulla ei taida olla unirytmiä enää ollenkaan. Kaikki lähti siitä, kun viime viikolla Miljalla valvoin läpi yön, ja seuraavana yönä nukuinkin sitten 15 tuntia. Noilla unilla kyllä kieltämättä kelpasi lähteä kohti Summer Up:pia! Noh kakkos päivänä sitten heräsinkin aamu kuudelta (niin kun mitä?? en ikinä herää aamu kuudelta!) ja sen jälkeen oonkin mennyt nukkumaan siinä 2-3 aikaan ja heräillyt yhdentoista jälkeen. Paitsi tänä aamuna taisin herätä jo kahdeksalta. Tässä hyvä esimerkki miksi rakastan kesää, unirytmillä ei oo mitään väliä! Mites teillä, pidättekö kenties töiden takia vielä kiinni unirytmistä vai valvotteko pikku tunneille saakka?DSC_0541 DSC_0529 Ens kesän kengiksi (joo ehkä vähän ajoissa) oon vähän miettinyt Vansseja silleen white base with jungle print, koska noi Vilman kengät on musta niin coolit! En anna näiden huonojen säiden pilata mun kesää, mutta kieltämättä harmittaa, että kaikki kesävaatteet odottelee vaan kaapissa, ja joka kerta kun lämpöraja alkaa hipoa +20 celsiusta, saa harkita tarkkaan mitä laittaisi päälle, koska tilaisuus on niin harvinainen. Jos teitä kiinnostaa kuulla lisää mun Summer Upista, nähdä lähiaikojen ostoksia tai kenties myday, kommentoikaa se tonne alas!DSC_0489 |Espadrillot- Gina tricot |Shortsit-Vero Moda |Toppi-Zara |Arskat-H&M |Kello-Daniel Wellington| ootd Ps. Täyttäkää ihmeessä Indiedaysin kysely koskien lukijakunnan mielenkiinnon kohteita ja muuta. Aikaa se vie vain pari minuuttia, ja palkintoina arvotaan 3kpl 100€ lahjakorttia, ja 30kpl kauneuspaketteja. Kyselyyn pääset TÄSTÄ.

14 kommenttia:

  1. Ne ostokset kyllä kiinnostais! Ja toi unirytmijuttu on niin totta, vaikka ite yritänkin pitää suht säännöllisenä urheiluhommien takia :) ihania kuviakin, kiva katella kun ulkona sataa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kuvata ne heti tänään - tai viimeistään huomenna :-) Niin totta jos treenailee aamusta (varsinkin jos sulla on vakkari treenit, tai siis treenaat iha joukkueen kaa jotain) on varmaan helpompi pitää se unirytmi paikallaan, kun heräillä miten sattuu :-) kiitos paljon!

      Poista
  2. Mullakin mennyt unirytmi ihan totaalisesti sekaisin :-D ja teee siitä Summer upista postausta myös! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mut onneks on loma!:-D Siitä oiskin tosi kiva postailla, jos teitä kerran kiinnostaa:)

      Poista
  3. oi noi kaikki postausideat kuulostaa kivoilta! :)

    VastaaPoista
  4. Oon täyttäny ton kyselyn jo aiemmin toisessa blogissa :) Mulla itseasiassa unirytmi ei oo sekasin, koska meen aina joskus 22-00 nukkuu ja herään 9-10 aikoihin :) Tosi kiva ootd ja tee ihmeessä myday, koska mydayt on parhaita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonniin sittempä oot jo mukana arvonnoissa, jos niihin osallistuit :-) ihanan pitkiltä kuulostaa noi sun unet, ja varmaan heräät aamulla virkeenä? Joo mydayta voisin toteulla, sitä on niin kiva kuvatakkin:-)

      Poista
  5. summer upista postaus kyl kiinnostais! oisin itekki halunnu sinne, mut en saanu seuraa. :-( tosiaan, kivoja kuvia myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh :-( ymmärrän kyl ettei yksin välttämättä innosta lähtee, vaikka tuolla kyllä tutustuu !:-) mut hei luin sen sun postauksen provinssista, oikeesti mikä tuuri!

      Poista
  6. Waau oot tosi kaunis ja sulla on upee kroppa! Oot tosi hyvä valokuvissakin ja sovit mun mielest kameran eteen, sulle varmaan sopis mallin hommat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusesti sulle ❤️ Tää on ihanin kommentti mitä mulle on pitkään aikaan tullu! Haha no en usko et kukaan buukkaa 165 senttistä, ja kasvomallikskaan en sopis ni ehkä jatkan tätä "uraa" vaan blogissa :-D ihanaa kesää sulle!❤️

      Poista