2015-08-19

HANGING ON (FOR NOW)

DSC_0162 Nää kuvat on tosiaan otettu vielä kun oli loma. Kaipaan sitä kun voin valvoa aamuyöhön katsellen ulos pimeyteen ja kuunnellen spotifysta elokuun biisilistaa. Taidan kyllä tehdä sitä vieläkin, mutta huolettomista aamuista ja aamupalasta oon luopunut. Musta tuntuu, että kaikki mun ympärillä on täynnä motivaatiota panostaa ulkonäköön, kouluun ja urheiluun, ja mä vaan e n j a k s a. Paitsi ehkä tohon jälkimmäiseen. Mä niin kaipaan yläastetta ja meidän vanhaa luokkaa. Voispa menneisyyteen vielä palata.DSC_0188 DSC_0101 DSC_0122 Kyllä tää varmasti vielä tästä. Haluan taas alkaa bloggaamaan säännöllisesti ja parantaa laatua. Ei enää epämääräsiä viikon taukoja. Aion päästä kaikki kurssit läpi ja etenkin panostaa tanssiin ja treenaamiseen ylipäätään.DSC_0158 DSC_0240 DSC_0189 DSC_0202 DSC_0094 DSC_0148 Kuten fiiliksestä varmaan huomaa, nää kuvat otettiin Leevin kanssa lomalla. Bye loma, for now. DSC_0151

11 kommenttia:

 1. Oi vika kuva!! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :-D Tiedätkö mietin et pistänkö tota ollenkaan, mutta päädyinpä sitten kuitenkin laittamaan !

   Poista
 2. mä niin tiedän sun fiilikset! Sulla tais olla isot odotukset lukion suhteen? Koita jaksaa, sä oot just sellanen menestyvän luonteen omaava tyttö en osaa selittää tarkemmin mutta oot kuitenkin. Säilytä toi herkkyys mut pysy kuitenki positiivisena :) kohta on jo syysloma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon sulle ❤️ Ja joo onneks tässä on kaikkee kivaa tulossa ja treenitkin alkaa ! Odotin tosiaan lukiolta aika paljon, ja en tiedä, kai tää tavallaan on täyttänytkin odotuksia kunhan koulumaailmaan taas tottuu :-)

   Poista
 3. kiva kuulla, että sulla oli noin kiva luokka ysillä! :-) itselläni ei, joten lukion alkaminen oli suuri helpotus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä oli 9 vuotta aivan upea luokka ❤️ Mutta niin oon ilonen sun puolesta, kun nyt vaihtuu joka tunnilla tyypit niin ei tarvitse "kärsiä" huonosta luokasta :-)

   Poista
 4. Mullakin lukion alku on mennyt vähän niin ja näin. Mutta eiköhän tämä tästä :) Pitää vaan yrittää keskittyä pieniin hyviin asioihin. Tsemppii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta 'lohdullista' kuulla ettei kaikilla muillakaan oo ihan ruusuilla tanssimista !:-D tsemppiä sinnekkin, aamuisin jaksaa nousta, kun on jotain mitä odottaa ❤️

   Poista
 5. Sut on haastettu! Tosin vähän erilaiseen haasteeseen kuin yleensä eli ei 11 asiaa/liebsteriin. Kyseessä nimittäin on All about my hair -tag!
  jenzkusmile.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Moikka. Tekisit postauksen sun kenkäkokoelmasta.

  VastaaPoista
 7. Mä tiiän ton tunteen, itelläniki lukion alku oli välil vähä ei niin kivaa. Mut kyllä se siit, kun uuteen kouluun tottuu ja ihmisiin tutustuu nii kohta kaikki luistaa jo paljo paremmi :). Ja ennen ku huomaatkaan oot abi niin ku mä ja toivot et lukio ei viel loppuis :D. Tsemppii ja nauti lukiost, sitä tulee viel ikävä :)

  VastaaPoista