2015-08-11

YKS EHKÄ IHANIMMISTA VIIKONLOPUISTA

unnamed Yks kesän ihanimmista viikonlopuista ♥ Siihen kuului yösaunomista, paljon hyvää ruokaa, heppailua & skopailua. Tää tais olla reilusti heinäkuun puolella, joten pieni muistin virkistys ei mullekkaan huonoa tee.DSC_1331 unnamed (10) Kamerassa tästä ei nyt oo yhtään materiaalia, mutta mä ratsastin elämäni ensimmäistä kertaa!  Oli ihan sairaan kivaa, koska suurin piirtein vaan hyppäsin selkään, ja sit olinkin jo maastossa matkalla maneesia, jossa sitten ravailinkin lopuksi yksin. Oli varmaan aika koomisen näköstä aluksi se mun meno! Onneks Venla ja Reeta oli varmistamassa, en ois ikinä kyllä pärjäillyt ilman tukee :-D!DSC_0010 DSC_1330 Kokeilin myös skopalla ajelua, ja eihän se vaikeeta oo, mutta toki ne liikennesäännöt ois varmaan hyvä opetella ennen kuin kuin liikenteeseen lähtee. Ilman korttia en kyllä heti lähtis keskustaan kolme päällä, sen verran löytyy maalaisjärkeä vielä :-D
Saunottiin myös yöllä, ja ei vitsi oli kaunista, kun aurinko oli laskemassa (vaiko nousemassa??) veden päällä oli kerros sumua ja pinta oli ihan tyyni.
unnamed (9) Tälläsiä päiviä pitäis olla paljon kesällä ♥ DSC_1314 ..jokainen voi arvailla miten tähän kuvailun jälkeen sitten päädyttiin :-D unnamed (1)

4 kommenttia:

  1. Oi voi ku kuulostaa ihanalta! Niin pirteitä kuvia♥ Ja wautsi ootte kaikki niin kauniita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Suvi!:-) ihanaa oli, tää on yks niistä jutusta mitä kelpaa muistella ❤️

      Poista
  2. kuulostaa niin kivalta! ihania kuvia teistä ja muutenkin, koko postaus piristi! <3

    VastaaPoista