2015-10-03

COSMETICS AND TOPS

micellarjaeos eos Taas olisi aika vilkaista mun vaatekaappien & kosmetiikkahyllyjen uutuuksia ! Mulla oli jo monta vuotta ollut Lumenen naamanpuhdistus geeli, ja se oli niin hyvää, että olin ostanut sitä säästöönkin, mutta kesällä se jäi Venlalle, joten täytyi mun sitten viimein hommata jotain uutta. Niimpä päädyin ostamaan ton Garnierin Micellar- veden, ja tähän asti oon ollut erittäin tyytyväinen ! Ostin myös uuden (kyllä, samanlaisen kuin edellinen ! ) eos-huulirasvan, koska tykkään näistä ihan älyttömästi.tpaita Tää lyhyt mallinen t-paita löytyi Bikbokista, ja ulkonäöltään tää ei oo erikoinen, mut just tälläsiä peruspaitoja tarvii aina. DSC_0367 Multa varastettiin myös ekoilla viikoilla koulussa takki, ja sen mukana menikin mun oma suosikki huulipuna, mutta myös kaverilta lainassa ollut huulipuna.  Nyt kuukauden jälkeen sain hankittua uuden huulipunan hiemankin yllättävästä paikasta, nimittäin ginatricotista! Pari kertaa oon tätä testaillut ja ihan hyvä perus huulipuna, ehkä vähän eri sävyä, kuin oletin tän olevan.raitikset raitapaidat Toukokuussa näin ekaa kertaa Zarassa ton mallisia paitoja, ja ihastuin ! Kun näin bikbokin instasta, että heille on saapunut uusi erä näitä kyseisiä toppeja, mun oli pakko suunnata visiitille ! Mukaan lähti jo mun vaatekaapissa paljon näkyvät kuosit, sinivalko-raita ja vaalean harmaa. DSC_0375 Viimeisenä jotain, mitä mä oon jo pitkään haikaillut. Nimittäin uusi shampoo ja tehohoitoaine. Oon tosi pitkään ollut Aussien vannoutunut käyttäjä, mutta nyt 3 vuoden jälkeen, musta tuntuu, että on aika välillä vaihtaa merkkiä. Oon jotenkin saanut päähäni, että mun hiuksista on tullut immuuni tolle hoitoaineelle, ja siks ne on alkanut muuttua pörröisiksi. Kai mun teoria olikin edes hieman oikeassa, koska heti ekan pesun jälkeen hiukset tuntuu taas super sileiltä !

16 kommenttia:

  1. Toi puhdistusneste on ihan älyhyvää, suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että oon tehnyt hyvän ostoksen! Oonkin kuullut muilta tahoiltakin tosta pelkkää hyvää :-)

      Poista
  2. Voitko laittaa noi kaikki hinnat ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jooo, vastaan vaikka tähän kommentiin sulle ne : Eos oli 7 euroa, toi puhdistusvesi 9 euroa, bikbokin topit 13 euroa / kpl, t-paita 15 euroa, huulipuna 6 euroa, tehohoitoaine 6 euroo ja shampoo 4 euroa.

      Poista
  3. Micellar vesi on kyllä pelastanut munkin kasvojenhoito rutiinit, ihan huippu! Ja oon itekki kiinnostunu kokeilemaan noita hoitoaineita, pitänee enskerralla ku loppuu nykyset koklata nuita :-) Hyvä postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla meni aivan liian kauan, ennen kuin osasin päättää minkä noista kolmesta ostan ! Onneksi hinta ei oo kauheen suuri ja purkkien koko ei mikään megapaketti, joten useampaakin voi testata ;-)

      Poista
  4. Mullakin lähti tällä viikolla mukaan tollanen bikbokin toppi! Ne on ihania :D


    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on!! Pitäisi varmaan käydä taas pyörähtää ja katsoo josko ton ostais kolmannessakin värissä :-D

      Poista
  5. Voi ei :( Mikä takki se oli mikä varastettiin, oliko se kallis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hmm onkohan siitä ollenkaan blogin puolella kuvia.. Bikbokista joskus aikoinaan hankittu, tänä syksynä tykästyin siihen niin kovin ja aloin vasta kunnolla käyttää. Menihän siinä varmaan joku 40€ + huulipunat :/

      Poista
  6. En ookaan ennen törmänny sun blogiin, mutta ihastuin kyllä tähän niin että liityin lukijaksi! :)

    http://jennislullaby.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Noi Eos huulirasvat on kyllä oikeesti hyviä! :) Ja luin tosta vedestä vähän toisessakin blogissa, pikkuhiljaa alkaa mielenkiinto herää et pitäiskö itekkin ostaa :D

    http://onrooftop.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei yhtään ylihehkutettuja, vaikka onki hintavan puoleisia ! Mä voin antaa täydet suositellut, ainakin jos ei oo mitenkään erityisen herkkä tai vaikea iho :)

      Poista
  8. Noi topit on kyllä ihan tosi ihania, voisi itsekkin hankkia samanmalliset :-) Muistatko yhtään kuinka paljon nuo maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 12.95€/kpl, eli hintakaan ei kauheen paha! Ja joo suosittelen, jos niitä nyt tulee vielä erä, niin helppoja yhdistellä.

      Poista