2016-07-04

BALETIN REPERTUUARI : THE WALTZ OF FLOWERS

IMG_3364 Moikka! Joku kommentoi eilen, että vanhojen muistelu 'ois just kivaa' , joten päätin nyt kuitenkin avartaa mun kevättä teille. Tietenkään fiilikset ei oo ihan tuoreessa muistissa, mutta pieni muistelu tekee mullekkin hyvää. Meillä oli siis baletin repertuuarikurssin esitykset toukokuun puolessa välissä. Vedettiin siis kukkaisvalssi ja saatiin ensimmäistä kertaa tutut päälle! Balettia oon muistaakseni vetänyt talvikamoissa, pyjamassa , flamenco kamoissa ja paljettimekossa - eikä niissäkään vikaa oo ollut, mutta kyllä noista hameista tulee niin paljon enemmän balettifiilistä! IMG_3360Fiiliksiä..
Esitykset meni aika kivasti, vaikka en osaakkaan olla omaan suoritukseeni ihan tyytyväinen koskaan. Ja no tällä kerralla ei ehkä oiskaan ollut niin aihetta, koska lensin suoraan Italiasta edellisenä iltana paikalle, ja tosiaan Suomeen saapuessani en vielä osannut esityksen ihan loppuosaa ja kyllä se varmasti näkyi vielä lavallakin ekassa näytöksessä, vaikka aamulla sitä harjoittelinkin. Ristiriitaista vaan sinällään, että ekaa esitystä en oikeestaan kauheasti edes kerennyt jännittää, mutta tokaan esitykseen iski jännitys päälle, ja tunsin miten poskilihakset alko kramppaamaan ja still -asennossa tunsin ojennettujen käsien tärinän - mikä ei kuitenkaan luultavasti näy yleisöön.IMG_0115 Oli tavallaan tosi haikeeta jättää hyvästit tällekkin joka keskiviikkoiselle jutulle, koska ei varmasti tulla enää tällä kokoonpanolla missään pyörimään ja tunnetusti oon ehkä maailman huonoin jättämään hyvästejä asioille. Voin kuitenkin sanoa, että sain tästä taas niin paljon, ja taas uuden kauden alkaessa haluan ehdottomasti säilyttää yllä tän mielenkiinnon ja motivaation balettia kohtaan. Paljoa ei kuitenkaan keretty jäädä murehtimaan, sillä suoraan esitysten jälkeen jatkettiin Latviaan lähtevien esitysten parissa. Näiden harkkojen jälkeen taas treenattiin vielä musarin sulkeutumiseen asti arskan ja mun duoa. Pientä väsymystä oli ehkä havaittavissa mun tehdessä puurokeittoa ( hiutaleet siis vain kellui vedessä ja vieläkään en ymmärrä mitä kävi..) ja arskan puurojen levitessä keittiön lattialle... Päivästä jäi kuitenkin superhyvät fiilikset ja odotus Latvian matkaa kohtaan nousi ( joka onkin aihe mihin palaillaan ensi postauksessa ! )IMG_3377 IMG_0116

4 kommenttia:

  1. Millon siis aloitit baletin , tänä keväänäkö ? Mikä sai sut aloittamaan ? Voisitko postailla enemmänkin tanssista kun se näyttää olevan sulle tärkee juttu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eijei oon siis tanssinut jo useempia vuosia :-) Ja no mut sai alottamaan pakollinen sivuaine (heh loistosyy, kuulostaakin tosi motivoivalta ! ) , mutta nykyisin käyn tunneilla kyllä ihan motivoituneena ! Joo voisin mä - tajusinkin tässä yks päivä, että aika vähän oon harrastustani tuonut täällä esille esityksiä lukuunottamatta :)

      Poista