2016-07-09

JUST SE MITÄ TARVITSIN

IMG_4537 Helouu! Tän toukokuisen reissun josta nyt kerron, voin ehdottomasti kirjata elämäni parhaimpiin viikkoihin. Oltiin siis viikko Latviassa tanssi + musiikki porukan kanssa.  Matkaan lähdettiin eräänä toukokuisena sunnuntaina seiskalta bussilla. Vaikka tykkäänkin ihan superisti matkustaa niin vähän mä tota 14 tuntia ( 1650km ? )  bussioleskelua mietin, mutta kaikki meni super hyvin. Rengas meiltä tosin puhkes, mutta onneks vaan muutamaa kilometriä ennen majoituspaikkaa. Ja tosiaan Helsinki-Tallinna väli lautalla oli piristys, kun sai nauttia meri-ilmasta ( ja tulo matkalla ihan hullusta tuulesta) ja vähän riehua liikuskella välillä.IMG_4550Vapauden tunne kannella seisoessa, tuulen heittäessä hiuksia on ehkä vapauttavinta mitä tiedän. Ilman raikkaus ja veden paljouskin viehättää. After fiilikset ei ehkä olleet yhtä vapautuneet, kun palattiin sisälle hiukset täynnä merisuolaa ( kai se voi tuulessa lentää, eikö voikin?? ) ja sotkussa. Kuitenkin tän reissun jälkeen päätin olla tekemättä summer bucket listiä ja noudattaa vain kahta neuvoa itseltäni itselle ; feel free & don't be so hard on yourself.IMG_4459 IMG_4462 IMG_4530 Jatkaakseni tästä meidän matkaporukasta ; siis uskomatonta miten huippua porukkaa voikaan sattua mukaan ! Mutta mitäpä muutakaan sitä voisi odottaa, kun on bussi taiteilijoita täynnä.. heh. Tosiaan meitä tanssijoita oli siis neljä, muusikoita rytmipuolelta & klassiselta + opettajat. Saatiin nauttia laatumusasta omien esitysbiisien säestyksenä, keikkamuodossa, sekä ihan vaan fiilistellen pihalla - huippua ! IMG_4464 Kuten otsikossa jo sanoin, musta tuntuu, että tää oli just sitä mitä tarvitsin mun kevääseen, just näin oli täydellistä lopettaa lukuvuosi. Ens postauksessa voisin jatkaa paikan päältä, ja kertoa mitä kaikkea puuhailtiin "vapaa-ajalla". IMG_4412

13 kommenttia:

  1. paljonko teidän perhe matkustelee vuodessa ?

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniita kuvia ja näytät todella hyvin voivalta näissä :-) Innolla odottelen uusia postauksia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ! Voin paljastaa, että nää kuvat on paluumatkalta ! Sillon tosiaan olin tavallaan onnellisimmillani, vaikka ei oo pitkään aikaan ollut noin vaikeaa jättää hyvästejä.

      Poista
  3. Ootko siis ammatiltas tanssija ? Esiinnyttekö paljon? Jännittääkö sua esiintyminen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eii en oo, mutta who knows- ehkä vielä joku päivä :-D Mutta kai voin silti vastailla noihin sun kysymyksiin ; tää vuos on esityksien suhteen ollu tosi otollista aikaa ja riippuu tosi paljon itestäkin mihin kaikkeen ottautuu :-) Jännittäminen riippuu ihan paikasta, varmuudesta ja yleisöstä. En oikein osaa sanoa mitkä tekijät sen lopulta laukasee, sillä toisinaan mua ei jännitä oikeestaan ollenkaan ja toisinaan taas hypin levottomana ja hoen etten oo vielä valmis lavalle ( mm. kaksi viimesintä balettia oli just tällasia ) .

      Poista
  4. Tuli tosi hyvä fiilis tätä lukiessa, ihania kuvia! ♥

    VastaaPoista
  5. Ihania fiilis-kuvia! :-)

    http://aliisla.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. upeita kuvia, sun fiilikset kyllä kuvastui tänne ruudun toiselle puolelle ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jees mahtavaa et fiilikset välittyy ! Sillon tietää et jossain on onnistunut kun on onnistunut kaappaamaan ees hitusen fiilistä kuviin :-)

      Poista