2016-07-13

TE OOTTE ONNELLISUUS

IMG_4877 Moikka! Ajattelin pitää nyt vähän taukoa tosta Latviasta ja palailla ihanaan mökkireissuun tyttöjen kanssa. Olipa ihanaa viettää aikaa kunnolla seitsemästään ja valvoa aamuun asti nuotiolla. Edes aamulla hyväntuulisuus ei ollut kokonaan kadonnut, vaikka unet jäikin pariin tuntiin herätyksen soidessa 6:30.. sanoisinko että kirpais yllättävän vähän! Ootteko muuten huomannut (tai ainakin mulla on näin) että parin tunninkin unet on paljon parempi valinta kuin valvoa läpi yön ? Mä en myöskään osaa nukkua päivällä vaikka kuinka väsyttäisi - kai päiväunet sitten ei oo kaikkia varten.mökkiOon ehkä pari kertaa elämässäni syönyt nuudeleita aiemmin ja ne on ollu ihan okei, mutta vitsi että tää wokki oli hyvää! Tehtiin tätä itseasiassa uudestaan viikko sitten uudestaan.. Paistettiin myös lettuja, joiden koostumus ei aina ottanut onnistuakseen, mutta onneksi apu oli lähellä kun anskun & venlan lettutiimi hävitti epäonnistuneet yksilöt.IMG_4911 IMG_4825 Voin rehellisesti myöntää, että mökkeily ei ehkä oo mun ykkösjuttu, mutta kavereiden kanssa sopivissa määrin niin kivaa! Mikään ei vaan voi olla huonosti, kun on kivaa seuraa, upeat maisemat, yösauna ja hyvää ruokaa -paras kesän aloitus ! Latvian reissun jälkeen fiilikset oli "ehkä vähän" mikääneivoienääkoskaanollakivaa, olin kropallisesti uupunut kaikesta treenaamisesta (tännekkin muuten suuntasin suoraan treeneistä, heh ) ja koska olin toukokuussa niin paljon poissa koulusta oli mulla hirveästi rästihommaa, mut tänä yönä alkoi taas tuntua siltä, että elämä kantaa, asiat vaan loksahtelee paikoilleen ja tulee taas uusia tuulia (hyh miten paljon tollasia klisee sanontoja yhessä lauseessa!). Ja sillä flowlla ollaan melkeinpä tähän hetkeenkin asti menty.IMG_4818 Ootteko te muuten mitä mieltä puhelinkuvista postauksissa ? Tai lähinnä mietin, että haittaako laatu fiilistä / rikkooko se teidän mielestä yhtäläisyyttä blogissa ? Koska esimerkiks kaikki tän postauksen kuvat on otettu iphonella ja luultavasti jatkossakin tuun käyttämään aika paljon puhelinkuvia.

9 kommenttia:

  1. mua ei häiritse ainakaan laatu koska ei se ole huono :) kiva postaus taas , postaile jatkossakin mahdollisimman paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei mahtavaa :-) joo tarkotus oliskin näin ! nyt oon taas lähössä reissuun, mutta en ainakaan viikkoa pidempään oo postaamatta :-)

      Poista
  2. pääsispä noihin hetkiin takas��❤️

    VastaaPoista
  3. Näissä kuvissahan on hyvä laatu, upeita ovat. :) Ihana postaus taas jälleen kerran!

    VastaaPoista
  4. Ihan hyvä laatu nuissa on ja ei häiritse vaikka on puhelinkuvia
    hyvä postaus!:)

    VastaaPoista
  5. Näissähän on hyvä laatu, puhelimella otetuiksi :) Muutenkin tosi kiva postaus, aitous välittyy tästä!
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista