2014-03-18

THE COMMON WHITE GIRL TAG

14 kommenttia:

  1. musiikki vähän liian kovalla :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. laitoin ton niin hiljaselle kun vaan voi :( mutta en ite huomannu, että toi kovenee keskikohalla! No mutta ainakin jos laittaa äänet täysille niin kuuluu tosi hyvin ainakin mun mielestä :--)

      Poista
  2. kun menee youtubeen niin siinä lukee commont, niin eikös se oo common?

    VastaaPoista
  3. kiva video! Osaatte olla jotenki niin luontevasti siinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, no kiva juttu jos ulospäinkin tulee sellanen olo, kun semmoset "jäykän" oloset videot on kamalaa katsottavaa :D tulee jotenkin vaivaantunu olo itellekki.

      Poista
  4. laitoin ton niin hiljaselle kun vaan voi :( mutta en ite huomannu, että toi kovenee keskikohalla! No mutta ainakin jos laittaa äänet täysille niin kuuluu tosi hyvin ainakin mun mielestä :--)

    VastaaPoista
  5. lisää videoita siun kavereides kanssa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielelläni, jos joku vielä suostuu mun kanssa videoita tekee, haha :D no ei, voin varmasti tehä kunhan tulee hyviä aiheita:) Saa ehdotella jos on jotain jo mielessä!

      Poista
    2. vaikka pullea pupu-haaste hiljan kanssa ?

      Poista
    3. Pitää vähä kattoo tota ku mun mielestä toi on aika kulunu juttu kans :D

      Poista
  6. Hyvä ja jonkun sortin hauskakin video! Yhdessä kohas musiikki oli vaan pikkase liian kovalla niin ei kuullut puhetta hyvin, mutta muute ok :-) Voisit tehdä useammin videoita, näit on kiva kattoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva jos sai ees jonkilaisen hymyn huulille :D Muakin harmittaa se jälkeenpäin, kun en sitä huomannu :( Joo, nyt itekkin oon jotenkin innostunu taas enemmän videoista :--)

      Poista