2014-03-09

@VUOKATTI

DSC_0296 IMG_0127 DSC_0287 Torstai aamuna purin matkalaukkuni Puumala-reissun jäljitä ja vein varastoon. Torstaina kerkesin taas viettää aikaa kotona Kukan kanssa ja käytiin kuvailemassa (tästä vähän enemmän myöhemmin) ja illasta sainkin kaivaa matkalaukun taas esille ja pakata uusiks, sillä päätettiin lähteä viikonlopuks Vuokattiin! Lähettiin siis varhain perjantai aamuna kohti Vuokattia. Tää alkaa jo muistuttaa perinnettä, sillä ollaan nyt käyty Vuokatissa joka talvi niin kauan kun muistan (lukuunottamatta viime vuotta ja yhtä toista...) Oli kokonaisuudessaan tosi onnistunu viikonloppu! DSC_0302 DSC_0276 Majotuttiin Sokos-hotellissa, jonka sängyt on varmaan yks maailman parhaista paikoista nukkua! Niin pehmeet, isot, kuohkeet...bueno. Ja aamiaisbuffet...jotain niin täydellistä, ainoastaan sunnuntaiaamuisia lettuja oli hieman ikävä, mutta suklaavesiputous korvas sen täysin! Se oli mun mielestä ihan sairaan siisti. Ja kun vähän mielikuvitusta käytti, löyty tuolta buffetista löyty(dippaukseen tarkotettujen vaahtokarkkien lisäks) vaikka mitä dipattavaa!  En kehdannut reissun jokaisesta ruoka-annoksesta kuvaa laittaa tähän postaukseen, joten valitsin vaan parhaimman, eli eilisen lounaan pääruuan. Käytiin urheiluopiston buffetissa syömässä, ja jo pelkkällä salaattipöydällä ois voinu täyttää vatsan! Niin herkullisia erilaisia alkuruokia/salaatteja siellä oli! Pääruokakin oli herkullista ja jälkiruuaksi oli suklaarahkaa pähkinäruoheella. I love it!DSC_0278 DSC_0312 DSC_0313 DSC_0330 DSC_0331 Perjantaina lähdettiin hiihtämään, ja ladutkin oli yllättävän hyvässä kunnossa! Illalla käytiin vielä ulkoilemassa, mutta muuten sit otettiinkin ilo irti hotellihuoneesta ja lepäiltiin. Lauantaina aamupäivästä alko sataa räntää lähes poikkisuunnassa (eli tuuli mielettömästi) niin suunnattiinkin kuntosalille. Myöhemmin tää sade kuitenkin loppu ja sää vaihtu ihan mahtavaks! Suunnattiin siis rinteeseen, kuten näkyy. Rakastan Vuokatin rinteitä! Voisin hehkuttaa lisää noita rinteitä (eli katteja, heh), mutta taidampa vaan sanoa, että menkää ja kokeilkaa itse joskus! Illalla sit jalat kipeinä (kuntosalilla tuli tehtyä sellanen treeni, että tuntu poikkeuksellisen paljon jaloissa loppumetreillä toi laskettelukin) suunnattiin syömään.
Tänä aamuna lähin vielä yksin rinteeseen pariks tunniks, ja lähettiin sitten iltapäivällä ajamaan suoraan tuolta rinteiltä Kuopioon. Eipä palellu yhtään istua autossa päällä kolmekerrosta vaatetta!IMG_0125 IMG_0081 On olemassa joku tän tapanen sanonta, että "aina on kiva palata kotiin" mutta ei se musta vaan mee näin! Jotenkin siellä rinteessä unohtu ihan kaikki ikävät jutut ja oli niin aidosti talvista. Kun tuun kotiin, tiiän että mun pitäs kaivaa koulukirjat jostain, joita en oo loman alkamisen jälkeen nähnytkään ja mennä ajoissa nukkumaan. Samalla alkaa painaa kaikki muutkin asiat päälle, koska tällä hetkellä mulla on aika "monta rautaa tulessa" jos noin voi sanoa. Kärsin ehkä muutenkin jonkinsortin kevätmasennuksesta (okei, masennus on aivan liian vahva sana tälle) mutta en vaan yhtään tykkää keväästä. Niin valosaa, niin likasta, niin...inhottavaa. Kevään vois mun puolesta skipata kokonaan, ja siirryttäis suoraan talvesta kesään!
Hauskat viikot kaikille ja koittakaahan jaksaa!
DSC_0338 DSC_0349 DSC_0352

5 kommenttia:

 1. sori mutta pakko kysyä, tunnetko tuota kolmannes kuvas olevaa tyyppiä? on nimittäi ihan mun isän näkönen :D en itte ollu vuokatissa mutta isä oli, ja sillä on just tuollaset vermeet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho mikä sattuma! En tunne, ku olin just räpsimässä maisemakuvia niin "joku tyyppi" laski siihen kuvaan ja koska tota henkilöä ei tosta tunnista lisäsin sen nyt tänne :D mutta tosi mahdollista, että kuvassa on sun iskä :p

   Poista
 2. Tuolla on upeet maisemat ja kauhee karkinhimo iski nyt :P

  VastaaPoista
 3. Rakastan kans vuokattia ja sen rinteitä, ihan jotain mahtavaa! Kiva postaus taas kerran :). Oliks sulla muuten GoPro tms. mukana rinteillä vai? (--:

  VastaaPoista