2014-05-27

@LAPPEENRANTA

_DSC0355 _DSC0357 Moi! Taas on postaus väli venynyt hävettävän paljon, mutta se johtuu ihan mun perjantain ajankäytön suunnitelusta. Lähdin siis jo 14:07 junaan ja jätin pakkaamisen ihan viime tinkaan, joten postauksen teko tietysti jäi. Nyt oon kuitenkin taas täällä, kera uusien kuvien! Perjantaina mun suuntana oli siis Lappeenranta, ja matka jänniti mua vähäsen, koska mun piti ekaa kertaa vaihtaa junaa ja sit mennä vielä bussiin. Kaikki suju kuitenkin tosi hyvin, ja matkakin meni nopeesti.
_DSC0358 _DSC0360 _DSC0361 kukkanen _DSC0363 _DSC0382 Olin siis viikonlopun mun kummeilla, ja maanantai aamuna suuntasin Helsinkiin (siitä lisää myöhemmin). Käytiin kattomassa voimistelunäytös, ulkoiltiin, kierreltiin kaupungissa, leivottiin pariinkin otteeseen, syötiin tosi hyvää ruokaa ja valmisteltiin venettä vesille lähtöön. Toinen mun kummeistakin soittaa pianoa, niin pelattiin sellastakin peliä, että soitettiin sellasia tunnettuja biisejä ja toisen piti arvata mikä biisi oli kyseessä.  Oli pitkästä aikaa ihana soittaa sellasia helppoja ja tuttuja pop-biisejä, haastavien klassisten kappaleiden sijaan. Omenapuissa oli muuten ihan älyttömän kauniit kukat!
_DSC0391 tulppaanit-horz _DSC0404 _DSC0407 Söin toista kertaa elämässäni parsaa, ja olinkin aluks epäileväinen ton parsa-pekoni rullan suhteen, mutta toi oli tosi hyvää! Suosittelen. Nyt on sitten grillikausikin avattu! _DSC0412 _DSC0421 Ekaa kertaa elämässäni leivon myös brownieta, ja tää puolukkasuklaabrownie oli kyllä ihan mielettömän hyvää. Tätäkin reseptiä aion vielä tehdä monta monta kertaa. Voisin vaikka tänne bloginkin puolelle tätä laitella jos teitä kiinnostaa? _DSC0426 _DSC0439 En ollu syöny ite tehtyä hamppareita varmaan neljään vuoteen! Tänä kesänä kyllä pakko tehä näitä kotonakin useampaankin otteeseen, nää on nimittäin niiin hyviä! Suosittelen kaikille, ja kun itse tekee pihvejä myöten niin löytyy ravintoarvojakin kiva määrä!_DSC0443 _DSC0452 _DSC0453 Vitsi miten rakastan kesäisiä(kin) maisemia niin paljon! Tähän onkin hyvä lopettaa, ja palaillaan Helsingin merkeissä. Tää postaus sisälsikin näköjään paaljon ruokakuvia, mutta tykkään ite ainakin katella herkullisten ruokien kuvia, ja inspiroitua niistä ruuanlaiton suhteen. Mutta nyt mun on pakko suunnata nukkumaan, koska en oo parina yönä kerennyt kunnolla nukkua, kun tultiin kotiin "eilen" vasta tämän päivän puolella, joten öitä! _DSC0455

22 kommenttia:

  1. Moi katotko mun bogin :) Ihan superkiva jos kommaat jotain ehotuksii tai paranneltavaa. Ja ai niin tää sun blogi on ihan suuuuuper kiva!

    VastaaPoista
  2. joo laita noiden brownien ohje!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin ens viikolla leipoa noita joku päivä, niin sitten sillä kerralla voin tehdä postausta :)

      Poista
  3. Sulla on tosi kivan oloinen blogi ja rakastuin tohon banneriin, se on ihan mielettömän ihana! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan kesäinen postaus, tuli nälkä tästä :D Ja hauska toi kuva, jossa istut puussa kukkien ympäröimänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin alko nyt hirveesti tehdä mieli tota brownieta :--D kiitos!

      Poista
  5. Tosi kiva postaus! Ei haitannut yhtään, vaikka olikin pitkä. Tykkään blogin väreistä ja bannerista (:

    http://viivimiljamaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon<3 mun postaukset tahtoo melkein aina venyä aika pitkiks :--D

      Poista
  6. Ulkoasu on siisti ja hieno (: Ainut on, että postauksen alatoimminnot voisi keskittää :D Muuten hieno blogi ja upeita kuvia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää ulkoasun muokkaus on vähän jääny :P kiitos kuitenki kehuista<3

      Poista
  7. Tää ulkoasu on hieno ja banneri kiva :) tykkään sun tavasta kirjottaa

    VastaaPoista
  8. oi tosi hieno toi ruusu kuva! muutenki oot tosi kaunis ja tääl sataa tälki hetkel ;o

    http://chifeesini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkotat varmaan noita tulppaaneja :--D Mutta kiitos paljon, niin täälläkin!

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Voi että kun rakastan tätä sun blogia! Toi banneri on mielettömän söpö ja postaukset aina kiinnostavia & ihania :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älyttömän ihana kuulla<3 Yritän nyt alkaa ottaa kiinni tätä postaustahtia :) !

      Poista