2014-05-04

Miks ei aina vois vaan tuntuu tältä

jokurandom-horz IMG_5120
Herre gud, kun tääkin "loma" meni nopeesti ohi! No onneks ei oo enää kuukauttakaan kesälomaan ♥ En voi oikeesti uskoa tätä! Alle kuukaus! Vapaus, rusketus, kaverit, lämpö, satama, hauskanpito, valokuvaus...kaikkia ihania asioita vaan pyörii mielessä, ja sanoinkin keskiviikkona Pilville, että musta tuntuu et tän vuoden opiskelut ois nyt opiskeltu, vaikka ehei, eihän ne todellakaan oo. Pilvistä puheenollen, olin torstai iltana Pilvillä, oli kyllä hauskaa, mutta en oo varmaan ikinä telonu itteeni samana iltana noin paljon! Noi kuvissa olevat farkut oli mulla luultavasti vikaa kertaa jalassa, koska ne repes. Eka reaktio oli tietysti sellanen et wtf mitä tapahtu, sitä seuras sellanen hetken nauraminen, jota seuras sit syvä hiljaisuus. No, onneks kerkesin käyttääkkin noita jonkun vuoden. Sen lisäks kuten alta näkyy, tulin mahalleni alas asvaltille. No, se ei nyt kauheesti sattunu, mutta kun opettelin takaperinvolttia trampalla, tulin kahesti naamalleni. Se nyt sattu jonkun verran ja kun tultiin sisälle niin huomattiin, että mulla on silmäkulmassa mustelma ja ylähuuli on turvonnu. Mut hei jes opin takaperinvoltin! Onneks turvotus kuitenkin laski yön aikana ja pystyin hyvillä mielin lähtemään perjantaina matkukseen, josta sitten lisää huomenna!
IMG_5209
IMG_5142 _DSC0729-horz Huomenna on mun elämäni ensimmäinen työpäivä. Tai no työpäivä, ja työpäivä, mutta meen kolmeks päiväks tettiin k-markettiin! Oikeestaan ootan sitä innolla, vaikka luulenpa vähän, että ootan hieman liikoja. No kerron huomenna teille miten siellä suju ja millasta oli. Nyt kuitenkin kivaa viikkoa kaikille ! ♥ IMG_5232 Ps.Tajusin että biisien linkkailu postauksiin on jääny multa ihan kokonaan.

11 kommenttia:

 1. Ihana postaus jälleen ja ihan paras toi eka gifi! :D en pystyny lopettaa ton kartomista, niin aito fiilis tuli kun sun kaverista vielä näkee että se säikähti tota alastuloo XD mutta onneks ei pahemmin käyny :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mäkin nauroin tolle säikähdykselle ja sille kun ite makaan tuolla maassa vaikka ei se tässä näykkään :--D

   Poista
 2. tykkään niiiin paljon sun postauksista oikeesti! ♥ toi eka kuva on tosi upee susta ja hahaha ihan sairaan hyvä toi eka gifi! ja muutenkin tosi kivasti tehty ja suunniteltu postaus :-) toiseks viiminen kuva on niin ihanan aito, huomaa että teillä on ollu kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi samat sanat ♥ kiitos tästä sun ihanasta kommentista, sait mut hymyilemään :) joo oli kyllä kieltämättä hauskaa!

   Poista
 3. ihana toi gifi :D toivottvaati ei käyny pahasti!

  VastaaPoista
 4. haha ei, pientä kuumotusta käsissä vaan :--D

  VastaaPoista
 5. ihana postaus ja hauskoja noi gifit, haha!!:D mistä noi kengät mahtaa olla?:)

  VastaaPoista
 6. Hah oon kyllä vähä ilkee mutta nauroin tuolle gifille :Dd onneksi ei kuitenkaan käyny pahemmin!

  VastaaPoista