2015-01-02

A LOT CAN HAPPEN IN A YEAR | PART 1

Tuntuu, etten nyt osaa kirjoittaa niin eläväisesti tästä vuodesta, kun haluaisin, mutta avaan lyhyesti hieman kuvien tarinoita sanoin, ja täytyy sanoa, että 2014 oli hyvä vuosi! Kasvoin (jopa pituuttakin!) henkisesti ja tyylillisesti, sekä opin uusi juttuja.  Mitään valaistumista tai mitään muutakaan mullistavaa muutosta ei tapahtunut, mutta empä sellaista oikein kaivannutkaan. Mitkäs oli teidän vuoden kohokohtanne, tai mikä näistä kollaaseista on suosikkinne?:-)PicMonkey Collage (37) (1) Tammikuu
Oli Kukan synttärit, ja avasin talviurheilukauden. Tää oli selvästi mulla postailujen kuukausi, ja kirjoitin ehkä vuoden suosituimman postaukseni : Unettomuus-No sleep tonight. Kävin elokuvissa katsomassa Ainoat Oikeat. Omistin kokonaisen postauksen muffineille ja mulla oli intohimo mariannemuffineiden lisäksi bloggailuun. Fiilikset oli positiiviset tätä kuukautta kohtaan.
PicMonkey Collage (38) (1) Helmikuu
Tein usein hedelmälautasellisia ja innostuin terveellisyydestä. Avasin laskettelukauden ja vietettiin Kukan kanssa mukavaa "tyttöjen iltaa". Kuvailtiin lähes joka perjantai Auroran ja Hiljan kanssa ennen harkkoja pakkasessa, ja muutenkin tykkäsin kuvailla, koska valoa ja intoa riitti. Helmikuu näyttää melkein joka vuosi olevan mulle sellainen, hyvä kuukausi, jossa  ei kuitenkaan tapahdu mitään superihmeellistä. Jossain välissä oli balettiesityskin, joka..no ainakin oli hauskaa.
PicMonkey Collage (39) (1) Maaliskuu
Leivoin taas pitkästä aikaa ja ns. uudelleen löysin suklaamuffinit, sekä letut. Käytiin perinteisesti Vuokatissa hiihtolomalla, ja oli taas kerran huippureissu ♥  Lähes kaikki harkat meni harjoitellessa esitystä, joka oli suhtrankka, joten jokaiset harkat oli tehokkaat. Musta tuntuu, että mun kunto lähti tällöin nousuun. Olin myös mummolassa hieman pidemmän ajan ja nautin täysillä matkustamisesta! Vietin aikaa kavereilla ja seurasin liian montaa tv-sarjaa.
PicMonkey Collage (40) (1) Huhtikuu
Asukuvia tuli otettua  paljon, ja taisin olla aika onnellinen. Ihastuin McKennedyn Cookie Dough jäätelöön ja salaattejen tekoon. Oli kauan odotettu tanssiesitys ja sain stipendin, josta yllätyin ihan mielettömästi. Ensimmäinen, kuin myös vimeinen iso esitys ton porukan kanssa.
 Taisin kaivaa pyörän varastosta ja aloittaa taas polkemaan. Loppukuusta oli myös Pilvin synttärit ! Pääsiäisen tulppaanit tuovat joka vuosi kevään kotiin.
PicMonkey Collage (41) (1) Toukokuu
Vietin upean viikonlopun mun kummien luona Lappeenrannassa, jonka jälkeen suuntasin Helsinkiin shoppailemaan yhdeksi maanantaiksi! Sillä reissulla löysinkin tosi paljon kaikkea kivaa, ja voisin sanoa, että melkeinpä vuoden paras shoppailureissu. Yksi tiistai jäi mieleen maagisen säänsä vuoksi, koska aurinko paistoi kirkkasti ja jo vihreään keväiseen maahan satoi isoja lumihiutaleita. Se oli niin kaunista. Löysin myös varmaankin ainoan artistiyhtärini Anna Puun kanssa jostain arkistojen kätköistä, sekä opin trampalla takaperinvoltin. Vietettiin Kukan kanssa muistokasta 'vappendaalia'. Aloitin myös blogisarjan 'Ansku's review'. Kävin myös katsomassa Ainoat oikeat leffan!
PicMonkey Collage (43) (1) PicMonkey Collage (42) Kesäkuu
Loma-alkoi Serkun yo-juhlilla ja sieltä suunnattiin käymään isovanhempien luona mökillä.Oli ihan erilainen fiilis, kun yleensä kesän alkaessa, kaikki vaan jotenkin meni hirveän nopsaa. Juoksin paljon ja näin monia kavereita. Erityisesti mieleen jäi piknikit Kiran ja Vilman kanssa, cronizi-päivä Hiljan kanssa, sekä yksi ihana kuvailupäivä, jota kutsun "cruiserikuvailupäiväksi". Elämä oli ihanaa, vaikka sää hieman harmittikin. Haikailin kyllä jossain vaiheessa kesätyön perään, mutta se kaipuu hävisi pian lähdettyäni mökille melkein viikoksi. Kävin myös katsomassa ton Dada Masilon Swan Lakin, joka oli paitsi kaunista & hauskaa katsottavaa!

25 kommenttia:

  1. Voi vitsi kun kuulostaa kivalta:)

    http://petisma.blogspot.fi/

    Tässä on mun uus blogi jos haluut käydä kurkkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! Huomasinkin ton bloggerissa, mutta kiitos mainostuksesta.

      Poista
  2. tosi ihana postaus ♥ mun suosikki kollaasi näistä oli varmaankin toi kesäkuun! :) ♥

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus, mun suosikki kollaasit oli tammikuu ja kesäkuu! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️ mäkin tykkään tosta kesän värikkyysestä!

      Poista
  4. Oho oon lukenu sun blogia jo aika pitkään sillä muistan hyvin esimerkiks just noi unettomuus- ja muffinssipostaukset! :-) Mut tää oli kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla, että oot pysyny mukana noin pitkää!:-)

      Poista
  5. tuo kesäkuun kollaasi on iiiihana!:-))

    VastaaPoista
  6. Tosi ihania kollaaseja kaikki (tosin itsepidin eniten nuista kesäisistä kuvista) :') Sun vuosi kuulostaa tosi kivalta & oot tänki postauksen toteuttanu tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, niin se oli vaikka huonosti kerroinki siitä! Inka sun kommentit on aina niin piristäviä❤️

      Poista
  7. oot oikeesti todella kaunis! näit kollaaseja oli ihana kattella, kaikki kuvat jotenki nii ihanan pirteitä :-)
    tykkään täst sun blogistas muutenki tosi paljon!!

    VastaaPoista
  8. tää oli ihan tosi hyvin toetutettu, olipa ihana lukea sun vuodesta! noi kollaasit oli ihan hirmu hienoja :o oot tosi kaunis, sun blogia on muutenkin mukava lueskella! blogin tekstit on aika isolla, en mä muuta kritiikkiä keksi. hyvää vuotta 2015 sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos kiinnosti ja kiitos kaikesta❤️ Samoin!!:)

      Poista
  9. Kuvista välitty ihana tunnelma :)

    VastaaPoista
  10. Millä muokkaat sun kuvas :)

    VastaaPoista
  11. miten kävit kattoo ainoat oikeat uudestaan parin kk päästä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hupsis, piti kirjoittaa Se toinen nainen! Kiitos kum korjasit:)

      Poista
  12. Upeita kuvia ja tosi hyvin toteutettu postaus tää! Oot niin lahjakas tässä bloggaamisessa ei voi kun ihailla :)

    VastaaPoista