2014-12-30

MUN IKKUNAT ON AUKI, ETTEI OLIS HILJASTA

_DSC0605 Mulle ei oo ikinä ennen käynyt näin, että joku postaus olisi kadonnut olemattomaksi! Laitoin ajastuksella juurikin nää kyseiset kuvat, kera tekstin täksi aamuksi, mutta sitten tätä postausta ei ilmestynyt minnekkään, tää ei ole luonnosluettelossa, eikä myöskään tekstiluettelossa. Niimpä joudun tekemään kaiken uusiksi, vaikkakaan mulla ei oikeestaan oo muistikuvia mitä kirjoittelin..._DSC0599 _DSC0608 Mun loma on mennyt aivan ihanasti, oon nähnyt paljon kavereita, ollut keskustassa, käynyt leffassa, pitänyt shoppailupäivän matkuksessa, luistellut, pelannut lautapelejä, ulkoillut ja muuten vain nähnyt kavereita! Aika sopivan paljon on ollut kaikkea kivaa tekemistä, mutta myös pelkkää oleiluaikaa on jäänyt. Mitäs kaikkea kivaa te ootte tehneet lomalla?:-)_DSC0607 _DSC0601 Yksi riisipuuroon kyllästynyt ilmottautuu täältä näin, onko ketään muita siellä? Oisko tässäkin kuvassa menossa vuoden kymmenennet riisipuurot, nyt saa kyllä riittää ja maltan oikein hyvin odottaa taas ensi vuoteen! _DSC0610 Ja hei tähän loppuun tälläinen ihan aiheeseen liittymätön kysymys, mitä hiusöljyä/hoitoainetta käytätte ja ootteko tykänneet siitä?:-) Nimim. talvipakkaset tulee, ja hiukset kuivuu!

10 kommenttia:

 1. Musta tuntuu ihan, että oon nähny nämä kuvat jo täällä, mutta vaan eri tekstillä! :D oletkohan sitten poistanut postauksen vahingossa vai mihinkä netin syövereihin kadonnut? Oli miten oli, ihania kuvia :) ja mä käytän sitä monessa blogissakin näkynyttä Swartskopfin Gliss-hiusöljyä, on kyllä hyvää ja riittoisaa!(-:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, nyt tajusin mitä oon tehnyt!:D oon ajastanut sen postauksen ns. Ajassa taaksepäin joten se on ilmestynyt tonne ennen jouluaattoa! Joo mullakin on nyt juuri tuo Gliss-hiusöljy, mutta haluaisin jotain vaihtelua ton kolmannen purkin jälkeen :D mutta kiitos paljon❤️

   Poista
 2. sattumalta just tänään ostin hiusöljyä, se on elvitalin extraordinay oil :-D tosin tä on mun eka hiusöljy yleensäkkään koskaan nii en voi sanoa vielä mitään sen toimivuudesta :/ mut loman oon vaan oleillu, mikä on ollu ihan hyvä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ordinary* t. sama :-D

   Poista
  2. Oleilu on jees! Ja toi on kyllä hyvää nimimerkillä; kolmas purkki menossa :--D

   Poista
 3. mä oon käyttäny pesuaineina nyt sunsilkiä ja todennu ne tosi hyviks ♥ kosteuttaa ja pehmentää hiukset ihanasti ja tuoksu on taivaallinen, eikä hintakaan riipase, suosittelen ♥ muita lempparituotteita mitä käytän mun hiuksiin on xz merkkinen muumi hoitosuihke ja elvitalin hiusöljy ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo tainnu ikinä olla mitään sunsilkin tuotteita mut oon kuullu monesti puhuttavan niistä:--D pitääpä varmaan joskus testailla!

   Poista
 4. Tee most likely tag tai älä naura haaste kaverisi kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin näistä kummankin toteuttaa, jos kerran on mielenkiintoa!:)

   Poista