2014-12-21

LUUKKU 21: THREE NIGHTS

_DSC0236 Meillä oli eilen joulusiivous päivä ja eilisen illan, sekä tänpäivän ajan on vaan ollut ihana fiilistellä tätä täysin puhdasta  kotia! Myöskin kaikki joulukoristeet kuusta lukuunottamatta ovat jo esillä. Jouluruokiakin alkaa jo ilmestyä kaappiin, ja piparitalokin on nyt täysin valmiina! Vaikka oon hokenut sitä, että tykkään joulunodotus ajasta enemmän kuin aatosta, nyt muhun on iskenyt sellanen "wouu enää 3 yötä" - fiilis. Sääkään ei tästä voisi mun mielestä enää parantua, kun ulkona on valkeaa ja koko ajan sataa vain lisää lunta.
asu _DSC0301
Eilisiltana makasin sängyllä ja mietin, että mulla on peruskoulua jäljellä enää puoli vuotta. Syyslukukausi on siis melkein finito, ja jäljellä on enää kirkko ja joulujuhla ensi viikolla. Tässä laskeskelin, että mun lukuaineitten k.a tulee varmaankin olemaan 9.1, eli parempi kuin koskaan, vaikka tää syksy on mennyt vähän no..ranttaliksi koulujuttujen suhteen. _DSC0237 _DSC0238 _DSC0241 Mutta muutama lause näistä kuvistakin! Otettiin nää Auroran kanssa nää lukioissa vierailupäivinä Tuomiokirkon portailla, ja kuten kuvista saattaa huomatakkin, tuuli aivan mielettömän paljon, mutta onneksi silti saatiin onnistuneita otoksia jonkunverran! Illasta vielä suunnattiin harkkojen tilalla katselemaan tanssiesityksiä. Kivaa vaihtelua (silloiselle) koulunkäynnille! _DSC0325 _DSC0273 _DSC0278 En jaksa hirveästi lähteä tarinoimaan tosta päivästä, mutta kivaa oli ja en kyllä yhtään osaa päättää minne sitten yhteishaussa haen!  Nyt olisikin kuitenkin kiva kuulla, että kuinkas teidän jouluvalmistelut on sujuneet, joko kaikki koristeet on paikalla ja piparit leivottu, vai onko kaikki ihan puolitiessä?:-)_DSC0231 _DSC0281 _DSC0304 _DSC0326

8 kommenttia:

  1. ihania kuvia, ootte molemmat tosi kauniita ♥ mistä toi sun neule ja siihen toi vyö on hankittu? :) molemmat ihan älyttömän ihania, voisin haalia samantien omaan vaatekaappiin :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Nelli ♥ Toi neule on New Yorkerista, ja vyö tuli sen mukana!:) Ostin ton vasta 2 viikkoa sitten, että niitä on ihan varmasti vielä siellä! Ja värivaihtoehtojakin oli muistaakseni 4, eli sinne siis.

      Poista
    2. Aa okei :) Täällä päin vaan ei oo new yorkeria, lähin taitaa olla helsingissä jonne on semmonen parin tunnin ajomatka :-( Mutta jospa sattuis tulemaan samantapanen vielä jossain vastaan, on meinaa tosi kivannäkönen :')

      Poista
    3. Ai no voi että :-( mutta varmasti jostain löytyy samantyylinen!

      Poista
  2. tee joskus arkimeikki postaus :) haluisin tietää miten piirrät sun kulmat ja mitä tuotteita käytät niihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! Toi kävi munkin mielessä yksi päivä, että voisin ihan hyvin vaikka lomalla tehdä sellasen videon:) Mutta mä en tosiaan piirrä mun kulmia mitenkään, että vaikka mulla ei olis meikkiäkään ne näyttää aivan samalta.

      Poista
  3. Hei tosi kiva asu sulla, ja jotenki tykkään näistä kuvista! Musta on tosi vaikee uskoa että jouluun on vaan kaks yötä (ja kohta ei sitäkään). Toisaalta en haluaiskaan että joulu tulee vielä, koska pelkkä oottaminen on niin mukavaa, ja se jouluaatto menee vaan niin nopeesti ohi.. :)

    http://allbeautifullost.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo vitsii tosi ihana, että joku muukin tykkää tästä joulunodotus ajasta enemmän❤️

      Poista