2014-12-01

LUUKKU 1: LUUMURAHKA

white (4) Hei vaan kaikki! Tänä vuonna ajattelin toteuttaa vähän paremmalla menestyksellä joulukalenterin kuin viime vuonna. Mitäkö se sitten tarkoittaa? No, joulukuussa joka päivä jouluaattoon saakka "avautuu uusi luukku" eli tulee joku jouluun vähän enemmän tai vähän vähemmän liittyvä postaus.  Alotetaan siis yhdessä tällänen päivälaskuri jouluaattoon, ja päästään samalla joulufiiliksiin!
 Musta tuntuu, että joulufiilis saavutti mut eilen. Perjantaina oli ne pikkujoulut, ja eilen olin seurakunnan adventtitapahtumassa, jossa sitten pelailtiin lasten kanssa ja silleen. Tein myös spotifyhyn Christmas-soittolistan mun lempibiiseistä! En malta odottaa, että pääsen jouluostoksille! Mites teillä, joko joulufiilis on iskenyt vai ei?:-) _DSC0866 Ensimmäisen luukun aiheena on siis tälläinen superhelppo välipala, jonka mä miellän jouluiseksi ton luumuhillon takia. Tähän siis tarvitset vaan luumuhilloa + maustamatonta rahkaa.  Tätä voi tehdä kerralla kulhoon vähän enemmän jääkaappiin odottamaan, tai sitten ihan vaan pieneen kulhoon annoksen yhdelle. Mä teen useemmin tota jälkimmäistä, ja yleensä lisään n. puolet rahkapurkista (125g) ja sitten tota luumuhilloa 2 rkl. Noi on vaan mun määrät, mutta valitset vaan paljonko haluat sitä rahkaa syödä, ja sitten hillon määrää voi vaihdella ihan sen mukaan kuinka luumuista/sokerista haluaa. Helppo, nopea & proteiinipitoinen välipala! _DSC0869 Tää rahka ei ole kovin kuvauksellisen näköistä, joten tästä oli aika vaikeaa ottaa valmiina edustavaa kuvaa, mutta eiköhän lopputuloksen voi nähdä jo päässäänkin, kun aineksia on vain kaksi. Huomenna palaillaan sitten vähän erimerkeissä! _DSC0871

6 kommenttia:

  1. Toi lusikkakuva on vähän tärähtänyt XD

    VastaaPoista
  2. Kiva idea tähän ekaan kalenteriluukkuun :)

    VastaaPoista
  3. Oo tosi helppo ja kiva idea :) Täytyy kokeilla koska tykkään maitorahkasta ja luumuhillosta toosi paljon :) Kiva et sultakin nähään tällänen joulukalenteri!

    VastaaPoista