2014-12-13

Shopping all day long

_DSC0120 Moikkamoi! Viimesimmistä asukuvista onkin jo melkein 2kk, joten nyt niitä vihdoin tulee ja paljon. Ihanaa vaihtelua muutenkin näihin jouluisiin postauksiin tehdä välillä jotain erilaista! Oltiin viime sunnuntaina Kukan kanssa oikein kunnolla shoppailemassa Ikeassa&Matkuksessa, ja kyllähän tota aikaa, kuin myös rahaa ihan kiitettävästi kului. Mutta ostoksista lisää myöhemmin, nyt vain asua!
_DSC0084_DSC0078 asukuvat2 _DSC0124 Päälleni valitsin dinskosta ostetut mustat korkkarit, cubuksen siniset farkut, mangon neuleen, sekä tollasen kivan mallisen valkean topin. Toi asu osottautuikin juuri täydelliseksi shoppailuun! Ei liian kuuma, ja lähes kaikki vaatteet joita sattuu sovittamaan sopii noihin (farkut nimittäin ihan perusväriset, sekä paidat saa päälle vaan ottamalla neuleen pois)._DSC0075 asukuvat _DSC0115 _DSC0079 En oo myöskään kihartimeenkaan koskenut kevätjuhlien jälkeen, joten nyt päätin sitten "repäistä" ja tehdä vähän jotain erilaista mun hiuksille. Lopputulos on tollaset rennot kiharat, ei ehkä mitään maailmaan kauneimmat, mutta kivat. _DSC0132 _DSC0129 Päivän lopussa aloin miettimään, että mitäs sitä söisi. No, ajattelin et hei, pitäisikö pitkästä aikaa käydä Arnoldsilta ottamassa toast ja muffinssi. Muffinssin sijaan päädyin testamaan tollasta munkkia pitkästä aikaa, ja täytyy sanoa, etten mä noista tykkää oikeestaan enää. Niiin paljon sokeria & rasvaa, niin äklönmakeeta ja raskasta. Toki ulkonäkö on aivan ihastuttava. _DSC0125 Kertokaas kommenteihin, että mikä oli teidän viimeisin ostoksenne, ja mitä tykkäätte pukea päälle, kun lähdette shoppailemaan?:-) _DSC0122

5 kommenttia:

  1. Onko sulla noissa kuvissa violettia huulipunaa? sopii hyvin! :)

    VastaaPoista
  2. waaau ihania kuvia ja tosi kiva asu! :) oot mielettömän kaunis!! munkaan mielestä noi arnoldsin munkit ei oo hyviä, kauheita kaloripommeja vaan ja niinkun sanoit, äklömakeita :D mut onks noi toastit hyviä (en oo koskaan maistanu mut hyvältä ainaki näyttää) ? :) mun viimisin ostos tais olla joku joululahja ja shoppailureissulle tykkään pukee päälle just tolleen samalla tavalla, eli farkkujen kaveriks helpot kengät ja sit joku neule tai pitkähihanen :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva asu! :-) ootan innolla ostospostausta!

    VastaaPoista
  4. Hirmu kivan värinen huulipuna :) Mä oon hirmu tarkka asuista, joissa lähden shoppailemaan, mut jotain tollasta ku sulla oli nii yleensä päätyy kans päälle. Asun pitää olla just riittävän helppo, et on helppo sovittaa vaatteita kaupoissa :)

    Jään innolla ootteleen ostospostausta :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Minkä kaupungin matkus? Pidän meikistäs tosi paljon!

    http://basicperfection.blogspot.fi/

    VastaaPoista