2015-03-21

JONKIN PITÄÄ MUUTTUA

_DSC0316 _DSC0248 Heippa taas! Tulikin taas postailuun vähän pidempi tauko, ja tulee varmaan lisääkin tälläsiä, ellei jokin nyt muutu. Eilen selaillessani vanhoja postauksia, huomasin niiden tason olevan omaan silmääni laadukkaampia, kuin nykyisten. Lisäksi tunnen todella usein alemmuuskompleksia blogini kanssa, jota ei pitäisi tapahtua, jos kaikki olisi ihan kunnossa. Lukijamäärä myös junnaa paikallaan, joka tarkoittaa ettei ihmiset oikeestaan enää kiinnostu mun blogista. "Itselleenhän sitä blogia kirjoittaa" -usein kuultu lausahdus, mutta itseasiassa en kyllä jaa reseptivinkkejä, kerro kuulumisiani tai panosta postauksiin vain sen takia, että itse saisin ne nähdä. Kyllä postaukset on tarkoitettu nähtäväksi, ja rehellisesti sanottuna, mitä useampi kommentoi ja huomaa, sitä parempi.



_DSC0311 _DSC0250 _DSC0303 Mutta ei ole syitä ilman seurauksia ja oonkin miettinyt mistä tämä johtuu (lähinnä siis omatyytymättömyys) Onko mun kuvaustaidot huonontuneet? Onko tekstit kyllästyttäviä? Vai onko ulkoasu puuduttavan tylsä? Oon miettinyt korjaantuisiko tilanne uudella objektiivilla, tyylimuutoksella tai kenties koko kameranvaihdoksella. Vastaus on ei. Tänä aamuna nimittäin tajusin, suurimman ongelman.


Suurin ongelmista on mun kone, joka on jo melkein 6 vuotta vanha, ja uusi olisi todellakin tarpeen! Tää on täynnä viruksia, tosi hidas, muisti täynnä ja korjattavia vikoja on satoja (ainakin noiden security ohjelmien mukaan, hupsis). Onneksi muutosta tähän ongelmaan on tulossa ½ vuoden sisällä, joten pitää vaan olla kärsivällinen. Seuraava ongelma on se, että postaan materiaalia johon en itse ole tyytyväinen. Niimpä päätin, että tästä edes postaan vain kuvia/postauksia/videoita, joihin olen itse tyytyväinen ja laadullisesti mielyttävät mua. Näin voin taas olla ylpeä mun blogista ja kokea taas sen "bloggailun taian". Päätin eilen siis tehdä Some-vallankumouksen = siivota pois materiaalin josta en pidä, parantaa epäkohtia ja postata tästä edes vain laatutavaraa.

_DSC0314 _DSC0307 Halusin avata vähän enemmän teille tätä taukoa, ja kertoa muutenkin mun tän hetkisiä ajatuksia, ja tiedättekös, heti tuli jotenkin kevyempi fiilis! Onhan taukoon toki muitakin syitä, nimittäin joinain päivinä mulla on ohjelmaa vuorokauden ympäri ja viime viikolla panostin ihan hulluna bilsankokeeseenkin. Nyt siis suuntaan vaan ylöspäin ja kohti laadukkaampia postauksia!

Ps. Sitruunarahka on ihanaa. Ei mulla muuta.

14 kommenttia:

  1. Ihana ku kerrot näin rehelisesti meille lukijoillekin, etkä mieti vaan itskses näitä juttuja! Tulee heti sellanen samaistumisen fiilis:D just tällasten kirjotusten takia luen sun blogia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos te oikeesti haluattekin kuulla tälläsiä juttuja!:--D olin jo nimittäin vähän kahden vaiheilla, että onko turhaa kirjoitella tästä, kun muutoksia voisin alkaa tehdä vähän "huomaamatta" :D

      Poista
  2. Mulla on vähän samanlaisia fiiliksiä ja itse löysin syyn perfektionistisuudestani. Tein juuri vähän aikaa sitten postauksenkin aiheesa :) Mun mielestä sun blogi on kyllä älyttömän ihana ja ootkin yksi mun lempi bloggaajista!

    http://vilmamariaa.blogspot.fi/2015/03/seison-umpikujassa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käyn tsekkaamassa sun postauksen! Kiitos paljon, lämmittää kuulla tollasta ❤️ Mustakin kieltämättä löytyy perfektionismia...

      Poista
  3. mullakin on blogin suhteen usein just tollanen fiilis et ei oikein mikään natsaa ja tuntuu ettei ketään lukijaakaan kiinnosta. mut toisaalta, itte en oo kyll koskaan ajatellu sun postauksesta että, ompas tylsä tai epälaadukkaita kuvia jne, koska tykkään sun blogista ihan tosi paljon ja sun postaukset myös piristää usein ja teksti on kiinnostavaa! sun blogis on yks niistä harvoista jota jaksaa aina lukea ja kommentoida! ♥ tosi kiva kun jaoit näitä ajatuksia, koska ainahan voi parantaa ja tsemppii sulle blogin suhteen, toivottavasti saat pian uuden koneen! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Inka sun kommentit on aina niin tsemppaavia ja ihania❤️ Kiitos jälleen kerran, ja tsemppiä myös sinne!

      Poista
  4. On kiva että kerrot rehellisesti, etkä vain aina maalaile ihania pilvilinnoja niinkuin osa bloggaajista :-D tykkään sun blogista just siks!
    Yksi parannusehdotus olisi myös: ryhmittelisit kuvia niin ettei postaus sisältäisi niin paljon erilaisia ja sekalaisia kuvia. Jos ymmärrät mitä tarkoitan :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän todellakin, ja tosi hyvä vinkki, oon nimittäin miettinytkin tota:) kiitti!

      Poista
  5. Mä rakastan sun blogia edelleen ja luen tosi monia blogeja, mutta sun on vaan ihan lemppareissa:') tee mikä tuntuu susta hyvältä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et uskokaan miten iloseks näin kivat kommentit tekee ❤️

      Poista
  6. Kiva ku avasit sun mietteitä! Ite tykkään sun blogista mutta olis kiva jos voisit toteuttaa toivepostauksia esim kysymyspostauksen tms. Halusin vielä sanoa että vaikka sun videot on hyviä, niin tiedäthän sen että yks biisi jota ei ite omista sais soida videon taustalla enintään 30 sekuntia! Esim siinä yhessä suosikki videossa take me to church soi koko videon ajan taustalla.. Mutta älä ainakaan lopeta bloggausta sen takia että ei kommentteja tule koska ite ainakin tykkään tästä blogista ihan törkeesti! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en mä kommentoimattomuuden(huh mikä sana!) takia oo ainakaan lopettamassa :--D en oo noihin hirveesti perehtyny ja oon tainnut aika pahastikkin rikkoa tota sääntöä... Kiitos suuresti❤️❤️

      Poista
  7. kiva että kirjotit ajatuksia ylös :) kyllä näistäkin pitää puhua ja on kiva että lukijat tietää mistä postaamattomuus johtuu :-) mun mielestä sun blogi on laadukas ja upea, niin ulkoasu kun postauksetkin miellyttää mua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Nelli, toivottavasti näin on myös jatkossa :-)

      Poista