2015-05-17

OTHERS DATE THEIR BOYFRIEND'S, I WEAR MINE

ootd3 Moikka! Lähiaikoina on taas tapahtunut niin paljon. Kaikki neljä musiikalinäytöstä meni, harkkatauko alkoi & ensi vuonna siirryn "ylimpään" ryhmään. Kaikki koulujutut on yhtä esitelmää vaille finito, ja loppu keväälle on niin paljon kaikkea kivaa vielä luvassa! Rakastan just tollasta kirkasta, mutta vähän viileetä ilmaa näin keväisin. Kesällä taas nautin täysillä helteistä ja auringonotto keleistä. Ainiin, mulla on 3 viikkoa kesätöitä luvassa, ja lähden viikon päästä pyörähtämään Helsingissä! Millasilla fiiliksillä te ootte menossa kohti kesää?_DSC1012 _DSC1073 _DSC1098 |Tennarit-Stadium|Farkut-Ginatricot|Paita-Bikbok|Takki-Sunny's|Kello-DW| _DSC1021 Eilen otettiin taas pitkästä aikaa asukuvat Kukan kanssa noilla mun uusilla boyfriendeillä ja voi että noi on musta niin kivat! Rakastan noiden materiaalia, sitä miltä ne tuntuu päällä ja ulkonäköä -obviously. Ois muuten kiva kuulla teidän suosikkeja tän kevään trendeistä, ja mitä 'must have' tuotteita löytyy ostoslistaltanne, joten kommenttiboksia kohti siis!_DSC1129 _DSC1046

20 kommenttia:

  1. Aivan ihana blogi <3 Tykkään!

    http://pisaratodellisuutta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Wow ihana blogi <3 liityn ehdottomasti lukijaksi haha :)

    http://njomzasfashiondiary.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana saada pitkästä aikaa uusi lukija, tervetuloa!

      Poista
  3. Oi kuinka kiva ja hienosti yhdistelty asu! :) mulla on kesän must have -juttuina ainakin kukkaprinttiset paidat ja ne kultaiset kertakäyttötatuoinnit (?:D) jos ymmärrät mitä tarkotan! Ja myös värikkäät vaatteet ois kivoja näin kesällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihan super paljon tästä kommentista, en ois muuten muistanu noita tatskoja! Munkin must have listalta löytyy ne:-) Kukka croptopit on kyllä helteillä aika kova juttu!

      Poista
  4. Sulla on niin ihana blogi! oot tosi nätti ja ihana asu! Mulla must have listalla on kaikki ihanat pitsiset vaatteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ihanista sanoista❤️ Pitääkin ottaa taas käyttöön pitsiballeriinat:-)

      Poista
  5. Oi että miten ihana paita! :o Ja noi housutkin on kivat! Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta ja laadukkaalta. Ulkoasuun oot ainakin panostanut, hyvältä näyttää! :) Jäin koukkuun, joten jään ehdottomasti seurailemaan :)
    ps. Oot nätti :)

    salainenmetsapolkuni.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Paljon noi boyfriend farkut makso? Tosi ihana asukokonaisuus ja kiva blogi sulla! Jään seurailemaan ja liityn lukijaks sitte ku vaa koneelle pääsen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kehuista!:-) 50€ oli hintaa ja ihanaa jos liityt❤️

      Poista
  7. Älyttömän ihana asu kyllä! Tykkään! :)

    VastaaPoista
  8. Voi vitsi miten ihana asu ja eritysiesti noi housut on kyl ihan täydelliset! <3

    VastaaPoista